63

Черноризец Храбър

преди 3 месеца

Правилно е "екстрадИция", а не "екстрадАция". ЕкстрадУция също е неправилно.

62

АС

преди 11 месеца

АЙДЕ , ЕЙ , НАГЛИЯ ! ВЪРНИ СЕ , ЛЕВСКАРИТЕ ТЕ 4АКАТ ЗА 'банкет" !!!

61

Анонимен

преди 11 месеца

73 Божков е главният спонсор на Радев/БСП/ДС/Слави/ИТН. С последния, май си скръцнаха със зъби, но си остават в един екип. Законът "Магнитски" им обърка сценария. Сега разчитат на подкрерата, на заблудените си, избиратели.

60

Анонимен

преди 11 месеца

Божков за дарения е имал, ама ги е давал на разни хора с цел печелене на влияние.

59

Анонимен

преди 11 месеца

Ама хайдв да го пращат дубайците или и те му точат кинтите. Ако толкова се интересуваше от българския народ този човек щеше да си плаща печалбите и можеше да направи няколко дарения например за детски градини или друго, както е направил джоковичич. Аз за дарение от божков не съм чула, въпреки милиардите му

58

Анонимен

преди 11 месеца

И сега какво?! Според прокуратурата протестиралите против мутрите са участници в организирана престъпна група. Това включва и депутатите на Изправи се! Мутри вън! и Демократична България (ДСБ).

57

Анонимен

преди 11 месеца

Хм, тогава не беше опасен, а необходим, сега в казана! Да ви е.а и морала на протестиращите, само за да влезете в парламента! Малко ви беше, когато полицията ви разгони напълно законно!

56

До stiling

преди 11 месеца

С Магнитски се блокираха едни милиарди на Бойко и на Пеевски, който не могат вече да пипнат. Черепа ги удари лошо, защото той подаде сигнала. Просто ги завлече с него.

55

Анонимен

преди 11 месеца

Ако Бошков се върне без обвинения, много хора ще се наакат.

54

Койчо

преди 11 месеца

Ако черепа беше извадил видео как дава парите на боко и влади сега щеше да бъде с 0 обвинения

53

колега

преди 11 месеца

смятам че в скоро време божкОФ ше излезне на разходка с лодка ,,,,, без връщане .

52

Чиновник

преди 11 месеца

Спонсора на Радев, "промяната" и "протестите", го закъсва все повече.

51

ПроСоТо

преди 11 месеца

До Диана..Е айде стига си прехвърляла проблема от болната на здравата глава!..Тиквата имаше ПЪЛНО МНОЗИНСТВО през последните 12 години и ако е искал с нещо "да побутне нещата",е могъл да го направи СЪВЪРШЕНО ЛЕКО!..Но тая ПСЕВДОМУТРА се интересуваше само от КРАЖБИ и ЦИРКОВЕ по медиите!.."Когато фактите говорят ,и боговете мълчат"...Да не говорим за слугите на Слугата,които ТРЯБВА да затворят лъжливите си усти най после!

50

ПроСоТо

преди 11 месеца

"Ако някой иска да свърши една работа,той ще намери десет начина за това.А ако НЕ иска,ще намери десет ИЗВИНЕНИЯ"...

49

Диана

преди 11 месеца

До Анонимен49 Съдът съди при наличие на доказателства и наличие на закони! При липса на закони, не може да съди! Законите се правят от Народното събрание, което самото се включи активно в разграбването на България и си създаде подходящите закони за това - законите на Прехода! Такава беше политиката тогава на преход, политиката на БСП! Затова нямаме нито съд, нито закони, нито нищо...Бойко сега подбутна нещата напред и БСП отново застана на пътя - не може! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

48

stiling

преди 11 месеца

Бошков е приключил курса вече тотално. След като САЩ го включи в Магнитски, няма никакъв шанс. Който и да дойде на власт, каквото правителство да гласуват, той е свършил и НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ РЕАБИЛИТИРАН И НЯМА ДА РАЗВИВА КАКЪВТО И ДА Е БИЗНЕС М БЪЛГАРИЯ, ЕВРОПА И САЩ. Това е приключи и трябва да го осъзнае. Дали ще го екстрадират в България е друг въпрос, но според мен ще го защото САЩ ще каже така!

47

Мутри Вън!

преди 11 месеца

Оставка на Каскета! Закриване на спец прокуратура и съд!! Това искат Българите, затова протестират от 1 година!!

46

Гешев

преди 11 месеца

веднага са подава оставка,как може да обижда такива честни бизнесмени-милиардери,Божков,Арабаджиеви-Банови,карнобатлията Миню,Бобокови,да не говорим за шпионите,та те дават сведения за нашия по голям брат и трябва да бъдат наградени,но и това ще стане,вече взехме власта.

45

Диана

преди 11 месеца

До Анонимен42 Никой не казва, че някой българин е доволен от ситуацията у нас! Никой не може да е доволен, дори тези, които си живеят на чуждите гърбове-и те знаят колко фалшиво е всичко у нас! Всички искаме промени и точно когато те започнаха,БСП реши че не може! А и други хора се намесиха некоректно..Щом някой е окалян, той трябва да измие лицето си,а не да се крие, ако наистина е достоен човек..независимо от ситуацията и условията-може да платиш за наивността си, но да бъде с чест!ИСТИНАТА!

44

ПроСоТо

преди 11 месеца

АКО "корифеите" от "прокуратурата" имат достатъчно ДОКАЗАТЕЛСТВА с/у Божковия,да го СЪДЯТ ЗАДОЧНО!!!!..Има такива случаи в съдебната практитка..АКО СЪДЪТ го признае за виновен,тогава ще имат пълното основание да го ИЗИСКАТ ...Където и да се намира..До тогава:..-"Мижи да те лъжа!"..