36

Вацевски

преди 2 години

Този безсрамник Балтов с фалшивата си професорска диплома, както и другия продажен негов колега Ангелов /бивш министър/, трябва да бъдат подведени под съдебна отговорност заедно с Д.Атанасова . . .която им съдейства за незаслуженото им придобиване !

35

God

преди 2 години

За Пирогов въпросът не е дали са откраднали 1 млн. лв. от НЗОК, а дали е само 1 млн. Жалко, че лекарите и сестрите там наистина си вършат работата, а някои хора забогатяват на техен и на данъкоплатците гръб.

34

Бай Ставрики

преди 2 години

Айде всички ,които се гордеят ,да си стягат багажа и при мен.Строг,но справедлив с новите. Хасан и Мемет от 4- та килия ги чакат с вазелинчето.

33

мак

преди 2 години

До Анонимен. Не отрича, защото е хванат натясно. В противен случай щеше да ги толерира фантомите, а бройката им вероятно щеше да расте.

32

за инфо

преди 2 години

До Анонимен 30 - Балтов, назначен през 2017 г., беше посрещнат с протести. Той замени на директорския пост проф.Стоян Миланов. Преди това в "Пирогов" имаше протести и при назначаването за директор на проф.Стоян Миланов на мястото на проф. Димитър Раденовски през 2012 г. Раденовски пък зае позицията след конкурс,до който се стигна след мащабни протести и първата ефективна стачка през 2007 г.Тя беше насочена срещу лошите условия в "Пирогов", ниските заплати и тогавашния директор Спас Спасков.

31

Василев

преди 2 години

Професоре,ние също се гордеем,че ръководихте заведението към натрупване на лични капитали.Все пак оставяхте трошички и за нас. Важно е ,че вълкът е сит и агнето е цяло.Много не го разбират,но без крадене не става.А от държавната софра се краде най- добре и е най- сладко.

30

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно сьгласен сьм - без работа и пациенти няма да остане - уменията му ще бьдат високо оценени - в централен софииски затвор

29

Анонимен

преди 2 години

Чест му прави, че не отрича за 400 те фантома. Браво.

28

енчо диянчев малушев

преди 2 години

Аз направих Асенчо професор , Нина Чилова го направи директор на Пирогов , но сега когато става напечено и опасно за нас крадците професори в Пирогов , Асенчо ще е жертвения козел , защото който се докоснал до мен изгаря или се очерня !

27

Анонимен

преди 2 години

Злобни са рублажиите, защото знаят какво ги чака...рогатио с голямия черпак! Ха ха ха

26

Анонимен

преди 2 години

злобарии, Балтов е специалист и капацитет и без работа и пациенти няма да остане...ама вие само със злобата ще си живеете, нещастници жалки!

25

Анонимен

преди 2 години

То всички са замесени в играта и много ясно че ще подкрепят най-големия играч.

24

Вьзмутен

преди 2 години

С един милион в джоба няма да има по горд от мен

23

Анонимен

преди 2 години

герберските *** отново са напълнили фопума

22

Анонимен

преди 2 години

ей колко злоба, ей, типично по български....как живеете, бе хора?! а всички качества и постижения, знания и умения на Балтов не са важни, така ли?? много долу сте всички, които само плюете и от образа се храните.....там в калта ви е мястото..

21

Гъдьо

преди 2 години

Проф.Балтов,ГОРДЕЯ СЕ С ВАС! ГОРЕ ГЛАВАТА- няма от какво да се срамувате,спасихте ХИЛЯДИ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ от лапите на короната!! Каруцаров е един нещастен,неудовлетворен реваншист,пълен некадърник- един пациент не е лекувал през жалкото си живуркане,даже едно Благодаря на каза на докторите които му спасиха живота! Същински неблагодарен пръдльо,само мрънка- мрън,мрън...Народът е с ВАС професорите Балтов,Кантарджиев,Мутафчийски! Гордея се с вас!!

20

Анонимен

преди 2 години

Когато назначиха Балтов, персонала на Пирогов пак се вдигна, НО в защита на предният шеф. Преди това пак, така че това им е явно навик.

19

д-р Генов

преди 2 години

Балтов, престани с твоето лицемерие !Защото още помня преди години, когато се возеше с мен в автобус204 и пътуваше като обикновен лекар от ВМА към квартал Дружба . . .след работа !Но успя да станеш гербаджийска ***, след което стана професор, директор на"Пирогов" със 74 000 лева заплата, като летните си отпуски прекарваше в Южна Афркана сафари !Засами се, бе лицемер . . .

18

мак

преди 2 години

Като говори за достойните хора, има ли предвид и себе си? Като шеф би трябвало да знае всичко, какво става в неговата болница, а той се прави на жертва и мъченик. Пък и достойният лекар лекува, а не се поддава на прищевките на т.лупа и не обикаля строежи, където не му е работа.

17

Анонимен

преди 2 години

И защо писанията на един потенциален клиент на прокуратурата във фейса трябва да ни интересува?