28

Анонимен

преди 2 години

Анонимен лекар, та пък и от Германия за по-гол ем п раз Вълна идвало, цунами тича към "у нас'. И къде му у насЪТ на тоя лекар от Германия? Мъгла. Важното е панаирът да не се разтурва и всичките му шатри да са опънати. Бе я стига ш ашмалогии и ве ресии.

27

Анонимен

преди 2 години

не на ковид ваксините

26

До Златена

преди 2 години

"най-слабо образованите"?????? Една дума е, "силно образована" неграмотнице. Е точно като чуя нещо от такива като вас, правя точно обратното..

25

А бре Пуркооо,

преди 2 години

кАжи най-сетне кога да я чакаме тая вълна бре. Делтата е у нас още през април. Ама не се надига тая вълна бре, та го разбраха през юни. И да слушкаш там, където папкаш, че иначе....ти си знаеш.

24

Кера

преди 2 години

До Златенада му мислят не ваксинираните. аз и семейството ми сме с пълен ваксинационен курс от АЗ. който има акъл се ваксинира, който не - да боледува

23

Анонимен

преди 2 години

антиваксъри, ще *** - делта ще ви помете.,

22

Анонимен

преди 2 години

Не разбрах тоя Аспарух Кънчов(Пурко) за кое (У НАС) говори?!?!?В Германия ли е у нас или в Булгаристанско му е у нас...............Комедианти !!P.S. Изкарах всички възможни щамове включително и Делта. След първото заразяване март-2020 което ме държа 2 месеца останалите са като сърбеж в носа за 2-3 дни и силни болки в гърлото при Делта. Изкарват се толкова леко че не знам с какво да ги сравня......

21

Златена

преди 2 години

Света годи от 4-та вълна на КОВИД! Веднага да се обявява пълен локдаун и неваксинираните да стоят под ключ вкъщи! Ние не сме длъжни да търпим ръсенето на КОВИД от разни антиваксери! Те и без туй са най-слабо образованата част от населението, които гледат клипове в ютуб и вярват в смешни теории на конспирациите, че Бил Гейтс щял да ги чипирва.

20

избирател

преди 2 години

Лекар ,В къде...?!Берн..., Берн...,...няма Берн ,в Германия бре...!!!

19

Мишева

преди 2 години

Дано мине още една вълна през половината ви държава, ама истинска, като тази скорошната.........лекарю от Германия........данооооооо........

18

Додо

преди 2 години

*raщи

17

Додо

преди 2 години

Делта мутацията е типична за страните с висок процент инжектирано с експерименталната ГМО mRNA терапия население. Факт! Интересно, как разните му там експерти (в кавички) мрънкат като шмутки в нови ***, как спиране нямало, а до вчера пееха, че експерименталтана ГМО mRNA терапия била ефективна срещу Ковид, че дори и ваксина (в кавички) я наричаха, а някои и още я наричат така!

16

Анонимен

преди 2 години

Така ли не разбраха и журналистите, че вируса заразява всички повторно и непрекъснато без значение дали са боледували или ваксинирани? Предназначението на ваксините е да създадат антитела в човека, а не да се спира вируса. Заразяване ще има нон-стоп, но по-важно е хората да останат живи.

15

Анонимен

преди 2 години

страх мори добитъкагрипоидчето удря тежко само хронично-болните и паникьорите, всички останали го карат като лятна хрема.

14

Toто

преди 2 години

Колко да пишем по География на ДнесБГ? "Лекар в Германия" и "Аспарух Илиев, ръководител на лабораторията в Берн", нещо раздвояване на личността, сигурно е ваксиниран.Берн бе беше ли в Щвейцария...

13

Анонимен

преди 2 години

Вълни няма, има вирусчета, както винаги е имало. Лепват се, където е лабаво: лошо хранене, лошо живеене, нехайно простудяване, шре апрежение, недостатъшен сън, стрес. Защо ли обаче медиите не се грижат да пропагандират профилактика, а върттят нонстоп счупената плоча за ваксини, та ваксини. Франция мисли по въпроса. А с тоя потоп из Европа какви маски и дистанции, какви вакси и пет лева!

12

Анонимен

преди 2 години

Пука ми. Изкаралите вируса не ни грози опасност. Ние имам най-добрия имунитет. В момента най-засегнати са най-ваксинираните и затваряни държави. Факт.

11

Seth

преди 2 години

След бирата Корона, пострада и сладоледа Делта. Толкова много новини за страшния вирус, че се парализирам от страх. Нямам време да изкопая бункера в задния двор!

10

Анонимен

преди 2 години

""""Ааа ясно то тея фарацефтични компании, дето си измислиха и пуснаха вируса, та те същите искат още пари да печелят!""""Само дето те тея ваксини са купени вече, дали ще я вземеш или не, няма значение!!!

9

Анонимен 123

преди 2 години

Ееееееее как така бре,, нали УЖ една ваксина,, 2-ра ваксина след това,,,, как става този номер, че ДЕЛТАТА атакува държави където масово са се боцнали. Да не би, нещо чрез инжекцията да ти вкарват различни мутации на вируси. И след 2-3-4 ри месеца оказва влияние.