19

Анонимен

преди 2 години

Ако Слави не се подаде на задкулисни договорки и не влезе в безпринципни коалиции с партиите от статуквото, както заявява не веднъж, следващият път ще гласувам за неговата пария- обещавам тържествено!

18

Нищо ново

преди 2 години

До пишещите постове: Дайте малко оптимизъм, стига се съчинявали най-негативни сценарии. Мислете позитивно за да се случи нещо по-добро. Ако ви е жал за бат'ви Бойко, неговото време вече мина.

17

Време за промяна

преди 2 години

Този път ще се състави правителство, което ще получи подкрепа в НС. Има много работа за вършене.

16

анонимен

преди 2 години

Его и истерия мисля, че ще се наблюдава, дано не се окажа прав.

15

Анонимен

преди 2 години

Няма никакви очаквания. бс(к)п и ЦК на герб ще продължат да подяждат партията спечелила изборите. дб и имв ще продължават с опитите си да извиват ръце и напъните да ги поканят барем за едно министерско кресло. дпс ще продължат с изборните си лъжи и фалшиви гласове на мъртви души да покачват резулта си в проценти.

14

до 17

преди 2 години

Не е преврат, а изхвърляне на бунището на т-улу-п, много закъсняхме но по-добре късно отноклкото никога

13

Анонимен

преди 2 години

Очакваме приемането на Истанбулската конвенция,пакта за миграция и всички останали гнусотии които ще бъдат наредени от съвременния Вавилон и да не забравим най важното - излитането на северно македонец в космоса !

12

Петрохански партизан

преди 2 години

Очакванията са най-после да се намери човек, който да внесе в сградата на НС няколко флакона зарин/зоман, и да сложи край на житейските мъки на тия проклети и нещастни копилетия.......

11

Изтекъл мозък

преди 2 години

Добре,че емигрантите гласувахме за Слави и Христо,че много ви порасна работата в последно време.Гърция,Турция-почивки иху-аху.А ние блъскане от сутрин до здрач 6-7 дена в седмицата.Не може така

10

Анонимен

преди 2 години

Очакват се политическите репресии към ГЕРБ да продължат. Очаква се още по-голямо нашествие от *** във фейсбук и новинарските сайтове - главно в подкрепа на следващите стъпки в преврата - премахването на Гешев и личното осмиване на Борисов. Очаква се България да изгуби в още по-голяма степен човешкия си облик, за да може хора като Атанас Атанасов, Христо Иванов, Калин Янакиев, Смилов, Бимбалов и прочие демократичен тръст да са сигурни, че няма пречки да бъдат на власт. Защото иначе не могат.

9

ББЬ

преди 2 години

гладен човек...и силна вода не се спират...за съжаление го изпитаха почтенни гермаци,австрийци,холандци...политицете им ще се възпозват...ще ни пренастроят...а те са виновниците за случилото се...руските и китайските тук се очаква да ми плющят ...плюсове...знак които рядко виждам...но това е без значение...политическата класа са алчни убийци и престъпници!!!и децата им ще обитават...загиващият...който строят!!!...не човешко

8

999

преди 2 години

Много е лесно! Ама не им отърва! 199 депутата! 90 - пропорционални - от партиите. Останалите - мажоритарни. Тук ще влязат достойни хора от всички хартии. Гласуването ще е по съвест. А не партийно! Така и конфронтацията ще се минимализира, а и няма да има повече предсрочни избори, защото партийната партизанщина ще отиде в историята.НО НЕ ГИ УСТРОЙВА ТОВА! ПО- ЛЕСНО СЕ КРАДЕ ПОД ЗАЩИТАТА НА ПАРТИЯТА!

7

Поетът

преди 2 години

...последний напън вече е настал, тогава радев, наший генерал, ревна гороломно: "Гешева свалете!" - с отчаяни молби шефът решетников така нареди!!! И с нов дъжд от думи, лъжливи и скверни,се пъне и дуе......Моралът е вреден!

6

Истукан

преди 2 години

Никакви, същото като преди.

5

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 "Баба Мика кои памперси ще промотира? Заради Слави питам." За слаФчУ са най-големия размер, щото той *** повече и от грипльо, и от баба ни Мика, и от мерцеДЕСА взети заедно. Блондините в Пернишко си знаят работата, не им бери грижата. Важното е сега да изЧЕГЪРТАМЕ за ТРИ месеца бюджета, предвиден до края на годината! Абе и ние си имаме прЕоритети, нъл затуй си ни избрахте!

4

Майна

преди 2 години

Орел и рак, и щука...по някаква си слука...държавната софра отново ги събра...НЯМА ДА СВЪРШАТ И ЗА 2 СТОТИНКИ РАБОТА, ЗАЩОТО ИСКАТ...АМА НЯМАТ ЖЕЛАНИЕ! М.Ъ.РШИ!

3

Анонимен

преди 2 години

В 45 НС си направиха заплатите 10 000лв. Сега очаквам да станат 20 000лв. В 45 НС си добавиха 25% бонуси към заплатата. Сега очаквам да си добавят 50% бонуси за работа в комисиите. А...и депутатското кюфте, за което питаха мисля от мутрите на МаяМа задължително да струва 2ст. Каквато е цената на всеки един депутат. За 2стотинки ги направи Радев.

2

Анонимен

преди 2 години

Баба Мика кои памперси ще промотира? Заради Слави питам...

1

Анонимен

преди 2 години

Очаквам много скоро 47мото!