32

Анонимен

преди 2 години

Ами "Междузвездни войни" го прекръстваме на "МеждуМИЛЯРДНИ войни"

31

Анонимен

преди 2 години

И същите тези милиардери се преструват на най-загрижените за климатичните промени. Ще ни друснат всевъзможни ограничения, за да опазваме климата, небето да е чисто, земята да е плодородна и дрън

30

и те така

преди 2 години

а в България космическия туризъм ше бъде открит благодарение на славчу и тошку . мдааааа

29

Анонимен

преди 2 години

Гагарин е първият турист.Тия са аматьори!Откриха топлата вода.

28

Анонимен

преди 2 години

,, Комунистическата надпревара на милиардерите може да има пагубни последствия за климата'' Няма начин да няма.

27

Анонимен

преди 2 години

Еми капитализъм. Печалбата на първо място, здравето и оцеляването на планетата и живота на нея - на второ, трето и т.н. Не знам колко наивен трябва да е човек, че да превъзнася наследствени милиардери. Това е като в миналото, когато са целували ботушите на монарсите, а те са гледали презрително обилновените хора и са им казвали да ядат пасти, като няма хляб. Е, след тези думи една лека революцийка е станала, че и с много отрязани глави, но в наши дни стадото е прекалено раболепно за такова нещо.

26

Папарака

преди 2 години

Тези ,,екскурзианти'' мислят ли изобщо за вредните емисии които само за няколко години ще се измерват със подобни стойности на изригнал мега вулкан.Няма ли международен орган който да ги санкционира тез никаквици.

25

Ха!!!!!

преди 2 години

До Анонимен 28???? "Иначе с милиардите си може да сложите още по-големи цици на двете си жени и 19-те си любовници" Ха! .....Не само това но ще им останат пари и на себе си сложат знойни цици. Така ще дадат пример за победата на неокомунизма.

24

Анонимен

преди 2 години

Хора, които не харесват Поп-фолк музиката в нито 1 нейн период, значи са хора с болни мозъци и комплекси ! Трябва да се излекуват от тва ! Не е нормално да бягат от хубавото !

23

Анонимен

преди 2 години

Това е пълно безумие !

22

Данъкоплатец

преди 2 години

Нека зукито, гейс и оня муск да си платят данъците първо, после ше ги хвалим какви добри 'ора ми били. Айде стига вече. Хората умират от глад заради тия негoдници, дето летят в небесата. Аман вече, оня Гейса се опитва да ни набоде всичките с някакви комерсиални инжекции - като питаш държавата ти вдигат рамене и ти викат "ама то е по желание". Ми като е по желание, защо ме натискате да се ваксинирам ве РЕПТИЛОИДИ?

21

Прочетох цялата стат

преди 2 години

ия - ама нанайси. Хахахах, Кой ще ви чете преведините бози ве, БАЛАМИ? вие чалнахте ли са е?

20

Анонимен

преди 2 години

Пичовете се стрелят до суборбита, само за да усетят безтегловност, но видиш ли, това било "космическа надпревара". Боже, боже, да се смееш ли, да плачеш ли? Идете до Алфа Кентавър и тогава дрънкайте. Иначе с милиардите си може да сложите още по-големи цици на двете си жени и 19-те си любовници.

19

SHEFA

преди 2 години

НЕ СА БИЛИ В КОСМОСА-КОСМОСЪТ ЗАПОЧВА СЛЕД ПРЕМИНАВАНЕ НА 100-НИЯТ КИРОМЕТЪР-ХАХАХАХА

18

Анонимен

преди 2 години

И Икар е пожелал да достигне слънцето.

17

Анонимен

преди 2 години

Планетата Земя е перфектния затвор! От тук никой не се е измъкнал и няма и да се измъкне никога. Много добре е измислено. Пътуването в космоса е невъзможно и е просто един мираж. Колонизирането на други планети пък е напълно абсурдно дори и само като идея. По времето на студената война всички велики сили хвърляха луди пари в космическите си програми. После обаче им дойде акъла и разбраха че е безсмислено. От тук няма изход. Сега милиардерите ще преоткриват топлата вода.

16

Анонимен

преди 2 години

да не забраните и боба заради климата, че много паардим от него и газовете....

15

Анонимен

преди 2 години

Директорът на Ростек Сергей Шемезов заяви пред репортерите, че Checkmate е предвиден да бъде по-ефектривен и по-достъпен от алтернативите като F-35, SAABs Gripen и френския Dassault Rafale които са на цени от $60 до $90 милиона за самолет. "Нашите цени са ориентирание между $25 $30 милиона за самолет. Цената на летателен час ще бъде 6-7 пъти по ниска от F-35($33-$35 хил долара) и ще бъде сравнима с Gripen NG ($4.5-$8 хил долара)

14

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

В България също имаше "космическа" надпревара - ДВА ЧАЛГАРА се замеряха с тъпанарски колажи.

13

Марин

преди 2 години

Да се върнем в средновековието, така ще е най добре за климата.