200

Анонимен

преди 2 години

До Германецне употребявай, с цел омраза и плюене по нея, името на една велика раса дала на света най-големите учени, композитори и философи, и не бързай с домашното си- шикългрубер или още Хитлер не е германец, а австрийски *** с неясен произход, а тия ваксини са дело не на немците а на децата на дявола

199

Oпенхаймер

преди 2 години

"Виж сега малкия много хора ми приписват на мен атомната бомба, ама не е така! Ако не беше ония с имплозията и контролираните синхронизирани детонации, които да я предизвикат нямаше да я има! Ама верно не ги пуснахме където трябваше ... за което нали цял живот го мислех за тия 500 хиляди души дето ги изпарихме безмислено, тука като гледам някой е минал рекорда двойно... "Дами и господа всичко, което прочетохте е моята самоирония,защо доктор дето не трябва да е доктор ме изкара луд, а не тях!

198

Анонимен

преди 2 години

Германец и Господ ви мрази. Доказателства? Я се огледай и виж има ли думи канцлерката ви да опише онова, което вижда...

197

Геноцид

преди 2 години

Ваксините са разрешени единствено за експериментално прилагане със абсолютното съгласие на "пациента" и изцяло на негов риск. Ако задължат някой да участва в медицински експеримент ще нарушат конституцията на България.

196

Германец

преди 2 години

Медиците имат свободата да си намерят друга работа ако им е толкова важно да не се ваксинират. Въпрос на приоритети. Иначе мед ми капе на сърцето като слушам как *** антиваксърите :)

195

До 203

преди 2 години

беше

194

Проблема

преди 2 години

е,че сте медицинско лице! Който разбрал, разбрал. Късмет и бъдете здрава!

193

Анонимен

преди 2 години

Тоя е сложил главата в торбата. За него връщане назад няма. Дори да почне да се отмята ще е твърде късно. Съд за геноцид вече му е гарантиран.

192

ваксината=отрова

преди 2 години

Кунчев, ела се опитай да ме ваксинираш. Бягай докато е време щото много хара ще те търсят.

191

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 203! Златена вече изби рибата от глупост! Нормален лекар няма да се ваксинира, нито ще си издаде сертификат, щото не се знае какво има в спринцовката! Ваксинираните след месец като се окажат развъдник на мутации тоя лекар със сертификат как ще работииии?

190

...

преди 2 години

Хайде с факти. Великобритания е една от страните с най-висок процент на ваксинирани. И какво. Сега е с най-много случаи и в червения списък. Обяснете това и после говорете за ваксини....ФАРС ФАРС ФАРС

189

НОВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ

преди 2 години

ДА ПРИЛОЖИМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СКУБАНЕ НА БРАДАТА НА КОЗЕЛА ОТ СНИМКАТА

188

Анонимен

преди 2 години

Какъв е проблема? Цял ден преглеждам пациенти, не знам кой е здрав, кой безсимптомен, кой в инкубационен период...ами разбира се, че се ваксинирох. Нито искам мен да ме заразят, нито искам аз да заразявам . Сигурна съм, че повечето колеги се ваксинираха.

187

Анонимен

преди 2 години

Хора, садете дървета, че няма да стигнат. Бързорастящи.

186

Анонимен

преди 2 години

Това си е здравен комунизъм всички колективно трябва да бъдат ваксинрани. Скоро ще чакама по 20 години за електричка ще има режими на ток и вода, ЕС построи комунизма.

185

Анонимен

преди 2 години

Ходих за медицинско и личния ме предупреди да не си слагам ковид ваксината.

184

Анонимен

преди 2 години

До !!!!!!Предлагам за начало никой да не им разписва информираното съгласие! След това може да се издърпат ушите на политиците ама нека първо да уточним кои, щото договор за ваксини за 3 години напред разписа Бокууу!

183

...

преди 2 години

Това осначава че именно ваксинираните предават и заразяват. Останалите се тестват на закуска, обяд, преди тоалетна и преди лягане....Пълен ФАРС!!!! Пълен! А що се отнася за пътуващите от Великобритания- необходимо е само един положителен дето решил да си спести 20 лв и да се тества в БГ и всички пътници под карантина. За какво да се тестват и хармат по 1000 лв на семейство. А децата??? Бебетата? Как се тества бебе????? Некадърника с клечка????

182

Анонимен

преди 2 години

Бре този Кунчев какъв е хуманист, готов е на всичко за да ви ваксинира и предпази. :)

181

Анонимен

преди 2 години

Когато преди месеци някои предричаха, че ваксинацията ще стане задължителна ги обвиняваха, че развиват конспиративни теории. Има логика конспираторите да осмиват разобличителите си и да ги наричат луди.