57

Анонимен

преди 2 години

Добре е баба Мика, позитивен човек, Ива Митева как ще представя България или води НС, освен, че фъфли, тя е с писклив, дразнещ глас и много нервна, това ще създава непрекъснато конфликти и неприязън.

56

Радев на бунището!

преди 2 години

Аз лично, виждам Радев като подсъдим с отказана виза за САЩ. Той си въобразява някои неща, но юмрука в стил Че не може да му се размине.

55

егати фейка

преди 2 години

Статия с невярно съдържание.

54

кафе 2в1,

преди 2 години

Я па,Първан!.....Ти пита ли Радев кво иска и кво не иска ,та ръсиш глупости !...

53

Ха, на ха

преди 2 години

Радев не иска... то и народът не иска да живее скотски, но всички кандидати за депутати освен келепира и далаверата, осребряването на позицията едва ли ги интересува друго. Ще повярвам, че ще има промени и то към добро само ако си гласуват единодушно минимална заплата за да са наясно как се живее и работи, но без привилегии, само безплатен транспорт

52

А,

преди 2 години

До Анонимен 54Слави, като не е никакъв, кой му плаща охраната?

51

Анонимен

преди 2 години

Най-мъдрия от мъдрите се изказа.

50

О,Шипка-радефф

преди 2 години

радефф: ШУБЕТО Е ГОЛЕМ СТРАХ ! ДОСИЕТАТА-ГЕШЕВ- ме 4АКАТ !!!

49

Анонимен

преди 2 години

До инж Вие сте типичен български "инж", личи си по огромния брой правописни грешки, съчетани с огромно про сташко самочувствие, позволяващо Ви да наричате един несъмнено интелигентен сънародник "ка" "***". Едва ли осъзнавате, че "ка" путът сте Вие. Забавно!

48

Анонимен

преди 2 години

До noname Пиленце разпенено, четете текста, а не сте си направили труда да чуете какво е казал интервюираният. А той не каза "Радев иска", а "струва ми се, че Радев иска". Разлика от земята до небето, ала невидима за пролетарии....

47

червената пр***ня

преди 2 години

махни вьшли- *** бе мръ-ник

46

Стига глупости

преди 2 години

До Анонимен: Хайде стига г'лупости с Кремъл и хибридни партии. Никой вече няма да заложи на пишман-патриотите, нито от Каракачански нито от Марешки тип.

45

Анонимен

преди 2 години

Румен "парашутиста" Гадев

44

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН 52 "И НА МАЛКИТЕ ДЕЦА Е ЯСНО, ЧЕ ИЗБОРИ 2 В 1 СА ПАГУБНИ ЗА РАДЕВ , ЗАЩОТО ЩЕ ИМА ПО-ВИСОКА ИЗБОРНА АКТИВНОСТ А ОТ ТОВА РАДЕВ И БСП ЗАМИНАВА НАДОЛУ!" БСП ОТДАВНА е пожертвана от Кремъл: те се ориентират към хибридна стратегия с нови и нови "нови" партии от "лидерски" тип: Марешки, Бареков, Сидеров, Трифонов всичките са такива. Скоро и Янев. Иначе, висока изборна активност може да има, ако машините го позволяват, а те не го (чисто технически). Отделно са минпулациите им. :))))

43

Време за промяна

преди 2 години

До АнонимеН: От по-висока активност на изборите и БСП и Радев само ще спечелят. Ще загубят ГЕРБ защото се видя, че без купен и корпоративен вот вече губят избори.

42

Анонимен

преди 2 години

Първанчо, Първанчо.. И ти си един празноглавец , от тези, с които са пълни телевизиите.. Ива Митева щяла да става премиер?! Ако беше така, щяха ли да е предлагат сега за председател на НС бе?

41

Анонимен

преди 2 години

Бойко Борисов като не е министър-председател вече, защо ходи с охрана и кой я плаща?

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 Неграмотен си. Дълга на САЩ включва и вътрешната задлъжнялост, а дума "трилиарда" няма.

39

АнонимеН

преди 2 години

И НА МАЛКИТЕ ДЕЦА Е ЯСНО, ЧЕ ИЗБОРИ 2 В 1 СА ПАГУБНИ ЗА РАДЕВ , ЗАЩОТО ЩЕ ИМА ПО-ВИСОКА ИЗБОРНА АКТИВНОСТ А ОТ ТОВА РАДЕВ И БСП ЗАМИНАВА НАДОЛУ!

38

Анонимен

преди 2 години

Няма да са притеснявате .Я ко правят наще съюзници от САЩ ? Планират дупка в бюджета от 3,8 трилиарда долара :)))) Данъчната задлъжнялост надхвърли 213 000 $ на глава от населението .Обществения дълг + дълга към търговските банки мина 80 трилиарда долара .Ето тия ши ва оправят и ши ва пратят у космоса :))))))))) Познайте как ши ва опраят тия :)