23

ББ

преди 2 години

Велик Президент и Човек...Респект!!!

22

ББ

преди 2 години

До Анонименхаха...технологии...и унищожения...така загина гьобелс...аз пък...сип мечтая за ...Форд...Раптър...г-н Мъск...подарете ми един моля Ви,мечтая си за...боже...в какво превръщате Света ни за Бога,и децата ви ще го обитават...и внуците ви...къде са на убийците и унищожителите...хитлер и сталин...г-н путин?това ли искате за вашите?...обичате ли ги?

21

ББ

преди 2 години

Амриканец...Свободен Човек...Респект г-н- Президент!!!Бог да пази САЩ!!!

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Що триете бе?===========Казвам го още един път - много се радвам, че не последвах моята мечта от годините в гимназията да последвам журналистическата професия.

19

Анонимен

преди 2 години

Имал е среща с Моника за по едно вфренско кафе

18

Анонимен

преди 2 години

След подписването на споразумението на Германия с нейните господари за Северен поток 2, шефът на Газпром Алексей Милер заяви предната вечер, че след пускането на газопровода Русия дори е готова дори да увеличи количествата транзитна газ през Украйна за Европа, ако това е икономически изгодно за партньорите от ЕС.

17

Анонимен

преди 2 години

След преговорите на Германия със нейните господари за Северен поток 2, Русия заяви, че след пускането на Северен поток 2, е готова да продължи транзита на газ през Украйна ако партньорите от ЕС предпочитат да доставят газ през Украйна и да плащат транзитни такси.

16

Анонимен

преди 2 години

Владимир Путин изрази задоволството си от изхода на преговорите на Ангела Меркел със САЩ за Севеверен поток 2.

15

Анонимен

преди 2 години

Много интересно. А какво става с подписаното споразумение на Германия с техните господари за Северен поток 2. Защо няма новини от там.

14

Анонимен

преди 2 години

Както беше писал, относно статията, един вече затрит колега: боли ме ръката от местене...

13

Анонимен

преди 2 години

Що триете, бе ? Какво, мислите си, че ще промените така мнението на хората ли ?!

12

Анонимен

преди 2 години

Той е ваксиниран с две дози. Не е адекватен вече. Простено му е

11

Анонимен

преди 2 години

За какво са и на Русия днес бедните Украйна или Молдова например, или който и да е от бившите на СССР? Когато притежава военни технологии с които може да се защити ефективно и да унищожи ЕС и САЩ за часове без да се нуждае от бившите си сателити? Да смени нестабилността около границите, с нестабилност вътре в страната? Там където има руско населени ще си върне териториите, останалите да се присъединяват ако искат и към САЩ.

10

Глупав човек

преди 2 години

Бехме много млади глупави като ревахме като телета ю-ес-ей, ю-ес-ей пред Александър Невски когато Пешо коня ни го докара тоя. 20 години по-късно много от скачащите тогава вече са стари и глупави.

9

ЖИВКО ОТ ВАРНА

преди 2 години

Защо някои хора ме мразят и искат да живея зле ?Искат да нямам нищо ! Искат да нямам хора в живота ми и да съм съвсем сам ! Искат да свърша зле , но преди тва да живея зле ! Защо ?

8

Българин

преди 2 години

Ах, колко трогателна американска история. Браво. Разказвайте по-често и други интересни истории за най-великата страна в света и наша по-старша партньорка Америка!

7

Анонимен

преди 2 години

СССР като цяло беше в тежет за Русия. Какъв актив са тези територии, като първо - бяха по изостанали и трябваше да се провежда социална политика за тях, и второ - повечето ресурси бяха на територията на Русия. Геополитическите предимства бяха по-малко от недостатъците.

6

Анонимен

преди 2 години

Ако не бяха Горбачов и Елцин, Рейгън щеше да види кон боб яде ли. Впрочем няма значение, после всичко си дойде на мястото с Путин, Русия отново е велика световна сила а Българи сега вече е умираща държавичка, задния двор на богатите, депо за слуги и евтини черноработници.

5

Анонимен

преди 2 години

Тотално опростачване на българите.

4

до 2

преди 2 години

*** колко си прозззз хахаааааа дрънннн дръъънннн