53

Анонимен

преди 2 години

Преследват се всички, които са работили добре и успешно в тандем с Борисов. Изфабрикуват им някаква вина.

52

Анонимен

преди 2 години

Става дума за живота и здравето на нацията, която е тласкана към гражданска война. ЕЛИТЪТ НА ТАЗИ НАЦИЯ Е ДЛЪЖЕН ДА ЗАЕМЕ ПОЗИЦИЯ В ПОДКРЕПА НА БЪЛГАРСКИТЕ ЛЕКАРИ И ТОВА Е БИТКА ЗА ЕСТЕСТВЕНИЯ ЕЛИТ НА НАЦИЯТА!

51

Анонимен

преди 2 години

НА ПРОТЕСТ!

50

Анонимен

преди 2 години

Да. Така е. Лепнаха черно петно върху болницата, където всеки иска да отиде, когато се налага да го спасяват.Позор за Служебното правителство! Те лепнаха черно петно и върху себе си.

49

ОПЛ

преди 2 години

В Измамната реалност наречена България няма правила, които да не са измамни. Според тези ИЗМАМНИ ПРАВИЛА лекарите някак трябва да си вършат работата т.е.да пречат на СМЪРТТА, А ТЯ НЕ Е ИЗМАМНА!

48

ОПЛ

преди 2 години

Знаете ли защо хората не протестират срещу душманското ВИ правителство? ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ! В МУ се влиза с максимално висок успех.Така е в юридическите факултети, инженерните, висшите училища по изкуства. Хората с тези професии са личности структурирани като интелигентност още от ученическата скамейка. ТЕ СА ЕСТЕСТВЕНИЯТ ЕЛИТ НА ЕДНА НАЦИЯ.Това, което се случи в България е, че беше подменен естествения и елит с политико олигархични мутренски такъв. Такава нация няма бъдеще.

47

SS

преди 2 години

ами като много знае да адвокатства на Балтов, нека тази "професорка" да обясни вместо него за какво точно са похарчени парите, усвоени с измама от НЗОК - дали за лечение, лекарства, материали, ремонти, поддръжка, ПР, реклама, конференции, командировки, и пр. А че ситуациятя трябва спешно да се регулира нормативно - за това спор няма.

46

Не е думата ПИРОГОВ

преди 2 години

Стига сте го защитавали този човек.Той няма ли достойнство, има съд да съди НЗОК.Никой не говори срещу служителите.Но да вземаш 70 хил лв заплата от държавна болница, срамота. После къде били младите лекари!И сега им дойде на ум каква пътека им трябва!Нямаш ли пари,и осигурен да си НИКОЙ не те поглежда!В провинцията и болници няма!Милиарди левове държавна пара и още толкова от болните текат в определени джобове!Докога?Шапка свалям на малкото останали истински лекари!

45

Киро

преди 2 години

Кацаров е лъжец, типичният апартчик на партийна хранилка.Бойко не е лъжец и не е апаратчик на партийна хранилка.

44

Анонимен

преди 2 години

Защо частните болници работят с НЗОК?

43

Анонимен

преди 2 години

Лекар ми е казвал, че ако е на Запад ще е на друга заплата и няма да чака и от пациента. Така е и нека е така, но ако сме на Запад и пациентите ще сме с други възможности и права. У нас ако нямаш пари и не попаднеш на човек, просто си е твой проблема....

42

Анонимен

преди 2 години

Директорите ви са едни големи петна. Живи и здрави да са, направиха яко пари от пандемията. А за диагнозите, всички си имаме по някоя измислена. Но това е трябвало да се оправи отдавна.

41

Анонимен

преди 2 години

Кацаров е лъжец, типичният апартчик на партийна хранилка.

40

Анонимен

преди 2 години

Колко долен и подъл трябва да си за да уволниш лекаря, който ти е спасил живота.

39

Анонимен

преди 2 години

Да, нека са по-радикални! Нека почнат да се самозапалват най-честолюбивите!

38

да бе

преди 2 години

Пирогов е по принцип едно черно петно. Малко ли хора умориха за пари от касата.

37

много зъл бойковист

преди 2 години

Нека лекарите протестират, но да са по- радикални в исканията си и да действат по- решително! Трябва да се блокират кръстовища и пътни възли в страната, да се направят барикади, да се викнат Евронюз и СНН да отразят репресиите на шпицкоманди те *** Румен Радев.Само радикални действия срещу мутрокомунистите на служебното правителство!

36

Сата НАТО

преди 2 години

Искам един консилиум от психолози да се произнесе - дали постоянното облъчване на обществото с постановките на цирк НОЩ, с акции и завардване на градовете от полицията, и с размахване на пръсти по телевизията (включително и от престъпника Балтов), може да предизвика психози у лабилните и да ги накара да се набутат в болница, където да задръстват отделенията и да ги лекуват от всичко, под което се подпишат.

35

Даваййй

преди 2 години

Радев е голяма работа.Само той се осмели да разрови бунището.

34

същия герберист

преди 2 години

А този дето получава пликове от Пламен Узунов и се крие в президентсвото той не краде ли, защо е този двоен стандарт?Защо се стопира ревизията в птезиденството?Радев нещо привилегирован ли е в тази страна, народът има право да се знае как се харчат парите му?