103

Пян_Гъ

преди 2 години

До Анонимен 113: "България няма да получи 12 милиарда ако ГЕРБ не участва в управлението" - Пич, обясни го това на троловете, много е важно. Ей тъй, простичко: ти, ако си заможен, ще дадеш ли пари на пройдоха "в нужда", който знаеш, че няма да ти ги върне или оползотвори по предназначение? Трябва да си луд...

102

Анонимен

преди 2 години

Аз искам Мика да остане!

101

Анонимен

преди 2 години

Тука има тука нема, да не би Славуца да размисли и да си взе ПР-ка да го съветва как да се държи и да работи с народа?

100

Анонимен

преди 2 години

До до моч-а Познават се с Доган, то всеки бг политик се познава с него, нали е несменяем :)) Грешката на Бокича е, че изпусна неяата от контрол, съяо че говори като некой тираджия, не като некакъв политик :)) Народа много им е набрал на политиците, даже вече клони към апатия, което е лошо за самите тях :)))

99

Чакайте да мине

преди 2 години

Курбан Байрам.Тогава Доган ще нареди нещата.

98

Иван

преди 2 години

Е как няма да размисли..... Това са 12 милиарда европейски пари.

97

АнонимеН

преди 2 години

ИТН ДОПУСКА ГРЕШКА, ЧЕ ЩЕ ПРЕГОВАРЯ! ЗАЩОТО С ТЕРОРИСТИ НЕ СЕ ПРЕГОВАРЯ!

96

ДС конДСултира

преди 2 години

всичко се разбира

95

Не вЕЕЕрвам ...

преди 2 години

Ако по ФЕЙСА от тъмната стаичка не се появи гологлавия Бин Ладен/наш Славунчо Учиндолски/ с надпис на фанелата "АлКайда-ИТН,строг и намръщен и не обяви ПУБЛИЧНО за ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯНЕ на ПОСТОВЕ и ОБЛАГИ преговорите са чисто и просто една ХИМЕРА!!!

94

Анонимен

преди 2 години

Да не би да правят открити консултации, защото срещите с Христо Иванов и Манолова вървят от 4 дни и почна да се размирисва, че има задкулисни уговорки.

93

до моч-а

преди 2 години

Хахаха ... га Боко се гушкаше с Доган, ни рива. Сега ривеш ....

92

ДС е конДСултурала

преди 2 години

вече...

91

Пян_Гъ

преди 2 години

Я да тръгна отзад напред и да питам: ЗОРЛЕМ предизвиканата криза през зимата ще е факт. Ще има протести, народът ще "прогледне" и ще стане мазало. Ще има хора, които няма да могат да си купят хляб - казвам го със съжаление. Та: 1) КОЙ ЩЕ ОПЕРЕ ПЕШКИРА И 2) КОЙ ЩЕ БЕРЕТЕ ПЛОДОВЕТЕ НА ТОЗИ ЗОРЛЕМ ПРЕДИЗВИКАН ПРОВАЛ??? (P.S. Хора, що си го причиняваме? Що не си работим, не си пием ракийката вечер, не си гледаме децата и кефа? Къде сме тръгнали? След 2 месеца половината народ ще е без работа)

90

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 78Макетата ще си останат вечно извън ЕС, не гледай че се караме тука за политически глупости :)) Когато признаят че са част от българския народ, както и че говорят на български диалект, тогава вече ще седнем като нормални хора с тех :)) Австрия що не говори на австрийски, що смятат че са немци ? :))

89

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Айде и Чалгаро ---на ПАНГАРО.... при ДПС-то.....!!!!

88

моч

преди 2 години

ИТН - долни , нагли , лъжливи и лицемерни чалгаро-фашизоиди , изфабрикувани като първа политическа сила от болшевишките копои от хунтата на фигуранта съа подобаваща подкрепа от ДПС , която още утре в парламента ще лъсне като ......

87

Санди

преди 2 години

НА ТОЗИ ПИРОВ ВАРИАНТ ОТ РАЗВИТИЕТО,НА КРАТКОТО ИТН,НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА ДАВАНЕ,ТЕ СА ДОВОЛНИ,ПОБЕДИТЕЛИ НА МАСА И СЪОТВЕТНО ВСИЧКИ СА СТРОЕНИ И В ОЧАКВАНЕ НА ГОЛЯМАТА ...ЛЮСПА!БРАТЯ И СЕСТРИ С ИТН НАПРЕД НЕ СЕ ВЪРВИ! ИДЕ И ...!

86

АнонимеН

преди 2 години

ЕДИНСТВЕНАТА ПАРТИЯ С КОЯТО ИТН НЕ ТРЯБВА ДА ПРЕГОВАРЯ ПО НИКАКВИ ВЪПРОСИ Е ПАРТИЯ ГЕРБ!

85

Нищо ново

преди 2 години

Демек, правителство няма да има. Сега ще се изпоскарат и на края ще установят, че не им достигат депутати...

84

АнонимеН

преди 2 години

И ПРИ НОВИ ИЗБОРИ РЕЗУЛТАТИТЕ НЯМА ДА СА МНОГО ПО-РАЗЛИЧНИ ОТ СЕГАШНИ И ПРИ ПО-ВИСОКА ИЗБОРНА АКТИВНОСТ И ТОВА НА СЛАВИ МУ Е ЯСНО!!!