138

Мунчо

преди 2 години

Не знам защо, ама нещо не ми е оптимистично....

137

3592

преди 2 години

Тепърва ще им гледаме сеира в паламента и на новото правителство на чалгопитеците и изправените гащници.

136

USA

преди 2 години

ШЕ СА ИЗТРЕПАТ ТОШКОФЦИТЕ ЗА СУЖУЦИ СА !

135

Анонимен

преди 2 години

До анонименТошко пак е заплашвал хората , щял да реже глава на журналист, статията е в "Скандално.нет", тоя само за рязане , за колене на кокошки и Крумови закони говори

134

USA

преди 2 години

ЧАЛГАРА ЛИ ШЕИ НОВИЯ БАЦО БАШТИЦА ЦАР ?

133

USA

преди 2 години

ТОШКО АВРИКАНЕЦА КЪФ ШЕ Е ?........ШЕ НИ ВОДИ ЛИ У АВРИКА ?

132

Анонимен

преди 2 години

А не може ли президента и служебното правителство да управляват?

131

Анонимен

преди 2 години

Правителство ще има,тъй като Славчо е създаден от ДС (Куку бенд беше създаден от ДС) и е логично да направи правителство с ДПС (партията на ДС).

130

споко

преди 2 години

Ида има правителство ще е от ден до пладне .

129

Анонимен

преди 2 години

Правителство на ИТН няма да има, защото те не искат да управляват, а не защото няма да ги подкрепят. Идва нова вълна на епидемията, която ще унищожи симпатиите към тях, заради мерките, които неименуемо ще се наложи да използват ... Отделно нямат никакъв опит. След 2 седмици броя на заразените ще е 3 пъти по-голям и тогава ще стане ясно, че залъка не е за устата им.

128

Беден

преди 2 години

Абе, аз не разбрах...Сега, шъ оставяме ли мутрите или не?!:) Те отвън ли ша съ или вътре, щото те и сега са си вътре?:)

127

Истукан

преди 2 години

Каквито и преговори да водят ИТН, без ДПС няма да мине правителството им.

126

анонимен

преди 2 години

Колко и да иска човек да не се заяжда с ИНТ,те непрекъснато дават повод за това.Днес в парламента Тошко се представи най-зле.Уж са 1-ва политическа сила,а какво представиха като програма,намерения,приоритети?Излезе на трибуната този несресан несрет-ник,помънка нещо и това беше.Нали знаеше,че трябва да държи реч,да беше се подготвил предварително като не може на прима виста да говори.Сценарист бил,а дар слово хич няма горкият.Май само в ръсене на просто-тии го бива.

125

Гр

преди 2 години

Ще има правителство на дпс честито на българите яко ги излъга и продаде Славчо ако не се вдигнат българите България пада под турско

124

Анонимен

преди 2 години

ташунко НЕ СИ ЗНАЕ ПРЕЗИДЕНТА ,ОБЪРНА СЕ КЪМ ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП - Г-Н ПЛЕВНЕЛИЕВ!!!СМЯХ В ЗАЛАТА!!!

123

Истукан

преди 2 години

Много мразя чалга. Заболява ме главата като пусне някой чалга. Много ме дразни чалгата и смешниците от ИТН.

122

Мара

преди 2 години

Айде, Чалгаристан, гьобеците стават задължителни по 4 часа дневно, вместо национален химн - "Научи ме татиии да крада бюджет", черните членовози ще са по 3бр на кукувец - за глава, за ***, за крака. Куневица щяла да е главата на МС на ИТН (Избрахте Тези Ненормалници), че бързо разпродавала БГ на Запада, пък и кунки им трябвали по спешност за недоограбеното

121

ПроСоТо

преди 2 години

До Малко за политика..Разбира се се,че я схващам!..-Служебното Правителство е назначено от Президента,получил "КАРТБЛАНШ" за действията си от над ДВА МИЛИОНА българи и разрешение /задължение/ от Конституцията.."Нещото като нищо",което се гласят да издокарат в Парламента, ще е "Дете на много бащи",повечето от които едва прескочиха "бариерата" !...Схващаш ли разликата?

120

Малко за политика

преди 2 години

До ПроСоТо: "Щото "Требало да има правителство"../се едно сега нема../"? Показваш тотална ДЕЗОРИЕНТАЦИЯ. Парламента трябва да избере редовно правителство. Сега имаме временно правителство, назначено от президента. Схващаш ли разликата?

119

ПроСоТо

преди 2 години

"Денят си личи от сутринта"...Щом тия вече три пъти показват тотална ДЕЗОРИЕНТАЦИЯ и НЕПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ,представете си какво ще стане,ако им се даде кокала!