63

Черноризец Храбър

преди 2 години

Правилно е "екстрадИция", а не "екстрадАция". ЕкстрадУция също е неправилно.

62

АС

преди 2 години

АЙДЕ , ЕЙ , НАГЛИЯ ! ВЪРНИ СЕ , ЛЕВСКАРИТЕ ТЕ 4АКАТ ЗА 'банкет" !!!

61

Анонимен

преди 2 години

73 Божков е главният спонсор на Радев/БСП/ДС/Слави/ИТН. С последния, май си скръцнаха със зъби, но си остават в един екип. Законът "Магнитски" им обърка сценария. Сега разчитат на подкрерата, на заблудените си, избиратели.

60

Анонимен

преди 2 години

Божков за дарения е имал, ама ги е давал на разни хора с цел печелене на влияние.

59

Анонимен

преди 2 години

Ама хайдв да го пращат дубайците или и те му точат кинтите. Ако толкова се интересуваше от българския народ този човек щеше да си плаща печалбите и можеше да направи няколко дарения например за детски градини или друго, както е направил джоковичич. Аз за дарение от божков не съм чула, въпреки милиардите му

58

Анонимен

преди 2 години

И сега какво?! Според прокуратурата протестиралите против мутрите са участници в организирана престъпна група. Това включва и депутатите на Изправи се! Мутри вън! и Демократична България (ДСБ).

57

Анонимен

преди 2 години

Хм, тогава не беше опасен, а необходим, сега в казана! Да ви е.а и морала на протестиращите, само за да влезете в парламента! Малко ви беше, когато полицията ви разгони напълно законно!

56

До stiling

преди 2 години

С Магнитски се блокираха едни милиарди на Бойко и на Пеевски, който не могат вече да пипнат. Черепа ги удари лошо, защото той подаде сигнала. Просто ги завлече с него.

55

Анонимен

преди 2 години

Ако Бошков се върне без обвинения, много хора ще се наакат.

54

Койчо

преди 2 години

Ако черепа беше извадил видео как дава парите на боко и влади сега щеше да бъде с 0 обвинения

53

колега

преди 2 години

смятам че в скоро време божкОФ ше излезне на разходка с лодка ,,,,, без връщане .

52

Чиновник

преди 2 години

Спонсора на Радев, "промяната" и "протестите", го закъсва все повече.

51

ПроСоТо

преди 2 години

До Диана..Е айде стига си прехвърляла проблема от болната на здравата глава!..Тиквата имаше ПЪЛНО МНОЗИНСТВО през последните 12 години и ако е искал с нещо "да побутне нещата",е могъл да го направи СЪВЪРШЕНО ЛЕКО!..Но тая ПСЕВДОМУТРА се интересуваше само от КРАЖБИ и ЦИРКОВЕ по медиите!.."Когато фактите говорят ,и боговете мълчат"...Да не говорим за слугите на Слугата,които ТРЯБВА да затворят лъжливите си усти най после!

50

ПроСоТо

преди 2 години

"Ако някой иска да свърши една работа,той ще намери десет начина за това.А ако НЕ иска,ще намери десет ИЗВИНЕНИЯ"...

49

Диана

преди 2 години

До Анонимен49 Съдът съди при наличие на доказателства и наличие на закони! При липса на закони, не може да съди! Законите се правят от Народното събрание, което самото се включи активно в разграбването на България и си създаде подходящите закони за това - законите на Прехода! Такава беше политиката тогава на преход, политиката на БСП! Затова нямаме нито съд, нито закони, нито нищо...Бойко сега подбутна нещата напред и БСП отново застана на пътя - не може! БСП и СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА!

48

stiling

преди 2 години

Бошков е приключил курса вече тотално. След като САЩ го включи в Магнитски, няма никакъв шанс. Който и да дойде на власт, каквото правителство да гласуват, той е свършил и НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ РЕАБИЛИТИРАН И НЯМА ДА РАЗВИВА КАКЪВТО И ДА Е БИЗНЕС М БЪЛГАРИЯ, ЕВРОПА И САЩ. Това е приключи и трябва да го осъзнае. Дали ще го екстрадират в България е друг въпрос, но според мен ще го защото САЩ ще каже така!

47

Мутри Вън!

преди 2 години

Оставка на Каскета! Закриване на спец прокуратура и съд!! Това искат Българите, затова протестират от 1 година!!

46

Гешев

преди 2 години

веднага са подава оставка,как може да обижда такива честни бизнесмени-милиардери,Божков,Арабаджиеви-Банови,карнобатлията Миню,Бобокови,да не говорим за шпионите,та те дават сведения за нашия по голям брат и трябва да бъдат наградени,но и това ще стане,вече взехме власта.

45

Диана

преди 2 години

До Анонимен42 Никой не казва, че някой българин е доволен от ситуацията у нас! Никой не може да е доволен, дори тези, които си живеят на чуждите гърбове-и те знаят колко фалшиво е всичко у нас! Всички искаме промени и точно когато те започнаха,БСП реши че не може! А и други хора се намесиха некоректно..Щом някой е окалян, той трябва да измие лицето си,а не да се крие, ако наистина е достоен човек..независимо от ситуацията и условията-може да платиш за наивността си, но да бъде с чест!ИСТИНАТА!

44

ПроСоТо

преди 2 години

АКО "корифеите" от "прокуратурата" имат достатъчно ДОКАЗАТЕЛСТВА с/у Божковия,да го СЪДЯТ ЗАДОЧНО!!!!..Има такива случаи в съдебната практитка..АКО СЪДЪТ го признае за виновен,тогава ще имат пълното основание да го ИЗИСКАТ ...Където и да се намира..До тогава:..-"Мижи да те лъжа!"..