67

Анонимен

преди 2 години

Над 50% от хората не са гласували, макар да набедиха ***, аз познавам поне 5-6човека, които не са гласували, то няма за кого. Мутрите влязоха и си смениха името, Тошко шебека ще оправя, диван войвода от фейсбук, мика ще се смее зловещо, ристю ще оправя съдебнатасистема пускайки кьорфишеци....... Айде на избори пак

66

Справедливост

преди 2 години

Простащината идва в парламента, начело с ИТН. Видяхме как красивите и умни новоизлюпени политици обиждат журналистите, които не са красиви и умни като тях. Не знам на кое място ще паднем по отношение на свобода на словото.

65

Жалко за народа

преди 2 години

46 то НС - 90% простанщина и 10% мъпет шоу.

64

Анонимен

преди 2 години

Ако Слави не се подаде на задкулисни договорки и не влезе в безпринципни коалиции с партиите от статуквото, както заявява не веднъж, следващият път ще гласувам за неговата пария- обещавам тържествено!

63

ахахахахахааа

преди 2 години

отиде ни изтъчения говор де се практикуваше у парламентя до ся

62

Анонимен

преди 2 години

Ами върнете си тогава лъжливия от село Банкя! Щом всички искат да на власт и не ги харесвате...Върнете си мутрата от СИК, само тя е отлична!

61

Анонимен

преди 2 години

Да ,да надявайте се,учиндолските мутри с каруцарски език станали на 50 и над 50 год.изведнъж да се променят.Надявайте се щом си нямате друга работа

60

до Ако очакваме...

преди 2 години

основната идея на всички е как да бъдат махнати старите и назначени нови,техни хора на същите длъжности,а не да ликвидираме високоплатените службици."Стани,за да седна аз" е основният ръководен принцип,а не "махни се,защото тази длъжност е ненужна и се премахва".После ще видим-преоблякъл се Илия.огледал се-пак в тия.Само дето няма да е Илия,а ще е Петър или Георги,всичко друго ще е същото.

59

Ако очакваме да

преди 2 години

се вземат решения в полза на държавата и на хората-намаляване броя и разходите за управляващи,електр.управление,ликвидиране на купища дублиращи се структури и непотребни държавни институции комитети,комисии и пр.учреждения,намаляване ножицата в доходите на хората и властниците,създаване на нормални медии с реални хора носещи отговорност зад нея,а не някой казал на някого,намиране начин държавните служители да бъдат принуждавани да си вършат работата ежедневно,а не инцидентно-няма да стане.

58

Мен

преди 2 години

Гражданите, мигрантите станаха европейци, сеянете станаха граждани, ама друг път мафиоти те станаха депутати

57

Анонимен

преди 2 години

...но пък костинбродска, ристю, гномчик, баба мика, СА ЕДНИ ИСТИНСКИ ПОЛИТИЦИ И ГЕНИИ В ПРАВНАТА И ДРУГА МИСЪЛ....И ДА ПИТАМ ЗАЩО ГЛАСУВАМЕ С МАШИНИ, АКО Е ТОЛКОВА ГЕНИАЛНО ДОБРЕ- ЕВРОПА АМЕРИКА ЩЯХА ДА ГЛАСУВАТ ПО ТОЯ ЛЕСЕН НАЧИН А ТО В ЕДНА ОБЛАСТ В ОКОЛО БРЮКСЕЛ И ВЕНЕЦУЕЛА- ХА ДА СА НИ ЧЕСТИТИ МАДУРНИЦИТЕ ДЕТО ГЛАСУВАХА НАШТА МАШИННА ДЕМОКРАЦИЯ..И ДА ДОПЪЛНЯ КОСТИНБРОДСКА И ОНАЯ Д ПРЕМАХНАХА БРОЕНЕТО НА БЕЛЕЖКИТЕ С РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ МАШИНИТЕ- ТЕ ТИЯ НИ ЗАВРЯХА НА М А Й Н А Т А СИ

56

Тази сутрин по ТВ за

преди 2 години

пръв път ХрИв каза една истина.Тя бе за борещите се срещу системата Борисов,че тази система не е негова,той не я е измислил,а тяхната борба не е толкова за промяната(няма анонси какво да стане,а само да махнем онези)отколкото да бъдат назначени нови властници(кои да са?Как кои,ние дето се борим с нея)които да сменят старите,те да седнат на престола и управлявайки по старите сладки правила,борейки се уж с тази система да свалят главния си противник за властта-ГЕРБ и го заменят със себе си.

55

Народно прозрение

преди 2 години

Със стари *,нов бардак не се прави.Изхабените откъм идеи,визия,поведение народни избраници(по-точно главните остриета на партиите анатагонисти)ще продължат да се надвикват,обиждат и клеветят,ще се хвърлят недоказани обвинения, тезата на едните ще е нищо за другите.Няма изненада-те са събирателен образ на партиите и избирателите си.Старите вождове няма да допускат до трибуната лица с нови идеи,различаващи се от техните и който повече крещи ще е по-приемлив за тях,ще обслужва тезите им.

54

анонимен

преди 2 години

Тошко го видяхме в предния къс парламент, сега до него застана и Филип Станев, който на ненужния брифинг обиди журналисти, мислейки си че е в пошлото шоу на шефа им Трифонов! Циркът вероятно ще е по-голям, но какво искате от хора свикнали да пишат *** сценарии, хора които са твърде далеч от обикновения си електорат, чакащ промени, най-вече в повишаване на доходите!

53

Анонимен

преди 2 години

70% пpocтаци избиратели избраха 70% мoшеници

52

Анонимен

преди 2 години

До Данко ХарсъзинаДа съм писал некаде че харесвам Тошето *** :)) Просто отбелязвам, че единствен се изправи да защити партията си и Учиндолския, който толкова се паникьоса, че не си показа носа за 2 месеца :))

51

Нищо ново

преди 2 години

Е, какво да очакваме от примитивните български политици, освен просташко поведение. Хора без ценностна система, лишени от какъвто и да било морал, със съмнително образование и с "качества" като алчност, безхаберие, завист, лакомия, бездушие и некадърност. За съжаление това политическата действителност в България жалко-смешна и ми.з.ерна.

50

Анонимен

преди 2 години

тези до сега които бяха , много умно говореха. само си ви прибираха паричките, ама какво да му се обяснява на проатия българин.

49

Данков

преди 2 години

До Данко ХарсъзинаТошко Африкански единствен показа че има топки, докато Славуца изпадна в паника :)) Определено не е приятен тип, обаче има самочувствие, требва да се отчете това :)

48

Селяндури

преди 2 години

Абе до сега Борисов *** докато говореше глупости не ви правеше впечатление а ???