9

Калеко Алеко

преди 2 години

Страната ни заприлича на латиноамериканска кокаинова република откато рашкоФците поеха силовите ни министрества, явно тези дето ни довлякоха машините на Мадуро ги взеха в пакет и с маниерите му на управление ... радевата хунта вилнее наред и скоро ще надминем страните от третия свят по извършени престъпления на глава от населението ... с Адвокатите на мутрите престъпността няма как да не нарастне, защото Черепите и Василевците се ползват от опеката им ... !!!

8

Некъф

преди 2 години

Спречкали са се преди време, единия е засякъл други с автмобила, слязъл и отишъл при прострадалия. Той си е отворил прозореца и ония е извадил ножа и докато го е ръгал в гърдоте пострадалия по инстинкт се е предпазил с ръката и е бил наръган и там. Много сложен случай няма що. На лична основа е

7

Анонимен

преди 2 години

Този е от дивия запад. Там така процедират.

6

Анонимен

преди 2 години

радево време Дами и Господа!!!

5

До 3

преди 2 години

Много ли сте?

4

невинен

преди 2 години

бизнесмен ше да е :)

3

До-1

преди 2 години

Всички болни да се прибират по стаите за лекарствата и визитация на лекуващият лекар

2

Анонимен

преди 2 години

Личи си, че комунистите са пак на власт! Бойко Рашков разчиства неудобните!

1

Анонимен

преди 2 години

Поредно доказателство за Промяната на президент румен радев, подсигурена от татуирания шут и мартеничар от учиндол славин трифонов! Убийства, престрелки, наръгани, обрани, пребити, ограбени, криза, мизерия, глад, нищета, безпаричие, безработица, безпътица! Пак гласувайте за мракобесния комунист румен радев от бсп и фесовете от ИТН!