97

Анонимен

преди 2 години

Че си набием 5 дози, та дано стигне, професорке.

96

Анонимен

преди 2 години

и на тая й публикувайте дохода за годината, да стане ясно що толкоз нахално се навира в телевизора...

95

Анонимен

преди 2 години

Тая дебелата да и строшат кокалите на тоя *** ...взема пари от Сорос и СЗО

94

.!.

преди 2 години

Епа ко не разбрахте тука!? От сега нататък така ще е всяка година ще излиза по щам или 2 и ще трябва минимум 2 пъти годишно да се ваксинираме ако искам да работим да излизаме да пътуваме или просто да ходим до магазина! Сега въпроса е кога държавата ще каже баста и ще спре да плаща за ваксините! Е тогава ше разберете вие, че трябва да се ваксинираме! Е тогава и цените на ваксините ще скочат с 1000% както обичат да се изразават икономистите, ама това да не ви дреме!

93

Седи си един рептил

преди 2 години

на златното нощно гърне, защото вече не може да ходи сам до тоалетната - все пак, човешкото тяло поставя ограничения. Седи си и си мисли как всички простосмъртни са в ръчичките му. Обаче не е чел "Дон Кихот": "Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага, с които небесата даряват хората. С нея не могат да се сравнят нито съкровищата, които крие земята, нито тези, които таи морето. За свободата, както и за честта, може и трябва да се жертва животът и обратно, лишаването от свобода е най-голямото зло, което може да сполети човека."

92

ха ха

преди 2 години

Кви млади ще карат Делта грип през лятото ?!? :))))

91

До 91!

преди 2 години

Тъжно ми е за хора като теб.Тебе бих те разхождала като екземпляр с едно от най -ниските IQ и EQ на родната планета.Външният вид не се избира,а и всички остаряваме...но думите ти показват зародиш на интелект.Като искаш да оспорваш мнението на професорката,направи го с твоите знания,червей!

90

Анонимен

преди 2 години

До72 То се видя кой е с високо IQ. Да си бърникаш сам в гените и да плачеш за още и още боцкане. Ако това е интелигентността, аз искам да съм ***.

89

Примоция

преди 2 години

Внимание!!!Ваксинирай се сега и очаствай в играта за голямата награда - Масажираща ваничка за крака!Наличността е ограничена,побързайте и грабнете наградата!

88

Ваксърите

преди 2 години

съвсем откачиха. Като в евтин филм на ужасите - слепи зомбита ходят с протегнати ръце по улиците и унищожават всеки нормален човек по пътя си. Ама ние не живеем в холивудска реалност. Така че спрете се малко.

87

Асан

преди 2 години

Много умен тоз Делта знай на колко години си :)))

86

Стига бре

преди 2 години

Женицата си пази гушата. Кво сте се разквичели.

85

Истината

преди 2 години

Не стига една доза да.Щото не са читави затова.

84

до 91

преди 2 години

Липсват ти първите 7 години,а останалите са проспани.Когато човек няма познания, главата му ражда само обиди като начин за доказване ,че някой не е прав.Особено обиди за външния вид- много елементарно и символ на простотия.

83

Шаши

преди 2 години

Паак ли професор. На 7млн. се падат сигурно 1млн. професори. Що не си гледате университетите.

82

Анонимен

преди 2 години

Тази дали ще й стигнат онези 20 000 дози ваксина дето изтичат края на Юли ? Приложете ги на добрата професорка... не можем да рискуваме живота на такива ценни кадри я.

81

Анонимен

преди 2 години

Ако изглеждах като тази, щях да се укривам от всякакви публични изяви. Но виж, явно за някой подхвърлен долар от фармафия, са готови на всякакво унижение нашите "професори". Я кажи, каква ти е тарифата да те влача като циркова мечка за да плашиш децата ?

80

Примоция

преди 2 години

Според мен по-голям успех ще има реклама на ваксината в телешопите с подарък миксер или тример за уши към нея.Стига сте тикали на хората тая гадост.

79

Шаши

преди 2 години

4 камери са пред МЗ в очакване на протеста. НЕ на насилието на човека.

78

Demonaz

преди 2 години

Долу ръцете от училите и лекари. Тая ще е добър пример ако се хвърли в пещите. Ваксинирайте родните пакистанци и полицайчетата. И без това за нищо не стават.