77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85 Антиваксъра специално за Ковид бъркоча, не е подписал декларация, че е опитно зайче! Затова като си плаща здравни ще го лекуват, ама при многото странично ефекти от ваксата бива боднатите касата да ги покрива само частично. Ако боднатите са източник на мутации те са вредни за всички.

76

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърът трябва да подпише декларация: "Отказвам се от лечение от ковид и ПОСЛЕДСТВИЯТА му." И да не се ваксинира.Така ще е честно.

75

Не!

преди 2 години

Тц, няма да се ваксинираме, а при следващ локдаун - взимаме брадвите!

74

До ПИПИ

преди 2 години

Как бе не се намери един наш Професор да изследват тия ваксини какво имат вътретре.Витанов ваксиниран ли е ?Не тои е преболедувал.

73

Този

преди 2 години

***,ако га видя на улицата , ще го науча на достойнство и увяжение,за тази цел ще го превъзпитам по един п примитивен,но истински начин - със една сопа в ръка ще му направя ценностната система 6 ! Сериозен съм!

72

Пл

преди 2 години

Шансове много, който е искал вече се е набол и по 10 Хил на ден. Болнавите да се пазят само.

71

Анонимен

преди 2 години

То и Модерна пише че прави тромби ужас!s://globalresearch.ca/canadian-doctor-62-patients-vaccinated-covid-have-permanent-heart-damage/5750198

70

Анонимен

преди 2 години

Време е да се създадеотниво ТКЗС, и да се наемат антиваксъри да дръпне селското стопанство и да не пречат на икономиката в градада докато отмине пандемията.

69

Анонимен

преди 2 години

При 70+% преболедували от короната... единственият шанс е просто да не налагате политически локдаун, който ви карат да наложите от ЕС и САЩ. И да продължим да живеем. Рисковите групи да се опазят и да си живеем с група. Също, спрете да ни лъжете и да стъкмявате информация. Също разкарайте травестита Мустафа и цялото американско посолство от България.

68

Анонимен

преди 2 години

Чудят се някого да сложат изтеклите ваксини! Пазете ги за другото лято като тръгнат офффцете към Гърция, ако не е в тъмночервена зона дотогава!

67

Анонимен

преди 2 години

Първото нещо, което ще направя ако видя някой от тези демони - пропагандатори на ваксини, е да се огледам за камък. Това да знаят от мен.

66

SS

преди 2 години

НЕ СИ ИГРАЙТЕ С ТЪРПЕНИЕТО НА ХОРАТА !!!

65

Анонимен

преди 2 години

При куп заразени с по две дози ваксина как точно се определи, че няма да има локдаун при ваксинация?

64

Гост

преди 2 години

До 17 ами да ги прати в неплатен да го видят колко ще издържи или да поеме писмена отговорност за работницоте. Казаното не е като написаното. Как ще ги кара да се ваксинират насила?

63

До 53

преди 2 години

Не е точно така. 16% ваксинирани е доста добре. Това са 900 000. Не забравяй, че за ИТН и за ГЕРБ гласуваха по 570 000. Ваксинираните сме най-голямата партия в БГ

62

Анонимен

преди 2 години

Хайде да ваксинират браттята в махалите и ще си помисля ама декларация ще ми подпише лекаря, че носи маъериална и морална отговорност за ваксината!

61

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

И все пак прави впечатление, че локдауните и вълните на ковид са именно при най-ваксинираните, дори посред лято, докато у нас общо взето вирусчето спи летен сън. Айде да не го будим като го боцкаме с разни игли, а? :-) А онова брадавичесто прасе от БАН да вземе да изчислява нещо друго! Тука очевидно не се справя. Вече година и половина няма нито едно попадение.

60

Анонимен

преди 2 години

Оставете хората да си пукнат на спокойствие, даже не ги лекувайте, това е тяхно изконно право.

59

Шаши

преди 2 години

До 52 PCR e патент на Английския, Ротшилд. От преди 2-3г. Другата част само се досещаме. Абе, всички знаем.

58

Анонимен

преди 2 години

Нищо на света не може да ме накарада се ваксинирам.Изкарах модифицираната пневмония и не възнамерявам да съм тестов субект на ваксини които не са нито тествани, нито доказани