23

ПроСоТо

преди 2 години

Зави ли ви се свят докато четяхте горните НИЩОСЛОВИЯ на "шпецпрокуратурата"?!..ШАБЛОН ДО ШАБЛОНА,ПУСТОСЛОВИЕ ДО ПУСТОСЛОВИЕ...Деветнадесетото "обвинение" с/у Божков....?!..Е,хубавото е,че числата са безкрайни,така че докато ние поне сме живи,"обвиненията" може да стигнат и до 190...За по-нататък не знам..Питайте аритметика от НОЩ за понятието "безкрайност" в математиката../ако изобщо "Корифея по медицински въпроси" си има понятие от това понятие../

22

к.2

преди 2 години

До SSГ-да от СпП,написахте вече 19 обвинения срещу В.Божков.Тази обвинения трябва да бъдат преведени на арабски и написани на паус, както е редът в арабските държави. Какво ви дава основание,че именно 19-то обвинение ще доведе В.Б. в БГ или отчитате дейност? PS Очевидно не полагате грижи за животните на ритоните - не ги храните и не ги поите и те бягат.Ако ВБ се оплаче в съда и оттам глобят БГ с крупна сума, плащайте си я вие.Вие надробите попарата с обвиняемите и сетне ние плащаме парите.Защо?

21

Диана

преди 2 години

До То хубавоОтново манипулираш БСП! Къде слагаш хора, извадили България от дупката в която БСП ни вкара с нейния преход?! Ако имаха някакви подобни грехове, досега да сте ги изяли с парцалите, но не можете да се хванете за нищо и беснеете...Божков просто не се усети кога свърши играта и не влезе в крак с времето...Усети се той, че съществува и държава, но много късно...Атаката на Бойко срещу него просто сложи край на този вид безнаказана престъпност у нас и начало на същинска борба с корупцията

20

тръмп

преди 2 години

Ето, че измислиха си причина за подслушването на протестиращите, на политиците и други по време на протестите миналата година!!! Много сте смешни, че чак трагично смешни !!! Да злоупотребяваш с власт използвайки НК И НПК е грандиозно престъпление и рано или късно мафиотите- прокурори ще си платят и ще посочат чии заповеди са изпълнявали!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Пете, няма ли кой да те научи, че се казва и пише "екстрадИция"? Възмутително е Прокуратурата да опандизва разните му там алено-червени мутрета като Баньовци, Бобоковци, Стайковци и прочие донори на коМУНЬОвските "партийчета", как така Петето шЪ му иска екстрадицията? Че Цецко Мустака си рахатясва в Белград вече СЕДЕМ години и редовно си плаща на всичките му там БКП-та, вие от Прокуратурата какво искате, бе? Да останем БЕЗ пари ли? Долу Гешев, искаме си грипльото Чашков Кремълски!

18

СССР

преди 2 години

ДИОКАРВАЙТЕ И ЗАКАТАНЧВАЙТЕ МУТРАТА БОЖКОВ ,МАНОЛ ВЕЛЕВ АЗ ЛИ ГО ЗАСТРЕЛЯХ,МУТРИТЕ НА БОЖКОВ НЕ МУ ЛИ ВОДЕХА ВСЯКА ЖЕНА КОЯТО СИ ПОИСКА ,АКО НЕ ИСКА БИВА ИЗНАСИЛВАНА ОТ ОХРАНАТА НА БОЖКОВ ,СУПЕР МУТРА Е ТОВА НИЩОЖЕСТВО ТРЯБВА ДО КРАЯ НА ЖИВОТА С ТИКВАТА ДА ЛЕЖАТ В ЗАТВОРА.

17

Анонимен

преди 2 години

Евала на Гешев, че успя да изгони този престъпник, да му спре бизнес измамите и да му изземе незаконните антики. И затова с всички сили радев и партиите на протеста правят преврат, уволняват, ще внесат и закон, с който да го върнат, ако останат на власт. Дори да не го екстрадират, добре го отсраниха

16

до 15

преди 2 години

Докажинго ***, дикажи го и аз мога да кажа, че снощи опънах майka ти и и хареса!!

15

СССР

преди 2 години

БОЖКОВ И БОРИСОВ СА ЕДНО И СЪЩО ,НИЩО ЧЕ СЕ ПЛЮЯТ ПО ТЕЛЕВИЗИТА ТОВА Е НОМЕР НА МУТРИТЕ ,БОЖКОВ СЕГА ЩЕ ОСЪДИ БЪЛГАРИЯ НА 3 МИЛИАРДА И ТИКВАТА ЩЕ ИЗБЯГА В ДУБАЙ И ТАМ ЩЕ СИ РАЗДЕЛЯТ ПАРИТЕ И ЩЕ СИ ИГРАЯ КАРТИ И ЩЕ СИ КАРАТ СТАРИНИТЕ.

14

Само

преди 2 години

Крепостни селяни могат да се вържат на внушенията от прокуратурата без доказателства без нищо, а за Боко за Влади Горанов Пеевски Защо за тях се забравя винаги крепостни селяни облъчват би от сутрин до вечер, а прокуратурата досега нито един човек не е отсъдила!!

13

SHEFA

преди 2 години

До Българско Лято-МАЙ ГИ Е СТРАХ.

12

ОАЕ

преди 2 години

Кво? Каква молба? От кого? От някаква мижава държавичка ли? Че нали ви доставихме фурми. Какво още ревете?

11

То хубаво

преди 2 години

и 20 да му лепнат, Пеевски, Горанов, Борисов???? Май за тях прокуратура няма. Прокуратурата работи само срещу Божков. Страшно независима прокуратурата!!!

10

Пустиняк

преди 2 години

Да само ГЕРБ успяха да отрежат на охтопода пипалата. Радев, Мая и компания вият като хиени за ментора си. Цялата дъжава беше само комар и билетчета.

9

Диана

преди 2 години

Аз продължавам да смятам, че Божков трябва да слезне на Земята, да осъзнае, че като български гражданин е подвластен на законите на България, да се яви в съда и като умен човек размаже физиономията на БСП, тикнала толкова много хора по пътища подобни на неговия...Просто трябва да бъде честен и да говори всичко, което знае, което е видял и преживял - той е от малкото оцелели хора от времената, за които ще бъде съден и съм сигурна, че често е бил изправян пред дилемата или убивам-или ме убиват...

8

SHEFA

преди 2 години

До Анонимен-НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО-ДУБАЙ НЯМА НИКОГА ДА ГО ДЕПОРТИРА-ТОЕ Е ПО СИЛЕН И ОТ КОМУНИЗЪМ И ОТ ДЕМОКРАЦИЯ.-НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ В ИНТЕРВЮТАТА НЕ ТРЕПКА.

7

Българско Лято

преди 2 години

Оставка на Каскета!! Закриване на специализираната прокуратура!! Свобода за г-н Божков!!

6

СССР

преди 2 години

той е заедно с герб тъпанаррр ,заедно с тиквата си правеха милиардите а сега се правят че се плюят нищожествата ,само гледай как тиквата ще избяга при него в дубай като бойков осъди българия за 3 милиарда и със тиквата ще си ги поделят там тия долни *** ,не рзабрахте ли че играят мутрите цирк на който няма да им мине номера на божков мутрата и бойко сикаджията.

5

Бонго Бонго

преди 2 години

Е, разгеле.. и кво сега, Божков е под съдебен прицел, а Радев мълчи..що мълчиш бре Радев ? Защити шефа си, той пари е давал и на Мая и на отровните ***.ци И на Рошко дава и на Слави. Айде говори Пинко.. Божков, мандата на Радев свършва и ще го ескортират битите полицаи до ареста. Ти си приготви охрана в затвора да те пази от полицаите.

4

Пустиняк

преди 2 години

Нещо за Елена Фичерова да кажете.