56

имайте срам бе

преди 2 години

неможе ли когато пускате снимки на хора симпатизанти на ГЕРБ да избягвате канибалските зъби с които изцвъкахте Борисов, дебилните бузи в стил авантаджия на д-р Балтов и редица други гадисти които постигате с тия кадри. засрамете се 12 години цицахте от ГЕРБ сега да захуите ли искате или среднопръстна проверка на простати и матки, а? В Перугов ще ви пуснат по пътеката та ше се уклаката да кихате сдупетатаипутеттата. Уж таковата а излиза онаковата

55

Кико

преди 2 години

Професоре,аман от завистници! Светът ще свърши ,те не! Благодарим ви от цялото ми семейство! Поклон!

54

мак

преди 2 години

До Пожелавам от сърце. Не ви пожелавам "да ти се връща".

53

Болен

преди 2 години

До Пожелавам от сърцеЗначи си доволен, че Балтов *** по 100 Хил.лв. Всеки месец от нашите данъци! Като добавим и управляващите в отделенията, ашколсун! Нека глупаците/слугите му/ да стачкуват, щом са доволни на трохите от неговата маса!

52

Анонимен

преди 2 години

Къде са поликлиниките,нали са от клиники както болници за народа или народни болници как се знаеха по лечение в които се провеждаха пълни прегледи с изследвания от лаборатории намиращи се в същите здания за обществени дейности,социални за контакт м/у пациенти и звена в мед.звена с обезпечение на информационна,техническа,медицинска апаратура в обурудване основно и допълнително по направления и профилиране на отделенията,като по-производително,продуктивно,качествено затуй достъпно,ниски расходи,др

51

Пожелавам от сърце

преди 2 години

на всички злобни, ''разбиращи от медицина'', които пишат тук против Пироговци, много скоро да попаднете там с тежки диагнози и да няма кой да ви лекува! Няма по-злобно племе от българското, затова всичко ще върви надолу.

50

гост

преди 2 години

До НедоразбралДа бе да. Ми ако Балтича трябва да взема 100 пъти повече, то товае някъде междъ 2 и 3 млн. лв. на месец. И имай в предвид че е професор. За това при вазеко по-колко дават. Смях.

49

Недоразбрал

преди 2 години

Гледам разни Па ляци напълзяли сайта и почнали да казват кой е професор и кой не е?!*** то и от футбол многу разбирате,затуй нищо не остана от тази игра в БГ!Същото ще се случи и с медицината!На времето и мен ме плюха по същия начин,както и Балтов.За нула време си бих пръта за запада и започнах със заплата 100 пъти по голяма от последната която взех в България!!Сега се радвам на просперитет,уважение и не ми пука от ко мун дели!!Същото ще направи и Балтов!А вие плюйте по месечината!!

48

Гоце

преди 2 години

До тунеядеца от държавната софра под 50: Змиярино, твоя любимец Балтов е професор дотолкова, колкото е професорбившия министър Ангелов и : генерал техния главатар от Банкя, който Комарджията /Негово Величество/ го направиот майор - генерал . . . за една нощ !?

47

Анонимен

преди 2 години

Някой хора се правят на ощипани точат здравната каса както си искат един колега вика паднах нищо ми нямаше и вкараха ме в болницата скенери кво ли не държали го докато не източили всички пътеки накрая вика една диагноза цял лист със заболявания най малко хиляда лева са взели от касата и не съм само аз има много такива случаи

46

без морал

преди 2 години

До Анонимен 50 ТОВА ЛИ ТИ Е КРИТЕРИЯ , ЧЕ НЯМА ДА МАМЯТ ЗА ДА ПОЛУЧИШ ДЪЛЖИМОТО ТИ ПО ЗАКОН??? ЗАТОВА СМЕ НАЙ-КОРУМПИРАНИ, ЗАЩОТО НИЕ ХРАНИМ ТИЯ ПРЕСТЪПНИЦИ И ГИ ЗАЩИТАВАМЕ В ИМЕТО НА КОМФОРТА СИ! ПОЗОР!

45

dd

преди 2 години

Заплата от 74 х.лв в държавна болница е неморално. Дори директорите на най-големите фирми в България едва ли получават толкова. Да си направи частна болница щом е толкова кадърен и парите са му важни и да ги получава. Плюс тази история с храната - или е корумпиран или некадърен , и в двата случая не е за директор

44

срам ни е от вас

преди 2 години

Срамуваме се, че трябва да ни обслужват медици с подобен морал, като тия в Пирогов! Да излизаш дни наред в защита на ГОЛЯМОТО КРАДЕНЕ означава, че няма един ЧИТАВ там, и всички са в кюпа! СЪД и затвор за всички коцета, балтовчета и шефчета на частни болници милионери неизвестно от какво!

43

Серафим

преди 2 години

Как е възможно тук няколко "ибрикчий" на предишната корумпирана власт,да си позволяват /най-вероятно срещу заплащане/, да защищават подобниокаляни фигури като Балтов, които не излизаха от джипката на премиера !Докато тези негови скапани подчинени в болницата, в същото време да ми искат 80 лева на ръка, за да направят качествено гипсиране на ръката намоето внуче !И сега всички са излезли да плачат, защото ще трябва да им намалят заплатите,за да връщат откраднатото от Здравната каса . . .

42

Анонимен

преди 2 години

Ликувайте хора! Като влезете в болница и ви кажат не може да ви лекуваме по НЗОК, защото няма пътека, можете с кеф да плащате вече! Не го мислете Балтов, ще си намери работа.

41

спите ли

преди 2 години

ВСИЧКО ТОВА Е ЗАРАДИ НАЛИВАНЕТО НА МИЛИОНИ САМО В БОЛНИЦИ НА ПОДОБНИ "ЧУВАЛИ С КАРТОФИ ВОЗЕНИ В ЕДНА ЖИПКА ПО ШОСЕТАТА" И НА НИЩО ДРУГО! ПО-ИНТЕРЕСНА Е ТИШИНАТА ОТНОСНО ЗАПЛАТИТЕ НА ТОЯ И КОЦЕТО И РАЗДАВАНИТЕ ПРЕМИИ В РАЗМЕР НА СТОТИЦИ ХИЛЯДИ! КОНПИИИИИИ, цацароввввввв, спите ли? КАКВИ СА ТИЯ ДОКТОРИ МИЛИОНЕРИ В ТАЯ БЕДНА ДЪРЖАВА?

40

k

преди 2 години

сите точат ! тоя да се радва че е в Бг,защото ако беше в држава със закони вече щеше да е първи месец на нара

39

Койчо

преди 2 години

Прокурорите да не спят ами този крадец да го затворят за разпит.Не искам да ми обеснява всеки ден глупости

38

Анонимен

преди 2 години

И лекари и сестри са в кюпа. Винаги са знаели, че точат. Години наред. И сега ги е страх. За това е тоя театър.

37

неандерталец

преди 2 години

Кой прав, кой крив, кой да ти каже?!