42

Бунгур

преди 2 години

Ами то и предните избори трябваше да има правителство.Какво е по различното сега.Радев,продължаваш да дрънкаш клише след клише.До тук само разклатихме държавата,създаваме криза след криза и декларираме добри намерения.

41

Димитрии

преди 2 години

Политиците трябва да спазват обещанията си.Щом си обещал коалиция никога с ГЕРБ БСП и ДПС и тези три партии имат 120 или повече депутати да станат и да кажат не можем да съставим правителство. Иначе са като всички досега обещавам едно правя друго.

40

Анонимен

преди 2 години

До Гуфу "Защо тогава в речта си направо призова за предсрочни избори а сега дори не се изказа." Щото тогава му трбяваше служебно на военната хунта, за да му разчисти политическите противници, а сега му трябва редовно, за да легитимира разчистването.

39

Гуфу

преди 2 години

Че защо сега да има? Какво е по-различно от 4-ти април? Същата конфигурация. Защо тогава в речта си направо призова за предсрочни избори а сега дори не се изказа. Честито да ние нова тройна коалиция и отново ДПС на белия кон. Ако, че не се изказва това си е проект на Радев от където и да го погледнеш.

38

Анонимен

преди 2 години

А защо няма "имате две седмици". Или "приоритетите" вече не са срочни?

37

Анонимен

преди 2 години

Другари, защо не коментираате, че днес Радев напусна по рано без да произнесе реч пред новия парламент. Ами напусна, защото Славчо и Доган го прекараха за втори мандат. След това го чака на гюме Гешев и бай Ставри.

36

емигрант от 22 г

преди 2 години

До Призив..... За какво да го уважавам др. президент? Че защитава само БКП*БСП?

35

Призив

преди 2 години

Българи юнаци да уважаваме президента си.Който не го уважава значи не уважава себе си.

34

ГЕРБ СА КОМУНИСТИ

преди 2 години

Пищенето на комунистите от ГЕРБ е добър атестат за добре свършената работа на президента Радев и служебното правителство.На последните избори ясно се видя, че комунистите от ГЕРБ губят почва под краката си и вече са втора сила.Във хората все още има страх от саморазправа и затова избирателната активност беше ниска. Комунистите са свикнали да заплашват те създадоха мутрите такова беше и тяхното 12 годишно управление начело с комуниста и бивш шофьор на мутрите Борисов.

33

Анонимен

преди 2 години

Прав е другарят Радев,по отвошение на корупцията и правосъдната система.Ако Темида бе работеща,нямаше да позволи комунистите да си създадат червени олигарси.По инерция и другарят Радев даде втора заплата на любовницата си Деса,като командир на ВВС.Всичко смърди по високите етажи на властта.Сега комунистите целят да проветрят маранята от Божковци и сие мафиоти и да ги върнат изкъпани, чисти като ангели!

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 32 "Хайде стига бе гер..бав ***, точно бойковистите да говорят за нац предателство а бб да ходи да се моли на ердоган за гласове от турция, пфу.." До едно известно време ДС тактиката на новото ОФ да крещите "гербераси" и "бойковисти" работеше, но полека лека лъсва факта, че вие разботите за нещо СЪВСЕМ РАЗЛИЧНО, а не за премахването на проблемите свързани с управлението на ГЕРБ.

31

Поручик

преди 2 години

Тоя да не е в казармата та заповядва ?

30

Анонимен

преди 2 години

Щом Радев твърди нещо, значи е точно обратното. "Рибата се вмирисва откъм Радев" - народна поговорка!

29

Зелен чорап

преди 2 години

Резидента разби демократичните устои на държавата, сега се чуди защо не се получава със съставянето на правителство

28

Анонимен

преди 2 години

До 29Хайде стига бе гер..бав ***, точно бойковистите да говорят за нац предателство а бб да ходи да се моли на ердоган за гласове от турция, пфу..

27

Баннат

преди 2 години

Язък

26

Анонимен

преди 2 години

Но теб трябва да те няма

25

Анонимен

преди 2 години

Служебното правителство разчисти терена от конкуренти за президентския мандат и сега му ТРЯБВА бутафория на нормално, за да изглежда, че има нормалност в политическия живот, за да се "легитимира" избора му, и да не изглежда така, че назначени от него министри и свързани лица мачкат противниците му. Затова "трябва" да има правителство. ВСИЧКИ, които гласуват ЗА такова са национални предатели. Помнете им имената. Ще се наредят до това на Георги Димитров.

24

Анонимен

преди 2 години

Тия така се развихриха, така се оплетоха в лъжи, че от днешна гледна точка точно СЕГА е моментът да им покажем, че те са истинските предатели на България и българите. Самият факт, че Рашков беше избран на този пост показва, че Радев не желае оправяне, Радев иска реваншизъм от фашистки тип.

23

Калеко Алеко

преди 2 години

Така е Румба, този път трябва да има, защото ако няма наесен ще имаме избори 2 в 1, а теб това не те устройва ... поне дотогава някой друг трябва да поеме горещият картоф от служебното ти правителство, защото рашкоФците и кацароФците много бързо изпаднаха в несъстоятелност и опротивяха на народа и е крайно време някой да поеме щафетата от тях, за да не го отнесеш ти ... !!!