483

Ама...

преди 2 години

не управляваш вече. Разбира се че ще го махнеш, щото не ви играе по гайдата. Ама не управляваш вече и не можеш. Между другото - това изказване е в стил реве че ги чегъртат, щот некадърни а в същото време той щял да чегърта ако управлявал. Тоя няма ли да го вкарат в затвора най-после? Цяла България банкет ще направи. Най-бедните които досега си даваха последните стотинки за хляб, сега ще ги дадат за агне, банкет да направят че тоя е в затвора.Вкарайте го в панделата и вижде за ква веселба иде реч

482

Да , ама не !

преди 2 години

Балтов да си заминава на село , както Пр-остата К П , аман от ПОЛИТИЧЕСКИ НЕГРАМОТНИ , ПРИМИТИВНИ НАЗНАЧЕНИЯ ,... НА БОЙКО !

481

Даа!

преди 2 години

И както винаги ,...ПЪРВОСИГНАЛНО ИЗКАЗВАНЕ !!!Про-ста-кът , винаги си остава такъв !

480

сен

преди 2 години

буци, няма значение какво казваш или мислиш, ти си история, буци!

479

Анонимен

преди 2 години

Смело, Силно, Смислено, Същественно, Самурайско, Съгласовано, Солено, Смешно, СИКско, Септемврийско, Селяндурско, Сересетническо, С, С, С ,Си мит лий ско, е това изказване

478

Брат Вурст

преди 2 години

Да не е казал: "Ако баба ми беше мъжка, щеше има дръжка" ?

477

Митко

преди 2 години

За кво ще го махнеш ве Бойко? За тва, че разобличи крадците лекари от Пирогов? Те те и в другите болници така източват здравната каса. Ако не го знаеш, значи се правиш на неук. Всеки, който е минал през болнициюа, знае, че се пишат фалшиви диагнози, за да се вземат едни пари повече от нормалната пътека. Само дето хората не се оплакват, за да не ги "уморят" междувременно...

476

аз

преди 2 години

До ДДРОнегНа мен ми спряха ФБ за 1 месец, защото писах, че недоразумението от Бання ги намираше по магистралите....

475

Анонимен

преди 2 години

Според Афера, Доган е съсякъл правителството на Радев и така е измъкнал от блатото Бойко, да не забравяме , че и Пеевски, Бойко,Доган бяха с НДСВ, а Пеевски и Бойко вече са много близки, по-близки отколкото ДПС с ГЕРБ. ДС пак ви го нахендри, не с 200 , а с 1000 !

474

Анонимен

преди 2 години

Как хора като Кацаров биват назначавани за министри? Какъв е критерия ? Трябва да питаме кой хареса този човек, че му повери министерство? Що за човек го е поканил в управлението? Кой ? Кой ? Кой ?

473

Анонимен

преди 2 години

Бойко каквото и да стане, се появява и започва да приканва да го върнат на власт, че не му е ок да е гражданина Борисов. Всяка възможност се използва, луд умора няма е неговата работа.

472

Анонимен

преди 2 години

то на тез това им е идеята,само шум,без доказателства,служебния премиер сам го каза,нарушаван е закона -законово,значи всяко едно уволнение е незаконно,ще има съдене на държавата и после кой ще плаща,женското юмруче ли?

471

Анонимен

преди 2 години

Защо ми е нужно Кацаров или който и да е друг да ми казва? Имам си същата невярна диагноза вкъщи от една друга болница и преди години. Смешно ми е, че всички се правят на луди и ни хвърлят в тема за изнемогването на лекарите по време на пандемията. Едното няма нищо общо с другото и едва ли има човек, който да не им го признава. Но следва въпроса и защо млади лекари напускат страната? Легла има, но няма лекари, затова са преуморени. Но ние за това вина нямаме, за да ни лекуват по телефона.

470

Патриот

преди 2 години

До анонимен 518 /Грешиш драги. Руснак не е препоръчвал да сложат ББ на власт в България. Руснак препоръча да сложат Румен Грипенов Решетников за президент на България!!!

469

Анонимен

преди 2 години

Тоя руснак, който е препоръчал да сложат ББ на власт в България ,трябва да му бият сто камшика на гол ***! Такова майката на държавта и няма отърване от това хищно нещо!

468

махнаха БББББ

преди 2 години

БББББ - Боре Болен от Болезнена Болест

467

Х

преди 2 години

Борисов така ги е разлигавил пироговци, затова сега протестират. Свикнали да крадат от касата и да си правят каквото искат. Типичен пример за медицинска корупция.

466

иван

преди 2 години

хубавите неща трудно стават - трябваше 15 години да те разберат хората какво представляваш, така че споко , всекиму ще бъде отсъдено....

465

Аз

преди 2 години

Ако Буци беше на власт, министър щеше да е оня с ботокса и розовата ризка, а Балтов щеше да продължава да точи пари от здравната каса. За щастие не е така. :)

464

Анонимен

преди 2 години

Кацаров лъже без да му мигне окото. Освен това е изкуфял вече, вижте как постоянно повтаря Цироза за диагноза, след като и децата разбраха че това е името на раздел, а диагнозата няма нищо общо с това.