37

Анонимен

преди 2 години

НАПРОТИВ!!! Радев ИСКА избори 2 в 1. Просто ще стане очевидно, че е преял с власт, която твърдо върви срещу Констиуционния порядък и се опитва да се крие зад псевдо-правитлество, което се надява да може да контролира чрез хората, които неговата военна хунта постави в силовите ведомства! Всеки непослушен ще бъде махан и така до президентските избори. Вървим към утвърждаване на неформално президентско управление от авторитарен тип: на Радев му е най-удобно да управлява чрез нестабилен кабинет!!!

36

а

преди 2 години

Беше ясно, че цялото упражнение беше да се върне ДПС на власт. Голям цирк ни очаква! А *** дето гласуваха за куция наркоман няма какво да коментираме. Да не говорим за театрото, което спретнаха новите стари лица от ДБ! Enjoy!!!

35

Гроби Таласомо

преди 2 години

"...на иначе така предизвестената му победа" Аааааа, това не е въобще сигурно. Победата на тандемът Узунов-Радев, въобще не е сигурна! Особено, ако Борисов предложи качествен кандидат за президент, ако е умен Борисов, наистина, това му е много важният ход! Примерно, аз, който съм гласувал за Радев, за да падне Бойко, тогава, сега ще гласувам за противният кандидат, за да накажа Узунов, който наистина прекали в българската политика.А Радев Живков се оказа неспособен да му противодейства!

34

Поръчково

преди 2 години

Този се изявява като адвокат на олигарсите.

33

инж

преди 2 години

хаха кво означвава омекотяване на напрежението бе, ка ***? откъде ги намрате тия, те не могат да говорят!

32

noname

преди 2 години

Тези измислени "експерти" как разбраха какво мисли Радев. Как винаги знаят какво мислят хората. Смешници.

31

Обективно

преди 2 години

Радев въобще не иска избори защото отлита от поста , няма чак такава голяма харизма или пък свърши нещо полезно .

30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 Трагедия е всичко, сега взеха да повтарят като папагали - народа, народааааа, правим всичко за народа :)))

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33Можеше да е Любен Дилов

28

Анонимен

преди 2 години

Не иска, разбира се. Защото при нови избори 2в1 и при 20-23% процента гласували за Герб, ще се хване за палците на краката.

27

Анонимен

преди 2 години

Надявах се председателят на НС да е с ясна дикция.

26

до АНОНИМНИТЕ

преди 2 години

МАЙ НА ВАС ЩЕ СЕ ДАДАТ ПОДХОДЯЩИ ИНСТРУМЕНТИ, защото след Комитетова някой ще трябва да довършва магистралите, а и да ремонтира старите пътища И ТО БЕЗ ПАРИ, защото от хунтата обещаха вече пари да не се раздават... ЗАДАВА СЕ ново бригадирско движение, защото на толкова много протестъри няма къде да се намери службица

25

Анонимен

преди 2 години

днес герберските cвинe отново ще напълнят форума с техните простотии

24

7

преди 2 години

До АнонименНе роден и никога не е живял на село!

23

Анонимен

преди 2 години

При една истинска власт , тоз козел и колегите му социалози трябва да им се даде лопата , кирка или мотика да работят за благото на народа.

22

Анонимен

преди 2 години

Първанееее, Първанееее, върни се на село че там най то отива. И не се изказвай неподготвен че ставаш за смях

21

Анонимен

преди 2 години

Очилата му са като на заварчик

20

Анонимен

преди 2 години

Първан Симеонов с коефициент на интелигентност започващ с нула ... всъщност е полезен с това, че ако каже нещо поне знам, че ще стане точно обратното

19

До 19

преди 2 години

Какво му е на очилата?

18

О хо хо

преди 2 години

ИВА МИТЕВА ВЕЧЕ БЕШЕ ИЗБРАНА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС С ГЛАСОВЕТЕ НА..........ДПС!!!!! КАКВА ИЗНЕНАДА!!!! ДПС ЩЕ Е ПАК ЗЛАТНИЯТ ПРЪСТ НА НОВОТО ПРАВИТЕРСТВО НА ИТН. ТОЧКА!!! ДБ + ДПС = СМЯХ В ЗАЛАТА!!! А ПОСЛЕ ИМАЛО КОНСПИРАТИВНИ ТЕОРИИ, А ХА ХА!!!