139

Мунчо

преди 9 месеца

Не знам защо, ама нещо не ми е оптимистично....

138

3592

преди 9 месеца

Тепърва ще им гледаме сеира в паламента и на новото правителство на чалгопитеците и изправените гащници.

137

USA

преди 9 месеца

ШЕ СА ИЗТРЕПАТ ТОШКОФЦИТЕ ЗА СУЖУЦИ СА !

136

Анонимен

преди 9 месеца

До анонименТошко пак е заплашвал хората , щял да реже глава на журналист, статията е в "Скандално.нет", тоя само за рязане , за колене на кокошки и Крумови закони говори

135

USA

преди 9 месеца

ЧАЛГАРА ЛИ ШЕИ НОВИЯ БАЦО БАШТИЦА ЦАР ?

134

USA

преди 9 месеца

ТОШКО АВРИКАНЕЦА КЪФ ШЕ Е ?........ШЕ НИ ВОДИ ЛИ У АВРИКА ?

133

Анонимен

преди 9 месеца

А не може ли президента и служебното правителство да управляват?

132

Анонимен

преди 9 месеца

Правителство ще има,тъй като Славчо е създаден от ДС (Куку бенд беше създаден от ДС) и е логично да направи правителство с ДПС (партията на ДС).

131

споко

преди 9 месеца

Ида има правителство ще е от ден до пладне .

130

Анонимен

преди 9 месеца

Правителство на ИТН няма да има, защото те не искат да управляват, а не защото няма да ги подкрепят. Идва нова вълна на епидемията, която ще унищожи симпатиите към тях, заради мерките, които неименуемо ще се наложи да използват ... Отделно нямат никакъв опит. След 2 седмици броя на заразените ще е 3 пъти по-голям и тогава ще стане ясно, че залъка не е за устата им.

129

Беден

преди 9 месеца

Абе, аз не разбрах...Сега, шъ оставяме ли мутрите или не?!:) Те отвън ли ша съ или вътре, щото те и сега са си вътре?:)

128

Истукан

преди 9 месеца

Каквито и преговори да водят ИТН, без ДПС няма да мине правителството им.

127

анонимен

преди 9 месеца

Колко и да иска човек да не се заяжда с ИНТ,те непрекъснато дават повод за това.Днес в парламента Тошко се представи най-зле.Уж са 1-ва политическа сила,а какво представиха като програма,намерения,приоритети?Излезе на трибуната този несресан несрет-ник,помънка нещо и това беше.Нали знаеше,че трябва да държи реч,да беше се подготвил предварително като не може на прима виста да говори.Сценарист бил,а дар слово хич няма горкият.Май само в ръсене на просто-тии го бива.

126

Гр

преди 9 месеца

Ще има правителство на дпс честито на българите яко ги излъга и продаде Славчо ако не се вдигнат българите България пада под турско

125

Анонимен

преди 9 месеца

ташунко НЕ СИ ЗНАЕ ПРЕЗИДЕНТА ,ОБЪРНА СЕ КЪМ ЗЕЛЕНИЯ ЧОРАП - Г-Н ПЛЕВНЕЛИЕВ!!!СМЯХ В ЗАЛАТА!!!

124

Истукан

преди 9 месеца

Много мразя чалга. Заболява ме главата като пусне някой чалга. Много ме дразни чалгата и смешниците от ИТН.

123

Мара

преди 9 месеца

Айде, Чалгаристан, гьобеците стават задължителни по 4 часа дневно, вместо национален химн - "Научи ме татиии да крада бюджет", черните членовози ще са по 3бр на кукувец - за глава, за ***, за крака. Куневица щяла да е главата на МС на ИТН (Избрахте Тези Ненормалници), че бързо разпродавала БГ на Запада, пък и кунки им трябвали по спешност за недоограбеното

122

ПроСоТо

преди 9 месеца

До Малко за политика..Разбира се се,че я схващам!..-Служебното Правителство е назначено от Президента,получил "КАРТБЛАНШ" за действията си от над ДВА МИЛИОНА българи и разрешение /задължение/ от Конституцията.."Нещото като нищо",което се гласят да издокарат в Парламента, ще е "Дете на много бащи",повечето от които едва прескочиха "бариерата" !...Схващаш ли разликата?

121

Малко за политика

преди 9 месеца

До ПроСоТо: "Щото "Требало да има правителство"../се едно сега нема../"? Показваш тотална ДЕЗОРИЕНТАЦИЯ. Парламента трябва да избере редовно правителство. Сега имаме временно правителство, назначено от президента. Схващаш ли разликата?

120

ПроСоТо

преди 9 месеца

"Денят си личи от сутринта"...Щом тия вече три пъти показват тотална ДЕЗОРИЕНТАЦИЯ и НЕПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ,представете си какво ще стане,ако им се даде кокала!