260

Кунчееев,

преди 2 години

що не пробваш първо да ваксинираш полицаите? В близък контакт са с всякакви престъпници, наркомани, мигранти и т.н. все симпатични хора!?

259

Пфу

преди 2 години

Само като им видя угоените самодоволни мутри....

258

Анонимен

преди 2 години

По новата математика 16% (ваксинирани) са си мнозинство, значи ще накарат малцинството от 84 % да се съобрази с мнозинството. А да видим по кои физични закони ще стане.

257

Анонимен

преди 2 години

Кунчев за колко се продаде бе?

256

Анонимен

преди 2 години

Ей,тия докато не ни уморят нема да спрат,първо беше 70% да се ваксинират и всичко ще е наред,то не беше стаден имунитет сега пак обърнаха палачинката утре нещо друго ще измислят..

255

До 270

преди 2 години

Ей пр о мит мозък, всеки който си плаща осигуровките има право на лечение и не ти определяш. Спрете да кълнете хората из роди такива. Не е антиваксър човек, който отказва само една нескопосана ваксина. Ти *** срещу грип като не си се ваксинирал антивакс ли си. Аре бегай за третата, после петата и тн. игли тъ по опитно зайче.

254

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните след като участват в експеримент трябва да не се ползват с пълни права на лечение по здравна каса. Сами си го набиват!

253

До 270

преди 2 години

Съгласен, но тогава да се освободят и от данъци за да не се налага после да плащат твоето лечение за участието ти в медицински експерименти. Да ти ги плаща производителя на ваксини.

252

До 270

преди 2 години

Че как ще подпишат такава декларация антиваксърите? Те са първите, дето реват да ги приемат в Правителствена болница или ВМА, когато ги пипне Ковида. Може и в Пирогов, където "не" бил лежал Кацаров. Цялата антиваксърска истерия в БГ беше и е платена от засегнатите олигарси. На правителството на ГЕРБ трябваше да се противодейства отвсякъде - протести, антиваксета, майки и пр. Сега ще берат плодовете на глупостта си...

251

Доктор

преди 2 години

Подобни натегливи *** като Кунчев, Балтов, Мутафчийски и т.н. не само, че трябва да бъдат уволнени, но и да им се потърси наказателна отговорност. Системно насаждания от тях страх е причина за индуцирането на редица заболявания, вкл. и онкологични, както и ненавременно потърсена лекарска помощ. Дълбокото ми убеждение, че те са срам за лекарската професия.

250

Анонимен

преди 2 години

Задължително тричане на този *** !

249

Някой

преди 2 години

Щом самите медици казват "НЕ", значи наистина ваксините са вредни!

248

Анонимен

преди 2 години

Искам всеки антиваксър да разписва съгласие, че при инфекция отказва лечение. Аз също отказвам да финансирам с моите данъци безумието на група хора.

247

kory

преди 2 години

Здравейте главен инспеткур на Ден,Нощ и останалата част от работата ми - Почивка,само даПОПОТАМ,С ТАЗИ ВАКСИНА ВИЕ КАКВО МИ ГАРАНТИРАТЕ?Да ходя до магазина,да виждаммайка си и баща си,да си седя в къщи,вече повече от година,да люпя семки или... да съм здрав!Здравните,социалните и такива,като теб не се нуждаят от изтичаща...ваксина!Срам!

246

ръгай

преди 2 години

чушки в боба - визионерите от куку го предсказаха преди 30 години

245

то излиза

преди 2 години

То по тази логика излиза и че евтаназията на Кунчев е оправдана. Ползите надхвърлят рисковете!

244

интересно

преди 2 години

А защо именно лекарите не искат да се ваксинират? Защото са свидетели на последствията при някои хора вследствие на ваксинирането - все пак всички със странични реакции вследствие на ваксините отиват при лекарите. И са доста по-наясно от нас какво може да се случи. Така че няма какво да коментираме, щом лекарите отказват ваксините. Но който желае, да го направи, останалите да бъдат оставени на спокойствие, а не изнудвани.

243

Мислиш ли

преди 2 години

До Евала:Недей да ръсиш глупости човече малко.Погребват умрелите в такива ковчези защото искат ти и още милиарди полезни *** като тЕб да се хванат на хорото в три *** в гъ*а и танцуват мъжката до край - паднИ; легнИ; станИ..А сега играй като ***. Ковчези, чували, трупове..ще те засипят с лай*а само да танцуваш с мерак. Пък ти като гледам мерак имаш за трима. За това,че танцувай мой човек.танцувай и не мисли за друго.Ти си!

242

Анонимен

преди 2 години

Тоя е мошеник....

241

Анонимен

преди 2 години

Малко съчувсвие към челяка, зачервил е бузките, изкупително агне е :))) Пионките нали знаете че винаги го отнасят, затова са пионки :))