187

Анонимен

преди 2 години

В Европа даже във Великобритания ваксинираните са малко и епидемията се разраства. Когато поредната вълна започна във Великобритания, там ваксинираните бяха 15%, сега са малко повече от половината, но вече е късно, а и малко

186

Дедо ПОП

преди 2 години

Абе ваксинирайте го тоя брадясъл козел-фашист да рита камбанната и да ммлъкне,че вече дразни

185

Анонимен

преди 2 години

Даже не може да каже нещо смислено по въпроса за ваксините или вируса, ама ваксинирайте се, та ваксинирайте се. Е па обясни защо?

184

Лекар:

преди 2 години

И къде ги видяха тези 60-70% ваксинирани лекари от БЛС? Абсолютни "фейк" глупости!

183

Анонимен

преди 2 години

Русия беше една от първите, в които броя на новите случаи се увеличи. Там за разлика от други държави има много малко ваксинирани и резултата е много починали.

182

Анонимен

преди 2 години

Нарастване на случаи -страните с най ваксинирано население

181

Бай Ставри:

преди 2 години

Евала, здравееей!

180

Анонимен

преди 2 години

Във Европа от доста време има нарастване на броя на новите случаи. В България засега повишението е слабо, само 35% за седем дни, но го има.

179

Анонимен

преди 2 години

Е, 60-70% от лекарите са ваксинирани според новина на БЛС от 24 юни 2021. Това какво е? Лекарите искат ли или не искат....

178

Анонимен

преди 2 години

Докторите не искат да се ваксинират, та кунчето мен убеждава... Кунче, бате, нали тия бяха на първа линия и взимаха по хилядарка. Ся нали пак са на първа линия, що не щат ваксина Ва, м? Нали застрашени много Ва, умирали, не знам си ко. Ми да се ваксинират - няма да са застрашени и няма да мрът и няма д аги дават по ТВ-то как миличките, жалеят заколега, гътнал се от ковида. Да се ваксинират Ва. *** не щът. Що тъй Ва Кучне, а? Пък аз да съм искал. Ми нещът, тия пари зеха и не искат, аз да искам...

177

Анонимен

преди 2 години

Забелязвате ли, че всички са "загрижени" за нас, но не и за себе си. Нито маски носят, нито ръкавици, нито са се ваксинирали. Абе тоя вирус да не оди само по простолюдието, а такива като Кунчев, Кантарджиев и Борисов са там само да ни поучават?

176

Анонимен

преди 2 години

Първо задължителни за здравни работници после за други след това за трети и накрая за всички..Прозореца на Овертон -в действие

175

Анонимен

преди 2 години

Фашиста Кунчев пак на хоризонта

174

Анонимен

преди 2 години

Тоя говори така, сякаш него не го касае. Плаши ни нас. Ти как ще се опазиш, бе Кунчо? Ваксина, маска или просто няма такъв вирус и лично не се боиш. Важното е нас да ни боиш. Това ти е работата.

173

Евала

преди 2 години

Забелязал съм, че щом троловете тук вият срещу човек или нещо, това значи човекът е свестен, а нещото е добро. Ама как да им го обясниш, тук има един ***, дето все реве за някакъв бай Ставри изглежда са били гаджета и не може да го забрави. Друг *** общува с извъземните, абе все сбъркани, платени извратеняци.

172

притеснен

преди 2 години

Ще го има и доц.Кунчев да ни информира?!!!

171

Абе

преди 2 години

Този чувал с ла.на няма ли кой да му чу.Пи. Зелката вече ? Ако га видя ,ама съвсем сериозно,ще му бия един токат,не шамар като макарона! Баси нелицеприятния продажен сатанопоклонник! Изчезни ,демон такъв!!!!

170

Сън не спят!

преди 2 години

Тези хора кога ще бъдат съдени? На какво се базира прогнозата? Прогнонза без данни е спекулация и в научните среди наказват за подобни своеволия! До кога ще ги търпим тези! Време е да счупим главата на змията!

169

Анонимен

преди 2 години

Гадина такава! Ти кога ще се разболееш, та да дадеш нагледен пример?

168

Ковид 19:

преди 2 години

До Анонимния с "Бай ***":А ти и подобните ти неконспиративни ц*рвули само тръпнете в очакване на поредната доза *бан в задния двор!