6

Обективно

преди 2 години

Хора купете си бял сусамов тахан и яжте по 1 с.л. преди ядене - 10 минути някъде. Без газирано и пържено и последно ядене, необилно, в 6 вечерта. Аз така се оправих, здраве ви желая.

5

Анонимен

преди 2 години

Ако ядем само растителна храна ще ни е трудно да си набавяме необходимите витамини. Растителната храна е трудно усвоима от организма. Витамините от групата Б могат да бъдат най-лесно от месо. Ако говорим за преработените меса като колбаси, шунки, кремвирши и др. да те са вредни. А да се яде всеки ден по малко истинско месо е много полезно даже.

4

Мръвка = прогрес

преди 2 години

Тази "диетоложка" да си сготви и изяде какъвто там документ има за квалификация. Решаващият фактор за възникването на човешката цивилизация са били огънят и съответно консумацията на печено и варено месо, а не само на плодове и корени. Като прави сравнения, защо е пропуснала срамежливо огромните разлики в храносмилателните системи на хората и тревопасните? Хората са всеядни и пълното лишаване от животински протеини води до тежки и необратими увреждания, особено психически при веганите.

3

Анонимен

преди 2 години

Групости на търкалета...Защо имаме кучешки зъби???Шимпазетата и горилите с които сме роднини също при удобен случай си хапват месо.Точно от хищник и станал всеяден.И гастрита се образува от стрес и "качествената" храна която ядем.

2

ДИЕТОЛОГ

преди 2 години

Човекът по природа е всеяден. Така е оцелял през хилядолетията. Кой както ще да го разбира.

1

Анонимен

преди 2 години

Петя, от къде ги преписваш тези статии?От политика скачаш на чай, от там на зодии и обратно на политика.