77

На тая от снимката

преди 2 години

и 101 не стигат.

76

House M.D.

преди 2 години

Няма да се ваксинираме, неуважаема другарко Александрова!!! Я по-добре кажи какъв хонорар взе за да рекламираш експерименталните отрови.

75

Анонимен

преди 2 години

Странно в Африка и Азия такива реклами не вървят.Явно целта е уищожението на белият човек.Слепи ли сте???

74

Анонимен

преди 2 години

У ваксиниран мозък аанххххх

73

Анонимен

преди 2 години

До От изказване Къде ги тия 80% ваксинирани в света бе? Я пак си погледни статистиките!

72

Antvx

преди 2 години

Аз ще помоля най-отговорно за повече и по-чести медия изяви на такива мастити корифеи от БАН. Да, нелицеприятни са, да - лъжат, и да - нямат нищо общо с опазване на здравето. И точно поради тези причини редовното им изпускане в медиите води най-сигурно до здравословния избор на 85% от българите. Заповядайте пак!

71

математика Витанов

преди 2 години

Аз пък се боцкам сам по три пъти на ден и ми е едно радстно щастливо и призовавам всички да се боцкат

70

От изказване

преди 2 години

"НАД 80% у нас са нормални и не искаме да се ваксинираме!". Хаха! В целия свят е точно обратното- само 20 % не искат да се ваксинират...Прав е професора комунист за 80-те % д...ли у нас....

69

Делтавръхнасладоледа

преди 2 години

Всички чакат делтата да дойде, така както чакат Слави да каже нещо за бъдещите си планове. Месеците се нижат и вече започва да става досадно.

68

Анонимен

преди 2 години

Абе да ви кажа май ваксините се отразяват добре на енергийните вампири. Имаме на работа 2 колежки вампирки, от онзи вид, дето като ги видиш гледаш да се направиш на зает, че иначе ще ти изсипят тонове клюки и мръсотия на главата и ще ти скапят деня. Та от както се ваксинираха нещо са се кротнали... Не знам на какво се дължи, ама вече се държат почти като нормални хора. Може пък да е вярно, че ваксината пречи на връзката на душата с тялото и затова да са загубили мрачните си способности?

67

Анонимен

преди 2 години

Абе стига сте го показвали този ламантин ,прекалявате вече ,малки деца има все пак.Стресът също убива!

66

Аз

преди 2 години

Ами има доста. Слагайте си трета, четвърта, пета и т.н. дози....

65

Една доза ваксина

преди 2 години

не стига. Да, цял живот ще ваксинирате тези, които оцелеят. Мерси.

64

До 73

преди 2 години

Тогава ще останат само такива като тебе с " ожънати" от ваксината мозъци които ще имат кратък жизнен път около 2 до 3 години след ваксинацията

63

Ха-ха-ха

преди 2 години

Според професор Ива и трета игла не била достатъчна за да предпази ковидясалите ваксиноманиаци

62

Анонимен

преди 2 години

Ако болестта ожъне антиваксърите, това би повдигнало средната интелигентност на обществото, което не е за пренебрегване. Долу маските!

61

98765

преди 2 години

Относно задължително ваксиниране, тя поясни, че здравните и научни работници и учителите са "трябва да бъдат пример за останалите". Ами, ние сме пример- в държавите, където има много ваксинирани + строги мерки, сега има много болни! Защото ваксините: 1) не са това, което трябва да бъдат, 2) те са в изпитателен срок до 2013г, 3) в употреба са за(под политически натиск) спешна употреба.4) - най - важното: нас като ни уволните кой ще работи като лекар и учител, че то и сега сме дефицитни кадри!

60

Анонимен

преди 2 години

Къде е този вирус, че се скъсах да пътувам и явно само мен не ме хваща?!

59

Анонимен

преди 2 години

Новогодишната свинска глава е по-фотогенична от професорката.

58

ъъъ

преди 2 години

Само преди няколко месеца проучвах информацията за ваксините, за да се ориентирам коя би била най-подходяща за мен, и най-вече за родителите ми. Но тоя медиен терор, безсрамна пропаганда, сплашване, изнудване, дезинформация избиха от ума ми всякакви подобни мисли. Давайте си пример помежду си и по 10 пъти годишно, ако щете, ваксини бол!