18

Анонимен

преди 3 години

abe не разбрахте ли 4е БИГ БРАДЪР следи АБСОЛ>ВСИЧКИ ХОРА, почти всеки има смартфон в дясната си ръчица и после се чудим КОЕ Е ЗНАКЪТ НА ЗВЯРА...но БЕЛЕГЪТ МОЖЕ и да е св.ваксиния, не знам. Аз чакам Патрарх Неофит да се изкаже, ТОЙ Е НАШИЯТ ПАСТИР. ГЛАВА НА БПЦ Е ИИСУС, негов наместник Патриарха Български. Просвети ни Господи, Боже мой! Амин!

17

Но се повдига ?

преди 3 години

За естеството на теслата като инструмент, някой казват, че е малка мотика, други казват, че е инструмент за вадене на пирони, трети - че на т'слата дръжката влезла мъжката - сигурно за тебе се пее в тая песен Тошко.А иначе кокошка или пиле има брадви има мачетета има ножове - се.л.янд.ур.ско е много с теслата! Теслата прекълцва, а не реже Тошко, пилето го боли и е нехуманно...

16

Мое ли да кажете ...

преди 3 години

На Тошко Сценаристчето, че това с теслата и рязането на главите на пиленцата е нехуманно отношение към животните и си загубихте Васил Божков като спонсор, той пък си е загубил главата или поне след разреза от сабята едвам се крепи на тялото му ...

15

Смях ...

преди 3 години

Това за по-добре да слуша Китай отколкото ЦРУ и Мосад е вярно. Това като ония виц: Откакто съм си сложил знамената на Ислямска държава, АлКаида и Хамаз и гордо се веят на покрива не съм се чувствал в по-голяма безопасност през живота си!

14

Как Кой

преди 3 години

Враговете на Юдею-Семитите, разбира се, които според тях са всички Гоим!

13

Анонимен

преди 3 години

По-добре да ме подслушва Китай, отколото МОСАД и ЦРУ.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 11 Абе, вярно е, че масово хората изтрещяха. Значи за 7 милиарда население някой подслушва 50000 номера(това може да са и 10000 човека). Прави 1 на всеки 70 000 човека на планетата. Но лично всеки един от нас е толкова важен за службите, че точно него подслушват и трябва да си сваля батерията на телефона и да носи шапка от станиол. Дискусията е за подслушване на отявлени дисиденти, известни адвокати, политици като Макрон(даже не и като наш Баце маловажни).

11

Анонимен

преди 3 години

Един ден ще проумеете, че едни и същи хора стоят в сянка и ръководят от нея технологичните "гиганти" ARM, Intel, AMD, Apple, Google, Amazon правейки така че всяко произведено от тях устройство да има "задни вратички".

10

Анонимен

преди 3 години

Акциите на Хуавей скочиха след тази новина. Само хуавей ще се купува. Кой ще купува айфон, който не може да се изключва и не може да му се сваля батерията?

9

Анонимен

преди 3 години

До Жожо Верно ли? Всеки андроид се хаква по един и същи начин. Много големи капацитети се навъдихте...

8

Веселинъ 7112136860

преди 3 години

Кажи му "семит" и го хвърли в Етна. Ислямът е създаден като прикрита форма на юдаизма,след като тези,които сме насилени да приемем другият юдаизъм-християнството въведохме с щедрост Светото паганство в него. Всъщност ние разпъваме Христос,защото претенцията му да бъде бог в един свят,в който няма никакви богове сме приели за еврейска шизофрения. Евреите създават християнството на база тива,че 66 година разрушаваме Храмът им на разварат и холокост.

7

Асан

преди 3 години

Това не са хора а талибани :)))

6

Анонимен

преди 3 години

Само банкери няма,иначе активисти-НПО,общественици,представители на корпорации,асоциации,агенции,съюзи и др,а журналисти и политици-представители на 4-те власти.

5

Анонимен

преди 3 години

И какво дтана след като разчлениха онзи вътре в Турското посолство? Нищо, нали?Запада се интересува само когато имат изгода.

4

Анонимен

преди 3 години

Нашите ушковци отдавна са в "занаята"... от време на време изтърват по някой запис тип Ало Танов съм, Проста Кърджалиска ...Българската версия на Пегас се казва... ***..де...р..т хахаха

3

Жожо

преди 3 години

Затова беше цялата атака срещу Huawei че бяха невъзможни за хакване....

2

МНЕНИЕ

преди 3 години

Тази Програма е добра - наблюдават хора които гледат порно и ги записват голи как пъшкат . А иначе са Публични Хора - с религия която забранява алкохол и оргии . Най-*** е за гейовете - бъркат си по дупките и ги записват - след това ги изнудват .Които живеят нормално - не са интересно за Пегас - Престъпниците също ги хваща .*** е че Фирми трупат данни за Реклами - ако си говорите с жената на саме и кажете че трябва да отидете на зъболекар - веднага се показват реклами за клиники .

1

Анонимен

преди 3 години

Странно, че този път не е Русия.