53

Анонимен

преди 11 месеца

До Серафим "Как е възможно тук няколко "ибрикчий" на предишната корумпирана власт,да си позволяват /най-вероятно срещу заплащане/, да защищават подобниокаляни фигури" - има си отдел за това в инфoрмaциoнно oбслyжване.

52

без морал

преди 11 месеца

До Анонимен 50 ТОВА ЛИ ТИ Е КРИТЕРИЯ , ЧЕ НЯМА ДА МАМЯТ ЗА ДА ПОЛУЧИШ ДЪЛЖИМОТО ТИ ПО ЗАКОН??? ЗАТОВА СМЕ НАЙ-КОРУМПИРАНИ, ЗАЩОТО НИЕ ХРАНИМ ТИЯ ПРЕСТЪПНИЦИ И ГИ ЗАЩИТАВАМЕ В ИМЕТО НА КОМФОРТА СИ! ПОЗОР!

51

dd

преди 11 месеца

Заплата от 74 х.лв в държавна болница е неморално. Дори директорите на най-големите фирми в България едва ли получават толкова. Да си направи частна болница щом е толкова кадърен и парите са му важни и да ги получава. Плюс тази история с храната - или е корумпиран или некадърен , и в двата случая не е за директор

50

срам ни е от вас

преди 11 месеца

Срамуваме се, че трябва да ни обслужват медици с подобен морал, като тия в Пирогов! Да излизаш дни наред в защита на ГОЛЯМОТО КРАДЕНЕ означава, че няма един ЧИТАВ там, и всички са в кюпа! СЪД и затвор за всички коцета, балтовчета и шефчета на частни болници милионери неизвестно от какво!

49

Серафим

преди 11 месеца

Как е възможно тук няколко "ибрикчий" на предишната корумпирана власт,да си позволяват /най-вероятно срещу заплащане/, да защищават подобниокаляни фигури като Балтов, които не излизаха от джипката на премиера !Докато тези негови скапани подчинени в болницата, в същото време да ми искат 80 лева на ръка, за да направят качествено гипсиране на ръката намоето внуче !И сега всички са излезли да плачат, защото ще трябва да им намалят заплатите,за да връщат откраднатото от Здравната каса . . .

48

Анонимен

преди 11 месеца

Ликувайте хора! Като влезете в болница и ви кажат не може да ви лекуваме по НЗОК, защото няма пътека, можете с кеф да плащате вече! Не го мислете Балтов, ще си намери работа.

47

спите ли

преди 11 месеца

ВСИЧКО ТОВА Е ЗАРАДИ НАЛИВАНЕТО НА МИЛИОНИ САМО В БОЛНИЦИ НА ПОДОБНИ "ЧУВАЛИ С КАРТОФИ ВОЗЕНИ В ЕДНА ЖИПКА ПО ШОСЕТАТА" И НА НИЩО ДРУГО! ПО-ИНТЕРЕСНА Е ТИШИНАТА ОТНОСНО ЗАПЛАТИТЕ НА ТОЯ И КОЦЕТО И РАЗДАВАНИТЕ ПРЕМИИ В РАЗМЕР НА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ! КОНПИИИИИИ, цацароввввввв, спите ли? КАКВИ СА ТИЯ ДОКТОРИ МИЛИОНЕРИ В ТАЯ БЕДНА ДЪРЖАВА?

46

k

преди 11 месеца

сите точат ! тоя да се радва че е в Бг,защото ако беше в држава със закони вече щеше да е първи месец на нара

45

Койчо

преди 11 месеца

Прокурорите да не спят ами този крадец да го затворят за разпит.Не искам да ми обеснява всеки ден глупости

44

Анонимен

преди 11 месеца

И лекари и сестри са в кюпа. Винаги са знаели, че точат. Години наред. И сега ги е страх. За това е тоя театър.

43

Анонимен

преди 11 месеца

всичките са за затвора

42

неандерталец

преди 11 месеца

Кой прав, кой крив, кой да ти каже?!

41

Вацевски

преди 11 месеца

Този безсрамник Балтов с фалшивата си професорска диплома, както и другия продажен негов колега Ангелов /бивш министър/, трябва да бъдат подведени под съдебна отговорност заедно с Д.Атанасова . . .която им съдейства за незаслуженото им придобиване !

40

God

преди 11 месеца

За Пирогов въпросът не е дали са откраднали 1 млн. лв. от НЗОК, а дали е само 1 млн. Жалко, че лекарите и сестрите там наистина си вършат работата, а някои хора забогатяват на техен и на данъкоплатците гръб.

39

Бай Ставрики

преди 11 месеца

Айде всички ,които се гордеят ,да си стягат багажа и при мен.Строг,но справедлив с новите. Хасан и Мемет от 4- та килия ги чакат с вазелинчето.

38

мак

преди 11 месеца

До Анонимен. Не отрича, защото е хванат натясно. В противен случай щеше да ги толерира фантомите, а бройката им вероятно щеше да расте.

37

за инфо

преди 11 месеца

До Анонимен 30 - Балтов, назначен през 2017 г., беше посрещнат с протести. Той замени на директорския пост проф.Стоян Миланов. Преди това в "Пирогов" имаше протести и при назначаването за директор на проф.Стоян Миланов на мястото на проф. Димитър Раденовски през 2012 г. Раденовски пък зае позицията след конкурс,до който се стигна след мащабни протести и първата ефективна стачка през 2007 г.Тя беше насочена срещу лошите условия в "Пирогов", ниските заплати и тогавашния директор Спас Спасков.

36

Василев

преди 11 месеца

Професоре,ние също се гордеем,че ръководихте заведението към натрупване на лични капитали.Все пак оставяхте трошички и за нас. Важно е ,че вълкът е сит и агнето е цяло.Много не го разбират,но без крадене не става.А от държавната софра се краде най- добре и е най- сладко.

35

Анонимен

преди 11 месеца

Абсолютно сьгласен сьм - без работа и пациенти няма да остане - уменията му ще бьдат високо оценени - в централен софииски затвор

34

Анонимен

преди 11 месеца

Чест му прави, че не отрича за 400 те фантома. Браво.