463

Анонимен

преди 2 години

До 1 Прочети още през 2012 г. какво се случвало в Пирогов и тогава говори. Интервю на лекар от Пирогов. Едни лекари са си докарвали от ненужни операции на пациенти около 14 000 лева, а други лекари са си карали на една заплата. И естествено след проверка, отново не е вярно и отново петна и т.н....Но и не всяка ненужна интервенция е безобидна за пациента. Така, че може би някои се изказваме подготвени, защото четем и имаме и други информатори...Не са агънца. Затова е този вой...

462

ПроСоТо

преди 2 години

До СССР /Ти си набитвай каквото искаш, но не забравяй да си мислиш за СССР!!!

461

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 507Така си мислиш, че ядат боя ДПС, нали са вързани всички като черва :))) Оставям други хора да ти обяснят "положението" :))

460

ДДРОнег

преди 2 години

Мда, боко махаше министри без да му мигне окото, щото знаеше, че като тръгне с жипката, все на някое кръстовище ще намери други , които да сложи на техните места !!!

459

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 506 - ОК, напълно прав си. Но следва да не се хвърлят обвинения и ДОНОСИ без доказателства, съд и присъда. Събираш доказателства по-правилния начин, представяш и съдиш! Навремето така комунистите са взели нивите и имотите на моят пра дядо. Това е грозна комунистическа гадна схема. А в тоя случай, това беше за очерняне на изборите и извеждането на ИНТ на първо място. Но както всички видяхме той така им го НАБИ. Видяхме кои крадци седят зад него. Е това не е ли грозна манипулация?

458

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам защо Доган му помогна и го измъкна от блатото тоя, като от ДПС няколко пъти ядат боя заради него и се сриват, а не се отърваха от този кърлеж?

457

Анонимен

преди 2 години

До УжасАз ти казах направо, че запис от подслушвателно устройство, нема как да мине в съда като доказателство, той си продължава челяка в измисления си свят :))) Освен ако не хванат на място некой квартален батка, друго не могат да направят ченгетата :)) Той затова е спокоен Бокича по въпроса с подслушването, щото нема да мине като доказателство, капиш :))

456

Анонимен

преди 2 години

Относно ваксинацията на Борисов той такава не правил щот нали беше болен Обаче препоръчват и те да се ваксинират а ваксинира ли се досега Не и ще говори че други били антиваксъри айде дай пример но по зоркото око на няколко медии и Кацаров Кацаров да го ваксинира

455

Анонимен

преди 2 години

До УжасВтръсна ни от лъжите ви, втръсна ни!

454

Ужас

преди 2 години

До До "Между друго - ти май не си в час. ДОНОСИ ДОНОСИ ДОНОСИ. Да ти обясня как действа системата в България и по света. Има органи Съд и Прокуратура. Едните внасят доказателства и съда отсъжда. В момента няма внесени доказателства в съда и ако има, Съда следва да се произнесе. Няма осъдителна присъда по този казус произнесена от дадената институция. Когато това е факт, тоест има присъда, тогава това е различно от ДОНОС. А ако няма присъда? Какво правим с ДОНОСА и ЛЪЖИТЕ? Радев ли е съда?

453

Анонимен

преди 2 години

И кой ще сложиш някой дето ти слуша умозаключенията ли?Явно трябва промяна

452

Анонимен

преди 2 години

До До "Между другоТи как си мислиш че се плащат пенсии и социално подпомагане, с "могъщата" ни икономика ли ? :))) Има си сенчести бизнеси, територията ни се намира точно там, където не трябва според комшиите ни, не могат да е заобиколят :)) Има работи, които по добре да не знаем, много задълбаваш :))

451

Анонимен

преди 2 години

Голям *** си ,съсякохте правителството на Радев, за да дерибействате и грабите пак, плюхте маса време срещу ИТН и изляхте кофи с помии срещу тях , а сега(според Афера) ББ се е договорил с тях ,те да му погнат да стане президент, а той да им подкрепи правителството чрез партия си, прави бяха някои хора, че ББ е огромен октопод,който трудно ще бъде премахнат, ако бъде премахната изобщо тази ламя,алчна,интригантска и подмолна!

450

1

преди 2 години

До До "Между друго НЗОК не е "изкарал никакви доказателства" за финансови машинации в Пирогов. Всички изследвания, които НЗОК твърди, че са нерегламентирани, са проведени, т.е НЗОК плаща за СВЪРШЕНА РАБОТА. НЗОК твърди, че не е трябвало да се пускат така тези изследвания, но не обясняват как така хем са се налагали, хем не е трябвало да се пускат. Кацаров вече го хванаха в лъжа, и колкото повече се задълбават в медицинската страна толккова по-жалък ще става (защото е и слаб лекар).

449

До "Между друго

преди 2 години

НЗОК изкара доказателствата. И не само за Пирогов. Изкараха се доказателства (даже и от други държви) за търговия с органи, източване на средства, фалшифициране на документи, невярни "показания", клевети.Май само ти и привържениците на бившите управляващи се правят на слепи и глухи. И мислят хората за ***, че ще се вържат на манипулациите им.Като Хаджигенов като показа доказателствата за подслушване и почнаха "дайте доказателства, че доказателствата са доказателства" :D :D :D За смях сте!

448

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 493Дори аз харесвам Бокича пред алтернативата да пращаме "астронавти" на естествения ни спътник..... хахахаха :)) То бива бива, ама чак толкова да си живееш в измисления учиндолски свят :)) Росен Петров го харесвам, интелигентен челяк е, нищо чудно че напусна екипа на Славуца, ония е по болен и от Боко :)))

447

1

преди 2 години

До Анонимен 493 Истината е, че и ти и тия като теб, които говорят за "натрупване с години" си НЯМАТ ИДЕЯ за какво приказват. В Пирогов не е ставало нищо нередно от етична или финансова гледна точка: единствената причина, поради която на хората са им писани различни болестни лечения е за да могат да им се пуснат изследвания веднага. Другото би означавало минаване през ГПто, и плащане от джоба на пациента и огромно забавяне, когато човека ВЕЧЕ е в критично състояние. Но кибиците нямате идея

446

Има си хас

преди 2 години

Нормално, че ако беше Бойко, щеше да махне Кацаров. 1-во: Как така ще разкрива престъпления и схеми (то не бяха търговия с органи, злоупотреби със средства, източване на НЗОК, документни измами) 2-ро: Бойко използва хората си като бушони, разбира се, че каже ли се нещо, бушонче гръмва, за да пази който трябва. 3-то: Нямаше и да е министър-Б.Б.слага пионки и некомпетентни (финансист за здравеопазването, социоложка за МВР,примери бол). Лидер се огражда с лидери, кадърни и ги брани. Браво на Радев!

445

Отговор

преди 2 години

До 492 Този лекар се казва Поромански , и е назначеният от Кацаров нов шев на Пирогов! Той е с 200 бона бонуси, и е бил уволнен от Балтов!

444

Между другото..

преди 2 години

Както казаха по-долу- доказателствата се представят така. Откраднати пари от нещо си. Парите са 5 лева, чрез документи е доказано, че са откраднати 2. Тези два са дадени на този човек и се намират в тази банка. Ето я схемата, Ето го човека, Ето ги парите в тая банка, трезор, буркан и т.н. Такова нещо никой не е видял. Въпроса е, къде са откраднатите пари? Какво количество са? Кой ги е крал? Едно доказателство по този въпрос няма предадено. ДОНОСИТЕ са: ГЕРБ краде, доказателства? Факти? защо няма