48

Handel

преди 2 години

Какво щяхме да правим ако не бяха неграмотните писарушки на агенция ПИК да ни обяснят, че Берн е в Германия.

47

cirk KovidMovid.zeta

преди 2 години

ИМА ХАС ЦИРКА ТРЯБВА ДА Е ПЪЛЕН. НАЛИ БОЛНИ ПСИХОПАТИ???!!!ГОСПОД ПАЗИ СВОИТЕ ДЕЦА, *** се от яд. И българите да целуват ръка на ПАТРИАРХ НЕОФИТ-ЕДИНСТВЕН НЕ СЕ ПОКЛОНИ НА ЗВЯРА.../ПАПСКАТА ВЛАСТ. ЗМЕЯ=сатана, папа=звяра, най-вероятно...ОТКРОВЕНИЕ ОТ СВ.ЙОАН СИНОДАЛЕН ПРЕВОД.

46

Анонимен

преди 2 години

Делта,после Алфа,Бета абе ей.....спрете да пускате тия щамове болни мозъци.Ако сте пропуснали гледайте "Събитие 201" -виртуалната пандемия вижте ги всички там.Не случайно предвидиха да има бунтове на хората.Ние хората трябва да се покажем като народи и да спрем тия отка-чалници веднъж завинаги

45

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Ама наесен ковидизмишльотината пак ли ще е със симптоми като летните вируси -стомашно-чревни, или ще има нови симптоми сато сезонния грип? Само питам, че тая измишльотина се оказа много хлъзгава. Променя си симптомите докато се обърнеш.

44

Анонимен

преди 2 години

тоя нали беше в Швейцария

43

Тракиец

преди 2 години

Кога ще го пускате пак че не разбрах.За един приятел питам.

42

Анонимен

преди 2 години

До ВЪЛНИТЕ НА ПАЗАРА!Източна Европа е свикнала на премеждия, не може да ги уплаши некакво вирусче :)) Бех гледал предаване на Джо Роган по тубата, след като Хабиб преби макето :))) Та си говориха за хората от Източна Европа, особено като гледаха как Хабиб като малък се бори с мечка :)) Джо каза, че хората там са свикнали с тези неща, госта му допълни, че имало и жени корави от там :))

41

ВЪЛНИТЕ НА ПАЗАРА!

преди 2 години

Тези вълни на Ковид са като стригането на овцете и тяхната вълна. Овцете в Източна Европа, обаче, не дават достатъчно вълна. Какво ***! Как си позволяват да мислят и да не се страхуват? Те нямат ли медии, експерти, политици и амбасодори, които да им кажат колко е лошо да не се жертват за култа? Колко немодерни, колко изостанали! Искат да си тестват естествения имунитет. Е, няма да им угаждаме. Какво са тези естествени неща. Бързо да се модифицирате!

40

Анонимен

преди 2 години

Викам некакъв доказан лекар-специалист немец се е изказал, то от наште :))) Там сигурно хвърлят топа още катоизлязат от дома си Аспарух, да вземеш да се опаковаш като пашкул, щото страшна работа.... хахахахаха :)))

39

Анонимен

преди 2 години

Aко става въпрос за община Берн в Германия тан има само крави и колошки! Ако се води лаборатория в Берн сигурно не е в Германия, а в Швейцария! Неграмотници, освен словоред, Граматика и правопис се оказахте дефицитерни и по география!

38

мразим

преди 2 години

къде е ония *** ГЕЙтс да му обърнем капачките?

37

Учуден

преди 2 години

С удоволствие ще се наслаждавам на пресконференциите на ИТН или служебните зимата. Много ми е чудни тия антиваксари със връчен медал "златен Мангър" , как ще лицемерничат, как ще молят за ваксини, най ще ми е интересно как ще се мотивират за затварянето на икономиката. Колко предавания в тяхната телевизия има и с архиви в youtube, как отричат всичко предприемано от щаба. Ей тогава ще лъснат популистките им глупости. То се вижда и сега че ги е страх да носят отговорност, ама както и да е!

36

нормален

преди 2 години

а у нас чалга вълната явно е неизбежна .

35

До 37

преди 2 години

Ще има затваряне само ако собствениците си решат. Ако собствениците нямат нужда от пари, нека да си затварят

34

Анонимен

преди 2 години

Щом е неизбежна Делтата, значи пак ще има затваряне на магазини и кръчми.

33

Анонимен

преди 2 години

Селянино европейски, д-р Аспарух Илиев е представян от медиите у нас като завеждаш лаборатория по инфекции на мозъка към университета в Берн, а той все още се намира в Швейцария

32

Анонимен

преди 2 години

Аз няма да съм част от тази вълна. Аз отказвам да плащам данъци на тези мизерници доктори и ченгета, които застават против протестиращи! Те буквално заслужават да умрат от глад!

31

Анонимен

преди 2 години

Лекарю в Германия, жълтият цвят на лицето не е жълтеница, черният цвят на лицето не е ччумма.

30

Анонимен

преди 2 години

Отишъл в Берн да лекува чернокожи и индуси, и вече всичко знае и дава съвети на българите. Защо обръщате внимание на всеки ***, отишъл на Запад да се продава? Той не знае какъв цвят пациент ще влезе в кабинета му, но дава съвети към България.

29

Анонимен

преди 2 години

Селяни БАЛКАНСКИ, има Берн и в други държави освен Швеицария ама нали стИ нИграмотни о проости та .................(Berne.....Преведено от английски-Берн е община в област Везермарш, в Долна Саксония, Германия. Намира се на левия бряг на Везер, на около 20 км източно от Олденбург и на 25 км северозападно от Бремен. Уикипедия (английски))....................бълггарак му кажи и не го обиждай повИчИ.......