69

Анонимен

преди 2 години

Прокуратирата да провери участниците в протеста - явно и те имат пръст в источването на здравната каса и сега им припарва под краката

68

Анонимен

преди 2 години

В нормална дьржава за милион липси се влиза в затвора - да се раследват протестиращите явно и те са участвали в схемите - балтов има доста сьучастници явноРашков деистваи да не се покрият доказателства

67

ЧАКАМЕдядо Йоцо също

преди 2 години

АЙДЕ ДЕ ,НЕКА НАПУСНАТ!...ЧАКАМЕ !..А БАЛТОВ ДА СЪДИ НЕГОВОТО ОТСТРАНЯВАНЕ !.ИМА СИ СЪД!...НЕ МУ СТИСКА И ЯВНО ЗНАЕ КАКВО ГО ЧАКА !...и повече от купените телевизии да реват и ни занимават всеки ден с простотии!

66

До Чистачка

преди 2 години

При чистачката ли ще отидеш на преглед или в някоя болница?

65

Анонимен

преди 2 години

Преполагам, че ще започват масови протести като тръгнат високите цени на ток, парно и вода! Радев и Борисов може да се плюят взаимно, но надежда отникъде...Слави и да запее "Стани, стани юнак балкански", не вярвам някой на му се върже!

64

Анонимен

преди 2 години

Много злоба, много простотия! Радев назначи и нахъса пинчерите да лаят и хапят!

63

Чистачка

преди 2 години

Да напуснат доста болници имат нужда от - санитари , много хранителни магазини испитват недостиг на хигиенен персионал

62

опаланкааа

преди 2 години

каква я мислеше радев каква стана. а като излязат септември и учителите и университетите ? не става за водач защото е страхлив и защото е фигурант и защото като взимат пликове около него мълчи. радеф позор оставка и затвор

61

АНОНИМЕН

преди 2 години

Всичко това е последица от 30-годишното управление на политиците от времето на демокрацията .Стига вече сте писали глупости , защото сте хора без работа!

60

Анонимен

преди 2 години

До Само питам Всичкото това е последица от 10г. управление на Тиквата. Неговите калинки така са усвоили държавата, че на всякъде се разкриват схемите им за усвояване. Същото е и със Пирогов... Шефът им ако беше толкова честен и почтен, за какъвто се представя, нямаше да кара кола за над 100000лв. и болницата му да потъва във дългове. Но, той е свикнал да краде, да унижава (кадърните специалисти и след като са му неудобни да ги уволни)... Огледай се... Тиквата напълни държавата със псевдо експерти

59

Грешка в системата

преди 2 години

Проблемът е в Здравната каса.Който държи портмонето и раздава пари,той е виновен.Припомнете си,че през 2017 г мед.сестрите от пирогов протестираха срещу шефа им заради ниските заплати.А да не говорим,че здравната каса раздава пари на частни болници,а най-натоварените-джипитата взимат 1200 лв.и САМИ СИ ПЛАЩАТ ОСИГУРОВКИТЕ!

58

Анонимен

преди 2 години

И крадец съм и лъжец съм с 30 годишен стаж.Имаше такава песен...

57

ОПЛ

преди 2 години

Търпяхме ви простотиите български 30 години само мир да има, сега нас искат да ни изкарат виновни!30 ГОДИНИ СТИГАТ!НА ПРОТЕСТ!

56

ОПЛ

преди 2 години

Лекари от всички болници на протест пред МЗ!

55

ОПЛ

преди 2 години

Нямаш никакъв проблем, след 10 г ще имате 3-и варианта:1.Редите се като не-г-ри по 12 ч пред спешната болница;2.Палите цър-ву-лите и отивате да си платите да ви прегледат в Сръбско;3.Вземате бял чаршаф, покривате се и тръгвате към гробищата.

54

Мутри Вън

преди 2 години

Всички протестиращи медици да се уволнят!! Пирогов да се закрие!! Да се отстрани мафията в бели престилки.

53

SS

преди 2 години

А освен фалшиви хоспитализации и листове, в "Пирогов" може да има и фалшиви назначения в суматохата на пандемията... разни щерки, синчета, внуци, внучки, и рода всякаква.... Та, не е зле и това да се провери. Да видим оттук пък какво ще изскочи... и дали и как се е източвал държавния бюджет по тази линия... Да не излезне още по-скандална далавера??

52

Анонимен

преди 2 години

До 55 Аре у лево

51

ОПЛ

преди 2 години

Здравеопазване все още има. Няма да има след 10 г, когато всички в допенсионна възраст се пенсионираме. На някои застрашени от климатични промени държави им трябва територията ВИ и ромите ВИ за да я чистят, а ВИЕ сте излишни.

50

SS

преди 2 години

Да напуснат ли?-Бас държа, че няма.Нека си реват, но да върнат нашите пари, дето са ги усвоили с измама,източвайки НЗОК. Каквото и да усукват-истината е ИЗТОЧВАНЕ НА НАЦИОНАЛЕН РЕСУРС,sorry! Това е тежко криминално престъпление отвсякъде.Който е виновен- да си носи последствията... и да се върнат ПАРИТЕ според предвидените от закона мерки! И никой не обвинява медиците, че са крали, но те може и да са саучастници. Така, че ако много буйстват, могат да получат и по някоя и друга призовчица...