523

Потърпевшите

преди 2 години

Подкрепям

522

Анонимен

преди 2 години

Лоен, за радост няма да управляваш повече

521

tt

преди 2 години

В Банкя звъни телефона, ББ го вдига и чува глас на стара жена:- Извинете може ли да говоря с премиера?- Вече не съм премиер- отговаря ББ.След минута пак се звъни. Пак същата жена и пак същият въпрос. ББ и вика:- Ама ти глуха ли си, ***? Вече не съм премиер!- Ясно го чух и предния път ама е толкова хубаво да го чуя отново.

520

Лойко

преди 2 години

Не управляваш, толуп.Приеми го шут такъв

519

Анонимен

преди 2 години

Ти не си цар, че да управлява.

518

Анонимен

преди 2 години

Днec цeлият cвят рaзбрa, чe Бoйкo Бoриcoв e cлугa нa турcкия прeзидeнт Рeджeп Eрдoгaн. Ниe cи гo знaeхмe, нo рeшeниeтo нa Eврoпeйcкия cъд пo прaвaтa нa чoвeкa дa ocъди Бългaрия зa пoрeдeн път пocтaви cтрaнaтa ни в унизитeлнo пoлoжeниe в cвeтoвния пeчaт. И зa пoрeдeн път зaрaди Бoриcoв.

517

Реалист

преди 2 години

"Ако управлявах, корумпетата щяха да продължават да си крадат както си е беше обичая"

516

Анонимен

преди 2 години

и на Балтов ли му пише в личната карта - директор по рождение?

515

дрон

преди 2 години

кой те пита бе ***? ако Аз бях.....та *** беше 13 години,освен да крадеш и да си викаш *** в бояна какво ноправи?ааааааааа да всичко е в магистрали 500 милиона километра магистрали,само че нито една завършена и нито една здрава,всичко се разпада както личността ти

514

Вече

преди 2 години

СИ НИКОЙ!

513

До 556

преди 2 години

Няма такава заплата от 77 хил. на месец на Балтов,вече изтрещяхте от лъжи.Пирогов стана изключително модерна и обновена болница с модерна апаратура,обновени стаи,операционни на световно ниво и всичко по времето на Балтов.Бяха най натоварени в пандемията,почнаха от нулата,постепенно оборудване,лаборатории,тестване,облекла,не беше лесно при затворени граници и липса на финансова помощ от ЕС.Всичко се прави да се очерни правителството на ГЕРБ,затова е цялата мизерия,нечовешка да върнат корумпиранит

512

Анонимен

преди 2 години

Така е смениха с техни марионетки от по гнусните еничари васали и краденето ще продължи в пълен обем.Корупцията остава запазена марка,ДПС взеха покагаемото,те не се нтересуват кой е на власт,а да вземат порции на ключови места за да подкрепят .Дотам стигна старата мафия с манипулации към аборигените свикнали на слободия *** шарани да си върне контрола.Назначават уволнени за корупция по министерства.Борбата с мафията която почна Гешев целят да я пресекат и му пришият " уронване" на престижа

511

Анонимен

преди 2 години

Здравейте, черепчета! Да сте живи и здрави! Много сте се събрали бе. Плюете ли ,плюете. Оставете си малко храчки и за новите. Скоро ще обърнете палачинката.

510

бай ганю

преди 2 години

ПОЗИОРА МАЧО пак си събра публика за да си пореве.Ами именно за това не управляваш и никога повече няма да управляваш щото се нагледахме да уволняваш кадърните а вместо тах да назначаваш послушни крадливи калинки.

509

Анонимен

преди 2 години

бокич, утайчице, аре да поизчезнеш вече,а?

508

ей абдали,

преди 2 години

Заплатата на Балтов е 77 хил на месец. Плюс кражбите прай сметка. Па вие си късайте ританките за жълти стинки и справедливост.

507

Анонимен

преди 2 години

Аз съм за Бойко.

506

не вярвам на алаБала

преди 2 години

Лесно е да се говори, че е крал. Ама дайте доказателства бе другари.

505

Бай Иван 1

преди 2 години

Да и догодина по- гломям буджет за здравната каса,по- лошо здравевеопаване ,нищо че населението намалява.По - беден народ и по - богати директори на болници.И таак докато и последният млад човек не напусне България.

504

Анонимен

преди 2 години

Долу мутра, вън! Изправи се! Горе ръцете! В ареста!