49

До масови протести

преди 2 години

Даже и гората хващайте.Правете отряди и нападайте всеки който не участва в гербажийските схеми.

48

Евала

преди 2 години

Ей това кадрите на ДБ се оказаха закоравели лъжци! Първо жабоподобния Гном излъга за послушванията, после Кацара за престоя си в Пирогов. Щеше да е смешно, ако нямаше такива гнусни последици от лъжите им - уволнени професионалисти и съсипани кариери.

47

ОПЛ

преди 2 години

Много грешите, има бонуси за изписване на ЕВТИНИ ГЕНЕРИЧНИ ***, каквито аз не изписвам.

46

Кънчо

преди 2 години

Ето това могат да направят "капацитетите" на Ряадев..разруха, невежество и наглост.

45

ОПЛ

преди 2 години

Ти къв си, бе 43? Гаден *** подстрекател! Тези хора се скапват от работа в "Пирогов". Да, има всякакви прегрешения, защото има всякакви гадни българи готови да си платят за фалшив болничен, например. Дори от мен невинно искат фалшив сертификат, за което трябва да чупя пръсти пред наглеца, че не е случил на ОПЛ фалшификатор.

44

До ОПЛ

преди 2 години

Горките ОПЛ.Добре ,че има бонуси за изписване на скъпи лекарства ( при наличие на генерични десетократно по- евтини) , че да оцелявате и вие .

43

масови протести

преди 2 години

Масовите протести срещу хунтата на радеф и чалгаджиите от има такъв цирк тепърва започват

42

Слави Трифонов

преди 2 години

ми да напускат на нивата има работа

41

Анонимен

преди 2 години

Голяма любов към този Балтов, основен ваксиниционер и пропагандатор на хунтата на голямото крадене на пандемията. Който подкрепя крадец е крадец. Щели да напуснат...ами не знам вече. Здравеопазване в България почти няма. Отчайващо.

40

Анонимен

преди 2 години

Едно "юмруче" , а колко шутове по крадливи герберастки последваха.

39

ОПЛ

преди 2 години

Правят от държавата концлагер за недъгави, ТОВА ЛИ ВИ ХАРЕСВА? Лекарите, които работим сме в предпенсионна и пенсионна възраст. Тук-там има по-млад колега. Всичко, ама всичко читаво от младите лекари се изнесе зад граница. ХАЙДЕ ДА НЕ МИ ОБЯСНЯВАТ НЕВЕЖИ КАК ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ КРИВИ ПРАВИЛА.

38

Доктор Мошеников

преди 2 години

Крадците протестират

37

ОПЛ

преди 2 години

Нарушение на безумни правила се случва поради безумието на правилата. Лекарите си скъсват зад**** да работят, а парсата я прибират бордовите директори. Системата е КРИВА и е време лекарите да изискат достойно заплащане на труда си, а не като ци**** да се чудят как да дофинансира безумните клинични пътеки.

36

Е, па...

преди 2 години

Хубаво протестират. Само че защо не обяснят как точно техни колеги от Пирогов, докато са хоспитализирани по пътеки със сериозни диагнози и в същото време са на работа. Някой знае ли как изглежда клиничната картина на остра бъбречна недостатъчност, това е едната клинична пътека, другата е чернодробната цироза. В протоколите от касата са описани и такива неща. Как не се намери някой читава журналист да попита това. Всички са фиксирани в Кацаров.

35

нахални червени

преди 2 години

Да се затворят болниците за нахалните министри на Радев. Следващият път с отказал черен дроб и Ковид да мре на стълбите.

34

ОПЛ

преди 2 години

Хора, трябва да направим национален протест пред парламента.

33

Анонимен

преди 2 години

Крайна наглост - да те хванат в нарушение, а ти да протестираш че са те хванали.

32

Анонимен

преди 2 години

Оправдавам медиците от пирогов,по времето на боко такава беше политиката кой където може да краде колкото може.Сега кво са виновни балтов и останалите от персонала.

31

Анонимен

преди 2 години

До радеф зеления чорап 10 години ни управлява Тиква! Стига Толкова! Да си взима всички бунтари (професорът на Пирогов да му лекува контузиите и да му измисля заболявания) във Банкя и да си прави хареми! Докараха държавата до унищожение, той и приближените му калинки! Ако искате си правете хареми там, но не ни занимавайте със вашите простотии и истерии!

30

Анонимен

преди 2 години

Да напускат, като са готови