99

Анонимен

преди 2 години

Това не е летене в космоса. Самолета просто се засилва и прави парабула с височина 100км и когато премине върха на парабулата изпада в безтегловност за около 3 минути. Това просто няма нищо общо с летене в космоса. 100 км се води ниска околоземна орбита и на практика те дори не напускат и средата на атмосферата защото тя се простира на 480км. Да не забравяме че Земята има диаметър 12,742км. Да летиш в космоса означава да се отдалечиш от планетата на разстояние поне колкото диаметъра.

98

Анонимен

преди 2 години

Космоса нали беше безтегловност? Какъв космос е това?

97

Давиде

преди 2 години

Давиде, ти стреляш с прашката, ама кой стреля под прашката на женати докато си играеш на индианци а?

96

на беската батко му

преди 2 години

С Беската се познаваме от деца, щипахме дупетата на съученичките, първата ни оргия беше с 4 яки украинки, голяма *** падна. на тоя и кътните му знам. Навремето се базиках, че ще полетя в космоса благодарение на смолянския боб дето ям. беската нали ми беше фен, той по-малък от мен, все гледаше да ми подражава, надъха се да лети в космоса от дете да прилича на батьо си.

95

МНЕНИЕ

преди 2 години

Очакванията ми бяха за нещо *голямо* и запомнящо се .Всъщност да кажа за по-младите - Първия човек в Космоса (истинския , а не американския ) е през 1961 година . Това ми прилича на масови скокове с Бънжи по панайрите .Космоса започва от 120 километра , американците смятат че е 80 километра . Но какво да се прави - пари - има записани туристи за няколко милиарда долара , цените на Акции и Биткойни се управляват по тези глупости .

94

До 116

преди 2 години

Тук определящата сила е гравитацията а не центробежната сила. Гравитацията е пропорционална на масата на космическото тяло.

93

МИС ПИГИ

преди 2 години

А СЕГА ПРАСЕТА В КОСМОСА-А-А-А-А!

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен_А ти какво по-умно направи днес?

91

Анонимен

преди 2 години

Каква беше тази глупост?

90

Анонимен

преди 2 години

Кацането беше ефектно обаче, трябва да се признае.

89

Случаен минувач

преди 2 години

В момента го дават по CNN.

88

Янаки

преди 2 години

Хах. Много ми е кеф да гледам заблудени душици, които си мислят че като запалиш огънче зад една купчина ламарина тя ще се движи напред. Мили дечица излезте от детските и влезте в реалността.

87

Аз съм Тъп

преди 2 години

и винаги като задам въпроси като тези на 106 и 110 вместо да ми дадат отговор и да ми обяснат, ми казват, че съм луд. просто не разбирам, защо тия неща не са изяснени в учебниците по физика по които уча в гимназията...

86

Анонимен

преди 2 години

Богатите бързо искат да избягат от планетата? Какво ли са замислили Елизеум 2? Явно знаят кво имама във ваксата ще бягат кои в бункера кпи в космоса.

85

до 106

преди 2 години

на мен винаги това, което най-ми-е-било чудно, ако се върти с 1600km/час около оста си, как водата не се центруфугира и излита в Космоса - всички нагледно знаем, какво става като пералнята ни завърти и то само с 1000 оборота в минута. Освен това ако Гравитацията я задължа, как задържа такава маса като Световният океан, а в същото време една муха има силата да преодолее Гравитацията?!

84

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен...това не е безсмислица, а комерсиализация на космоса - отваряте му за повече хора и бизнес. но още сме супер далеч от времето, когато ще стане масово, ако изобщо стане някога.

83

Анонимен

преди 2 години

Какво ли се случва в момента на някое важно място, докато ние гледаме тези безмислици? Пак ни правят Канзаска врътка.

82

Интернет Конспиратор

преди 2 години

Земята е Плоска! Опровергайте ме, ако можете!!

81

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Атмосферата глу Паци е част от земята и за да стане тая работа с отклонението на куршума той трябва да излезе от стратосферата т.е. в открития космос, ама тогава вече няма да се върне на Земята, а ще обикаля в орбита, като сателит.Баси глу па вито племе.

80

Анонимен

преди 2 години

Юрий Гагарин беше с произход от родители работници в местния колхос в селото - майка доячка и баща дърводелец.