47

Даааа

преди 2 години

Няма да се ваксинирам ***. Бах ви лъжите. Ако се ваксинирам имам по голям риск да почина отколкото от този смешен вирус.

46

Шаши

преди 2 години

А има ли симптом да ти се яде, пие и гони нещо чуждо.

45

Анонимен

преди 2 години

Ужас,диария с кашлица!Смърт с кисело зеле.

44

Майстора

преди 2 години

Сериозно бе, дори най-най-най промитите *** мозъци вече трябва да са усетили колко елементарна и долнопробна е цялата лъжа? Всяко лято има вирус с температура и стомашни проблеми, тази година е ДЕЛТА ВАРИАНТ НА КОВИД Хаха абе смешно ми е, ама съм и малко отчаян как още има неспособни да прогледнат. А е оскърбително, унизително безсрамно как ни лъжат в очите.

43

Анонимен

преди 2 години

Вече толкова симптоми измислиха, да пръцнеш и трябва да се тестваш. По 100 лв теста и си получаваш редки стомашно чревни проблеми преди да си стигнал до ***

42

до 37

преди 2 години

А да си чувал, че освен ръцете и лицето може да се мие? Иначе си прав, както вече някой беше констатирал нация, която кара трети локдаун с непраната маска от първия, няма какво да я уплаши...

41

Анонимен

преди 2 години

има и друг симптом - английския здравен министър се прибрал от работа ЛЕКО ИЗМОРЕН, изплашил се и си направил антигенен тест, който се оказал положителен.

40

стига се

преди 2 години

до масово оглупяване и тоалетна хартия не помага, само белина

39

Факт

преди 2 години

По-заразен е Делта варианта, но едва ли е по-смъртоносен. Високи нива на ваксинация на практика няма. В Израел напълно ваксинираните са 57,8%, във Великобритания са 54%. Това е много далеч от онези 70%, за които се говореше при 2-3 пъти по-малко заразния първоначален щам. Във държавите, в които ваксинирането напредна по-бързо, ваксинираха първо по-възрастните като по-рискови и смъртността там, спадна десетки пъти. Сега се заразяват главно по-младите.

38

ужас

преди 2 години

То не останаха симптоми. Последният и най-важен ще е липса на сертификат за ваксинация.

37

Анонимен

преди 2 години

носенето на памперси да стане задължително и масови проверки.

36

11

преди 2 години

Ам тва е добре! По-добре е да се пресeреш, отколкото да се задушиш.

35

Анонимен

преди 2 години

По ред причини не можем да направим средата си стерилна, но малко повече хигиена никому не би навредила. ------//////------ Ти си от тези, дето смятат, че никой друг освен тях не си мие ръцете ли? Не чувстваш ли, че си смешен? Слагай маската и бягай да се затвориш в хладилника на стерилно!

34

Анонимен

преди 2 години

А след делта-та, в гръцката азбука има още 20-на букви. И занапред докато ги изредим , ще минем поне по три пъти през началото. Щото човек, за добро или лошо, има само няколко отвора по дефолт и по правило те са по-малко от броя на пръстите от двете му ръце. Така, че щем не щем, ще трябва да ги редуваме.По ред причини не можем да направим средата си стерилна, но малко повече хигиена никому не би навредила. Така че, ако това дето бутаме и дишаме отгоре е малко по-чисто, ползи бол.

33

Предлагам

преди 2 години

Да се направи изследване за антитела, за да знаем кой е карал безсимптомно.

32

Анонимен

преди 2 години

Хранилката е яка, но дано не видите другата страна на палачинката. Има вече доста примери за безстрашни люде, които в последните месеци промениха вижданията си за живота. Я те, я някой близък хапна бахура.

31

Анонимен

преди 2 години

Какъв е този път симптома- мигането с очи?

30

Анонимен

преди 2 години

Поне няма да посмеем да се изкашляме да не изхвръкне от зад и по малко ще се разпространява:)))

29

Анонимен

преди 2 години

Днес пърдях доста. Може и боба да е, но мисля, че е от новия щам "Пента". Основното при посочения щам е, че много пърдел е главния симптом.

28

Анонимен

преди 2 години

То и при британския намаляха случаите със загуба на обоняние и имаше повече диария и обезводняване. Плюс дихателна и сърдечна недостатъчност. Значи сега още на втория ден ще се обезводни за капак на всичко останало.