62

Следва отговорност!

преди 2 години

Зеленият чорап се развихря в самозабравата си и не си дава сметка, че много скоро ще отговаря за своеволията си и разрухата на демокрацията в Европейска България.Всички ще видят колко жалък и безпомощен ще бъде, когато бъде изправен да отговаря за делата си. А русо-робите нека беснеят, краят им е близо, когато ще се скрият в миши дупки, защото времето тече в полза на Свободния свят.

61

Анонимен

преди 2 години

скоро нови избори

60

Румен Пликов

преди 2 години

До БЪЛГАРИНПо пликовете не може никой да го стигне!

59

Радева зима

преди 2 години

Ще си спомняме за Виденовата зима като за лято, сравнявайки я с предстоящата зима.

58

Анонимен

преди 2 години

Радев е изключително амбициозен, злобен и без скрупули кариерист! Натресе ни го Борисов, но всички ние ще му берем отровните плодове!

57

Анонимен

преди 2 години

Ясно е.., че комунистите Радев - руска ***,истаха и искат да махнат от власт Бойко Борисов и ГЕРБ,за да дойдат те на власт и да живеят хората като в 16 век.Щото няма д-ва в света с такива кражби и ниски заплати както тук. На никой не му пука за хората. Трябва да си много *** за да мислиш че на тея им пука за *** население. А ПРОСТИТЕ и НЕОСЪЗНАТИ български граждани чалгари немислещи, не осъзнават как ги командват. САМО ГЕРБ!

56

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСамо *** НЕВЕЖ човек и дърт комунист, ха ха ха може да пише/говори така. Кой бе,***,президнта Радев не можем да стигнем. Той срещу мен да бяга не може да ме стигне ПО ДУШЕВНОСТ ЗНАНИЯ И КАЧЕСТВА.

55

akudд1

преди 2 години

всяка партия готова да подкрепи правителство, срещу министри и министерства е задкулисен играч и мисли САМО как да си напълни личните и партийните шкафчета !!!!

54

Анонимен

преди 2 години

До БЪЛГАРИН 56....Не можете да го разберете, защото не сте му на нивото!!! Срещу Президента да тичате, няма да го срещнете!....То едно "ниво" в този ориенталсо-балкански синдромат! :))))))))))))))))))

53

от месеци

преди 2 години

Радев призна че в България НЯМА правителство.

52

Анонимен

преди 2 години

Този път какво е по различен от април а др.Радеф,разликата е там че ако няма правителство-вие със служебното трябва да продължите,а това няма да е във ваша полза.Ако нямаш подкрепа от ИТН-има такива наивни,няма да имаш втори мандат и краката вече ти си клатят..

51

БЪЛГАРИН

преди 2 години

Не можете да го разберете, защото не сте му на нивото!!! Срещу Президента да тичате, няма да го срещнете!

50

Анонимен

преди 2 години

Тоз ми е толкова противен, колкото Гоце Първанов и Р. Овч. взети заедно. Ал Бънди Зеления чорап и Деса ***, дето я скриха, че да не го излага чак толкова. Боже, пази България!

49

Покоряване на Косъма

преди 2 години

И речта на резедента същата, само пропусна да завърши с "имам две седмици" и да си включи обратното броене.

48

Анонимен

преди 2 години

И тоз път тряба. Правителство на дежавю парламента. Кукловодите и куклите сасъщите, церемониалмайстерката е същата, партиите са същите, маските са същите, само народа е по-беден. Обаче пък си купихме едни залежали машини от сиела. Значи не всички са по-бедни.

47

Dinosaurus

преди 2 години

Ама съвсем не ми ясно, каква е съществената разлика с миналия път: същите 6 партии, същото подреждане. А да Слави си нагласи резултата да "изпревари" Герб с мощните 2 депутатски мсста при 0.5 % рзалика в подкрепата. Е, с 4 пъти повече секции в чужбина и машинно гласуване с неясна 'прозрачност" и невъзможност за контрол кой как бърника софтуера. И "без купени" гласове, щото братята гласуват само срещу пари, но и тези в чужбина също. Само потрошихме едни милиони в повече за нечии болни амбиции

46

Анонимен

преди 2 години

ste ima za 3 dena.

45

681

преди 2 години

хер Мустафа: Този път трябва да има правителство.тя вече ни го е съставила...

44

Анонимен

преди 2 години

Българина е отвратен и отчаян от политическите ви игрички които взеха да стават все по смешни. Радев и служебното да напишате есе на тема как предизвиках най-ниската избирателна активност от началото на прехода и след това да се саморазкарат краткосрочно!

43

Идеалист

преди 2 години

Правителство, което да ни води по ТРИМОРИЕТО пълната и синергия с дневния ред на САЩ. Винаги със и американските троцкисти, *** и байдънидти.