40

Анонимен

преди 2 години

До "0т 4" - Като не ти харесват българите и България, един ПСР, самолетен билет и заминавай където пожелаеш и не се връщай изобщо. И ние не те харесваме (80-те процента за които пишеш), така че "любовта" е взаимна. Приятен полет и успех в Джендерария... Там ако искаш си бии ваксини по 8 пъти на ден, а нас българите не ни мисли (ти не спадаш към групата). Оцеляли сме хиляди години без ваксините, ще оцелеем и сега даже и без теб... Лек път...

39

Анонимен

преди 2 години

Баба цуцулана има запазено място на трибунала. Всъщност, ще са и нужни две.

38

Анонимен

преди 2 години

"Разпространява се да не е пропаганда като лекар го казвам започна се" - Разпространяват се бръмбари в главата ти. Ваксинирай се против тях, нас не ни мисли...

37

Анонимен

преди 2 години

Бегай бе професорке, скрий се и мълчи, писна ни от вас

36

Анонимен

преди 2 години

Не отпускайте сакън ще ви секнат клиничните пътеки. Господ гледа

35

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22. Ти не схванали че ваксиниран, много рядка ако умре ще го запишат че е умрял от ковид, ще му гледат другиъе заболявания. Важното е да те боднат.

34

Анонимен

преди 2 години

До всички агитатори за ваксинация - НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ ДОРИ И ДА ИМА 106 ВЪЛНИ И 58 ЩАМА! ... ще изчакам пЛандемията да свърши и след това с удоволствие ще наблюдавам новия Нюрнбергски процес. Тогава аз ще настоявам от сутрин до вечер да има строги мерки и наказания срещу всички участвали в пЛандемията и всявали страх у обществата, което е незаконно. Друго незаконно нещо е да ограничаваш правата на хората на дискриминационен принцип. Пландемиците да се подготвят за делата още отсега!

33

Анонимен

преди 2 години

Докато се стигне до последната буква в гръцката азбука."омега",мно-о-го букви ще се появят НА РАЗРАБОТВАНИТЕ В ЛАБОРАТОРИИ НА ЦРУ МОДИФИКАЦИИ НА ВИРУСИ!Доста мислещи хора са разбрали това,но масата овчоглави,за съжаление продължава да потиска мислещите И РЕШЕНИЕТЕО НА ПРОБЛЕМА,КОЕТО Е,МАСОВО ИЗЛИЗАНЕ НА ХОРАТА ПО УЛИЦИТЕ И ПОМИТАНЕ ТАЗИ ГЛОБАЛНА ПОЛИТИКО-ФАРМАЦЕВТИЧНА МАФИЯ!Няма друго решение,защото продължаването така,ще доведе до изчезването на "хомо сапиенса"!А може би му е дощло времето?!

32

сина

преди 2 години

а при следващия щам са необходими 115 % ваксинирани, да знаете, рече мутафа и кантара и отидоха в небитието...

31

Друг лъжелекар

преди 2 години

До 32 - Да беше научил и къде се слага запетайка, колега.

30

sss

преди 2 години

ало професорката, хайде покажи си изследванията, с които си изследвала и изолирала вируса, да се види че думите ти имат научна обоснованост. Щом караш хората да се боцкат, поемаш ли наказателна отговорност за страничните ефекти, щото производителя не поема такава??

29

Анонимен

преди 2 години

Разпространява се да не е пропаганда като лекар го казвам започна се

28

Анонимен

преди 2 години

Приятели, нямам лоши чувства нито към проваксъри, нито към антиваксъри. Нека някой по-възпитан човек да обясни - какъв е смисъла от ваксина, която не те пази доживот и след има няма 8 месеца пак трябва да си я поставиш? За всички вече е известно, че ваксината не подпомага имунната система, а отслабва организма и причинява рискове от нови болести. Благодаря!

27

Анонимен

преди 2 години

85 %, ама друг път. Аман от пропаганда.

26

Анонимен

преди 2 години

Не, знам си че стържа дъното на обществото и дори по-надолу, но ме е срам че гусин лорда ми помириса непраното бельо. Извинете гусин лорде. Дано не ви задържам да си преброите плюсчетата, важно е за вас. Благодаря че се отбихте да ни направите забележка.

25

Анонимен

преди 2 години

В България смисъла от мерки и предупреждения е нула. мисля безплатното ваксиниране трябва да се прекрати напълно. нека природата си вземе своето.

24

Анонимен

преди 2 години

До Пурко Господинов Аз и без това минавам от дъжд на вятър, но ти не се засягай така. Едва ли чак сега осъзнаваш, че стържеш по дъното на обществото.

23

Пурко Господинов

преди 2 години

До 25 - стой и пак си брой плюсовете и минусите и води статистика, вижда се че си висша класа. Не знам защо си се принизил тук да се отъркаш в лошия материал. На твое място щух да седя на терасата на имението и да чета философия.

22

0т 4

преди 2 години

Интересно, че и предния път (май преди около седмица) когато пуснах подобен коментар ПАК бяха 12 минуса и 4 плюса. И тогава казах, че свалям шапка на Иво Христов за 80% и сега ПАК се потвърждава, че 80% от българското население е лош мат'рял, от който чччеп за зелева каца не става.

21

Анонимен

преди 2 години

До 35 - явно лъжливите и нагласени данни с цел пропаганда на експерименталните препарати работят. Ако още не си забелязал - не може да ти се помогне.