57

Анонимен

преди 2 години

До 17Има много брутални снимки и клипове на хора със съсиреци излезли на повърхността на кожата. Има и на други увреждания от ваксите.

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17Минусите дотук говорят за религия, а не факти. Защо преболедуването е по-безопасно от ваксинирането?

55

Анонимен

преди 2 години

Момент да си помисля... Помислих си, няма да се ваксинирам.

54

Анонимен

преди 2 години

Не ми говорете за ваксини.В Австрия се регистрираш и си правиш безплатен тест за чужбина.Тук търсят само как да ти одерат кожата.Защо ваксините безплатно ,а тестовете с пари.Карат хората насила да се ваксинират.

53

17

преди 2 години

Dr.Hoffe - BitChute точка ком / YQfsnb8cOE4I Моля, *** да не го трият, говори лекар, не някакъв лаик.

52

Анонимен

преди 2 години

До 17Защо преболедуването е по-безопасно от ваксинирането? По-точно защо микросъсиреците от преболедуване са по-безопасни от микросъсиреците от ваксиниране?

51

Анонимен

преди 2 години

Доло Мотафчиски!

50

17

преди 2 години

Според канадския лекар Dr. Hoffe, шипчестият протеин се прикрепя към стените на капилярите и така уврежда кръвоносните клетки. Затова при 62% от ваксинираните показват наличие на микро-съсиреци, които не се виждат на скенер, но се засичат с т.нар. D-Dimer тест. Ако мислите, че тези микро-съсиреци или тромбове не са дългосрочен риск за здравето ви, моля бодете се, но не карайте всички да го правят!

49

Анонимен

преди 2 години

Колко е красива тази....

48

славянин

преди 2 години

Тьотке, в ингилистан 68,8% от населението е набодено с две дози и като резултат от това за предпоследните 24 часа от ковида са починали 96 човека, най-високото число от 24-ти март насам, когато са починали 98 човека! За капак на това за предпоследното денонощие са региствирани 46,5 хиляди позитивни, като ден по-рано те са били 39,9 хиляди! Толкова за ''ползите'' от експерименталните дози! А експерти от израел прогнозират по 7000 души позитивни там дневно в края на август от около по 1100 днес!

47

Анонимен

преди 2 години

Много хейт, много нещо...Защо е тази злоба? Ваксинирането е препоръчително, не е задължително...Стига с тези клетви какво щяло да стане, ако се ваксинираш или ако не се ваксинираш...Който го е страх повече от вируса отколкото от ваксината, се ваксинира. Който го е страх повече от ваксината отколкото от вируса, не се ваксинира. Който не го е страх от нищо, го кара на късмет :) Все пак, ако се замислим каква храна ядем...да не се окаже по-опасна от ваксините?!

46

Анонимен

преди 2 години

Ако 1 доза стигаше, нямаше да правим 2.

45

До 2

преди 2 години

Британските учени след 10 годишно изследване са установили,че основната причина за глада е липсата на храна. Изразходвани са 100мил £. Ще са необходими още 10г изследвания как да се справим с проблема и от още 100мил паунда. Ако сте решили да се бодеде, поне си направете пълен преглед. Ваксинита все още не е гаранция за справяне на проблема. Няма как да знаеш дали протича по един начин или друг без да правиш медицина. За ковид медицина не се прилага. Все пак всички повтарят, че нищо не се знае.

44

Не!

преди 2 години

Tц, пак не минава сплашването. Няма да се ваксинираме. Хубав ден.

43

Анонимен

преди 2 години

Е как ще стигне една доза? Поне 10 и пак няма да е достатъчно.

42

Анонимен

преди 2 години

Поредната професорка се изказа.

41

Анонимен

преди 2 години

Баба меца да не дава акъл, а да се погледне че прилича на Джаба Хътянина. Бихте ли слушали доктор, който изглежда като развалина?

40

Bond

преди 2 години

Това 14 статия от сутринта ли е за Делтата и Препаратите, или бъркам?

39

Анонимен

преди 2 години

Бабо ,гледай си плетенето на чорапи и не ни занимавай с глупости !Да знаеш няма да се ваксинираме и по 100 интервюта на ден да даваш.

38

Tule

преди 2 години

"Поставените да стената Българи, ще вземат решение да обърнат острието срещу Вас!"