443

Анонимен

преди 2 години

Бойко си го знаем. Той си живее в негов свят, че без него света е свършен.Има нужда от власт. Той вече е минало. Проблема е, че в момента това, което се случва в Пирогов се е наслагало в годините по всички болници. Никой, който е минал през тази власт не е мислил как да се оправят нещата и да не се измислят фалшиви диагнози. Странното е, че в момента се появяват същите тези по разни медии и дават акъл. Но защо чак сега? Защото навремето и те са си оправяли само своя живот благодарение на поста.

442

Анонимен

преди 2 години

Отрежете частните болници от здравната каса, да се оправят сами,а да не точат касата,като искат да са частни,а не да продават дори лекарствата на десеторна цена с цел печалба,но и ощетяване на касата, поставете и добри редовни(твърди) заплати на лекари ,сестри,санитарки, а не един герберски лекар да взима 200 000 лева заплата или 50 000, а хиляди лекари да варират малко над 1000 лева заплата!

441

Анонимен

преди 2 години

Кога някой ще започне да пуска сигнали и информация до Европа за политическите репресии в България? Борисов може да го обвиняват в какво ли не, но той никога не е правил чистки и не е говорил за изчегъртеане. Сега в България всеки ден се говори за заличаване на партия, зад която стоят огромно количество хора.

440

Анонимен

преди 2 години

До УжасПред български съд, запис от камера или подслушвателно устройство не важи като доказателство :)) Опекли са си работата мутрите-политици :) Такъв е закона, остават връзките ако ги имаш разбира се :))

439

Браво,

преди 2 години

Следвайте заръката, след всеки нормален пост, да зацапате поне с десет! Напред!

438

Анонимен

преди 2 години

До 482Вярвай си герберунгел.По неук и мафиотизиран мин председател сме нямали до сега.

437

Анонимен

преди 2 години

Буци шкафчетата Буци , къде скри парите , парите и златото къде ги скри Буци

436

Анонимен

преди 2 години

И ЗАПОМНЕТЕ!НИКОГА ПОВЕЧЕ БОРИСОВ!!!!!ТОЗИ ЧОВЕК ЗАКОПА БЪЛГАРИЯ!!!СЕГАШНОТО ПОЛОЖЕНИЕ Е НЕГОВО ДЕЛО!!!

435

Анонимен

преди 2 години

Знаем, знаем..ако беше ти..всичко щеше да е по старо му.Всеки знае, че здравната ни система е продънена и болниците точат касата...но ти щеше да излезеш и да кажеш, че всичко е наред...и е по мед и масло.

434

БАНко

преди 2 години

ТОЗИ КАЦАРОВ НЕ ИСКА В ЖИПКА , СЕЛЯНИНО ОТ БАНКЯ !!! ДАЖЕ НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКИ НАЗНАЧЕН КАКТО БАЛТИЕВ !!!

433

Смешник

преди 2 години

Тая парателна реалност няма край на боко.То фигуранта ща опрай няма страшно.Пак който не му се е налагало да се занимава с болници и прочие той не знае че нещата са за наши и ваши. Здравна каса покрива ама дай пак под масата някой лев ако искаш да е както трябва.

432

Някой

преди 2 години

Дерзайте товарищи тролли, въртете опорките,Борисов ...власт, пари, милиарди, бай Ставри, Боко, ...! Ако целта ви е с тролска полюция да зацапате форума ,че да не напише някой нормално мнение, успявате! Само че с евтина помия не може да се управлява, трябва си и акъл! Борисов си остава най-добрият български политик, и тепърва нещата ще зависят от него! Затова се надпреварвате да плюете един през друг!

431

Ужас

преди 2 години

До БАНко - Хей БАНКО, докажи! Някой да предаде каквито и да е доказателства и ще повярвам. Много мразя доносите! Всички казваха, доказателства за подслушване след изборите, е минаха изборите, КЪДЕ СА ПО ДЯВ.ОЛИТЕ? Покажете само едно, доказано. Схемата с магистралите? ОК? Защо служебното по същата схема без обществена поръча и през държавна фирма купи машината. Иначе казано МНОГО БЪРЗО НАУЧИХА СТАРИТЕ КОРУПЦИОННИ ПАТЕКА МАЙ? Идва 4та ковид вълна, някой ще плати ли на бизнеса?

430

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 474 "Защо ти е тази власт бе човек? Имаш си достатъчно пари. Ходи някъде по екзотични места. Живей си живота!" Не знам откъде знаеш колко пари има, но теб трябва да те интересува, че в момента държавата се срива и започва гигантски обир само както комунисти могат, а не да се правиш на интересен.

429

Анонимен

преди 2 години

До: номер 477 Казано накратко, днес мутрите си имат Гешев. Затова не им трябват вече бухалки.

428

БАНко

преди 2 години

ХЕЙ УЖАС , ВЯРВАШ ЛИ СИ ???

427

Анонимен

преди 2 години

Днес терора,бухалките и грабежа на гражданите е чрез институциите,законите, днес убийствата са безшумни,тихи, но са много повече отколкото през мутренските времена, когато нямаше мутри директно в парламента и политиците бяха по-свободни,както и гражданите!

426

Ужас

преди 2 години

Доста глупости се пишат тук. Айде малко факти. 1.Няма доказано послушване.2.Магистралта я спряха?3.По-малко с 54% чужди инвестиции от май месец!4.Борсата за електроенрегия от когато управлява служебното е от 90 до 250лв на мегават.5.Няма доказано нарушение за правителствената болница.6. В момента никой не управлява ковид кризата.7.Противно на Хан Кубрат и снопа стрели, Президента ни раздели, до къде ще стигнем?8.Няма едно доказателство в коя да е институция за откраднати пари или кюлчета=доноси

425

Анонимен

преди 2 години

Защо ти е тази власт бе човек? Имаш си достатъчно пари. Ходи някъде по екзотични места. Живей си живота!

424

Анонимен

преди 2 години

Единственото което правеше е да раздава пари и да казва псле че пари няма явно пари в Държавата има достатъчно въпреки краденето защото тези пари не ги е раздавал от собствения си джоб