29

Анонимен

преди 2 години

Некадърника министър с отнети лекарски права да подава оставка и да се извини

28

радеф зеления чорап

преди 2 години

Радевите некадърни калинки само разбуниха държавата. Ще си го получат тъпкано. Малко им остана.

27

Анонимен

преди 2 години

А къде е прокуратурата във цялата дандания около пирогов.Или е важна сензацията и да се пълни ефирното време на телевизиите.

26

Един

преди 2 години

Стига изнудване! Защо не си спомнят кой и как уволни проф. Милан Миланов?!

25

Анонимен

преди 2 години

Както всеки гербаджия , и тия закърмени със схеми.Няма как ,секне ли схемата - вой.Лично познавам човек: онкологични изследвания - веднага назначиха касапи ,човека не повярва , имаше възможности , последва лечение в Турция - оцеля.Наложи му се да се правят контролни изследвания след 6 месеца.Откри , че нашите "лекари" са му правили фиктивни операции и скъпо лечение без негово знание и участие.Разсипа ги после варненските схемаджии в бяло.

24

Анонимен

преди 2 години

До Хах Знаете ли колко млади и кадърни лекари-специализанти има, но такива връзкари, (Близки до Тиквата) им заемат местата и те се принуждават да отиват във чужбина, защото тук не им се дава шанс... Във всички професии е така (за съжаление)... Тиквата ни напълни със "специалисти" със купени дипломи и сега му изкупуваме греховете за това!

23

Анонимен

преди 2 години

Калинките се хвърлиха да защитават мошеника източил милион от Пирогов.Калинките се страхуват да не бъдат иизчегъркани като крадливия им шеф,и те са крали покрай него и се притесняват .

22

Факт

преди 2 години

Декларация от Медиците в Пирогов - 14 януари 2018Декларираме не само, че ще подкрепим колегата си с каквото ни е възможно, декларираме, че сме възмутени от действието на д-р Балтов и екипа му от явно непопаднали на правилното управленско място хора. Сигурни сме, че властта в "Пирогов" няма да възстанови д-р Сопотенски и няма да го върне при пациентите му в "Пирогов". След такъв акт не се надяваме на никакъв здрав разум, а липсващата колегиалност е явна.

21

Анонимен

преди 2 години

Брейййй, как като го хванеш в крачка започват да протестират !!!Защо ли, на всички е ясно че когато не плащаш нищо значи са добавили фалшиво заболяване за да покрият загубите си. Хората с допълнително здравно пък са още по ценни особенно за точене от здравните заведения. Също интересно когато искаха всеки да има здравно ел. досие бяха пак против !!!Точенето е сладко особенно когато позволява заработването на тлъсти суми без да вършиш реална работа

20

Анонимен

преди 2 години

Свърши лапачката и затова протестират- друго си е да записваш неосъществени интервенции и на края на месеца да си делкате със шефчето

19

Факт

преди 2 години

До герберасчетата и персонала на Пирогов, които може да са добри медици, но страдат от къса памет:15.01.2018Междувременно лекари и медицински сестри излязоха с отворено писмо до медиите и здравния министър в защита на доц. Сопотенски. Всичко започна с поредица от протести срещу ръководството на столичната болница. По време на тях доц. Стоян Сопотенски беше категоричен, че никой не се крие зад протестите и всеки е излязъл със собственото си лице. Около месец след това обаче последва и уволнени

18

Анонимен

преди 2 години

Ромския електорат на ГЕРБ стана агресивен във форума хаахах

17

Димов

преди 2 години

Преди време оставиха човек да почине пред болницата, защото не можело да излязат да му помогнат,а сега в работно време блокират булеварди! Интересно защо и как!!

16

Анонимен

преди 2 години

Да напускат, какво чакат!

15

Sas

преди 2 години

Свободно време за някое вайръл клипче, танци и други няма ли? Или трябва да ви направим шпалир, че си вършите служебните задължения, за което ви се и заплаща.

14

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Герберски...*** има навсякъде.Ами да напускат,Боко ша им намери работа на кукувир,само ги използва да вдигат...аларма.Няма незаменими...специалисти,но преди да си такъв,трябва да си коректен и...честен,а тази морална категория на Тиквата не му трябва.

13

Анонимен

преди 2 години

Събрали са се всички, които са бъркали в кацата с меда и ще изгорят покрай Балтов. Затова висят на "протест".

12

Анонимен

преди 2 години

И всичко това заради"навигаторът"Балтов да може да запази поста си!

11

Хах

преди 2 години

Хаха, неквалифицираните бачкатори отдолу пишат в коментарите " Да напускат , кой ги иска" !? Абе, мунчовци, тва да не са ви сервитьори ,че да ги внесем от Украйна и Молдова. Нема такъв *** народ

10

Анонимен

преди 2 години

на тия им спряха кранчето барабар со шефо им и сега плачкат. Аре, напускайте, и без това работите само за ваши си хора.