123

НИКОЙ

преди 2 години

До Вижте я при Цветанка 115 Ами права е Тането,че Трифонов за нищо вече не става и е само фасадата на ИНТ.Дано някога да разберем кой им дърпа конците на тях,кой му пише обръщения и постове на Слави във Фейса.Ами това е положението-докато народът продължава да вярва и да очаква месия,който с вълшебната пръчица ще му оправи живота,ще се "наслаждаваме" на евтино политическо шоу с долнопробни изпълнители на чалга.

122

*

преди 2 години

Тошко Йорданов и Мая Манолова космонавти ! България на три планети!

121

Наблюдател

преди 2 години

Започна трагедията на ИТН ( Имам Тъжна Нужда) ! Селянката Татяна Дончева се изцепи окончателно - "Чалгарят не става за нищо и ще е никой вече!" Мутрите на Дончева, сестра Галева и Хаджикян показаха какво мислят за Чалгаря и как ще вземат реалната власт и милиардите европейски пари.

120

Боби

преди 2 години

И кои са партиите, които ИТН очакват подкерпа и ще правят консултации? ДПС, ДБ и ИМВ.

119

Истукан

преди 2 години

При Слави ще сме много зле. Който и *** му стане патерица, ще духаме всички супата.

118

anonymous

преди 2 години

Открай време е известно,че някои хора(глупавите,инатливите,прекалено самоуверените) научават нещата в живота по трудния начин след като си набият немалко цицини и синини.Така е и с тази партийка ИНТ.Много им искаше да играят соло и да диктуват само те правилата,ама балами да им уйдисват на чалгарския акъл няма,та щат-нещат им се наложи да дадат заден.

117

Пирогов

преди 2 години

Кацаров - оставка !!!

116

Анонимен

преди 2 години

Боже господи докъде се дакарахме. Слави чалгаря пръв приятел на мутрите от СИК и ВИС да прави правителство с адвокатите на Мултигруп и арестуваните престъпници Дончева и Хаджигенов. Просто съм същисан и не знам това истина ли е или да.

115

Пенсионер

преди 2 години

Като гледам, как този мушморок Станев върти очичките пред Цветанка Ризова, нещо не ми изглежда читав.

114

Хъм...

преди 2 години

Много бързо обърнаха палачинката. Така ли ще налагат политическата си воля? А и Радев видя, че народа не иска президентска република, а и по лошо може да бъде избран на другите избори и натискат за правителство. ИНТ нямат капацитета да управляват. Видя се и какви луди крадци стоят зад тях, ако докарат бившите от тройната коалиция. Дето се казва честито гастър байтери

113

Анонимен

преди 2 години

Тоя е 10 пъти по зле от Борисов. Всеки ден нешо сменя. Как мисли да управлява смени всеки ден на предложения и закони ли:))

112

Цървул

преди 2 години

Гледах как Ризова с ченгел извади изпросено извинение с половин уста от Станев, заради възрастната г-жа от ПИК.По стар навик сценариста си остави вратичка,като не призна Николова за журналист.Защо мисли, че ние пък го смятаме за сценарист, след като е паднал до депутат?Важното е, че ни убеди в това, което ни съмняваше отдавна - Оказа се, че капацитета на ИТН е порядъчно зле,ако точно най-близките до Трифонов са изобщо еталон за каквото и да било..

111

ДС командва вие

преди 2 години

изпълнявате.Спираш да изпълняваш?!Пращат те при Луканов.

110

Анонимен

преди 2 години

Те първо говорят после мислят.

109

Анонимен

преди 2 години

До Пян_ГъГЕРБ има подкрепата от немската народна партия на Меркел, може да казва нещо вярно челяка :)) Сега ледам, че Майчето се коригира партията, да не се присмее човек.... хахаха :) Сега се казват - "Изправи се, ние сме вътре", това аз си го измислих....хахахаха :))

108

АнонимеН

преди 2 години

САМО СЕ ГУБИ ВРЕМЕ ТАКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВРЕМЕ Е ДА СЕ ОБЯВИ ИЗБОРИ 2 В 1 И ГОТОВО!

107

Анонимен

преди 2 години

Вярно ли Филип Станев се извинил на баба Ива за обидата? А на избирателите на ИТН дали ще се извини, нали ги наричат галено ?

106

Анонимен

преди 2 години

А,на тях не им е силна черта да мислят! Те по навик си плямпат,както са научени в 7/8.Само че,тук аудиторията нито плаща месечна вноска за мнение,нито ще се съобразява с нежните им души.Любовта отпреди 20 г ще се изпари за 20 дни,но сценаристите тепърва ще го разберат.

105

Вижте я при Цветанка

преди 2 години

Гледайте Татяна Дончева по бтв. В прав текст каза, че състоянието на Трифонов не му позволява да е решаващ фактор в политиката. Даже гримьорите на 7/8 не могли да скрият колко е зле. А итн било редно да оставят на преден план професионалисти. Т.е. стари муцуни като нея, Мая Манолова. Жената го каза в прав текст, че гласуваш за Слави, но получаваш нея. Честито на протестъри. От толкова чегъртане ни върнахте в 90-те.

104

ПЕХОТИНЕЦ

преди 2 години

Европа НЯМА ДА ФИНАНСИРА комунистеческо правителство, като в Беларус, защото фигурантът води страната към гражданска война, между посткомунизъм и демокрация, спомнете си какво стана по времето на Станишев