89

Анонимен

преди 2 години

Казват учените и ковид-фашистите че наличието на антитела не са причина, да не се ваксинираш? Ами нали ваксиниата е за това, да създаде изкуствено антитела, тоест имунитет. А ако човек вече има вече имунитет, защо фашистите го застявят да се ваксинира? Значи ваксината не е за създаване на имунитет, а за нещо друго, което ковид-фашистите не ни казват!

88

Аватар

преди 2 години

Никой от ваксинираните не ви скача, вие сами подскачате от страх като четете подобни новини, защото чувствате, че ограниченията към неваксинираните ще дойдат и у нас. Понеже продължавате да твърдите, че всички го били прекарали, изобщо не е вярно, нито в работата, нито в най-близкото ми обкръжение е имало болни, правили сме периодично тестове и кръвни и ПСР, но разни познати починаха, други се сдобиха с астма, фиброза и тромбофлебит. Но мерките на работата бяха много стриктни и все още са.

87

Анонимен

преди 2 години

В Англия, където делта вариантът доминира, от утре премахват всички измислени мерки срещу пандемията! А да видим къде колко ще се мре?!

86

Анонимен

преди 2 години

Ваксините са експериментални, не се знае какво може да предизвикат след години, за разработката на една ваксина са нужни поне 15-20 години тестове и изследвания, това е дълъг процес, ваксината се променя и моделира през цялото време, а тук ги направиха за няколко месеца. Декларацията за информирано съгласие служи да освободи от отговорност държавата и фарма производителите. - подписваш и носиш вече цялата отговорност.

85

Нищо ново

преди 2 години

Пак ще плашим народа? По-добре ваксинирайте.

84

Анонимен

преди 2 години

Доцент Христова да каже защо PCR теста дето е с 80% вероятност за точност се признава за преболедували, а количественият тест за антитела дето от 95-99,6% точност не се признава? Нещо не е наред!

83

wtf

преди 2 години

до 78, а ти като си толкова интелигентен, обясни защо се пописва информирано съгласие за ковид ваксината; колко точно си информиран като го подписваш това съгласие, те дори производителите не знаят за всички възможни странични ефекти. защо не се подписва това съгласие за всички останали изпитани ваксини. страшен интелект, няма що, подписваш, че ги освобождаваш от всякаква отговорност за евентуални странични ефекти...

82

Анонимен

преди 2 години

CDC (Centre of Disease Control) публикува обновление за миокардит/перикардит. Рискът от заболяване след втора доза Пфайзер и АстраЗенека при хора на възраст под 25 години може да надвиши 200 пъти фоновото ниво 219 случая срещу поне 1 очакван.

81

Анонимен

преди 2 години

Да ваксинираш здрави хора с аргумента, че можело да се разболеят, и болниците ще се препълнят, и икономиката ще рухне е демогогия и фашизъм. Какво стана с икономиката за 2 години мерки, за един грип който дори не е толкова опасен и смъртоносен както обикновения грип.

80

От 75

преди 2 години

Не съм антиваксър обаче, но БЦЖ не е панацея и повторното и поставяне е вредно Така както не боледувам и не вдигам температура, се ваксинирах с Pfizer, за да предпазя хората около мен, имам и ваксина срещу хепатит B.

79

Анонимен

преди 2 години

Свърши май модата на лъжливите доцентчета, професорчета и математичета и сега всички *** изкарват някакви лелки в предпенсионна възраст дето от 100 килиометра си личи, че само за статисти в турски сериали стават. Който им повярва на тия си заслужава последствията

78

До 84

преди 2 години

И кои са тези странични ефекти за цял живот, че някак си извън теориите на безмозъчните, нищо не се потвърди ?

77

Анонимен

преди 2 години

До До 77 - болниците в момента са празни. Вируса са кара като лека настинак само в 99% от случаите. Налага се болнично лечение само на най-тежките случаи, това са хора с много други заболявания и на възраст над 80 години. Да ваксинират 80 годишните, но ковид-фашистите искат да ваксинират млади и здрави хора.

76

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 78Колкото по-нискоинтелигентен, толкова по-лесно вярва на това, което му кажат медиите. Интелигентните хора си правят проучване и разбират, че няма нужда да се ваксинират за ковид, понеже може да получат от ваксинита странични ефекти, които да са за цял живот а вируса могат да го изкарат за няколко дни и до там.

75

Айше

преди 2 години

Нема да се сложи фасксините шото той много упасен и нема мога да имам 67 чаавета.

74

Анонимен

преди 2 години

Неваксинираните хора генерират мутации. Ако възникне нова, на която ваксините не действат, ще трябва да се ваксинираме отначало с нови ваксини . ЗАТОВА!

73

Анонимен

преди 2 години

Фашистите от ЕС делят хората на свръх-човеци и на непълноценни - нисши. Висшата раса може да се разпорежда с нисшите като животни, като cкотовe, и да прилага върху тях медицински манипулации без тяхно съгласие. Както ветеринарния лекар ваксинира животното без негово съгласие.

72

До 77

преди 2 години

Налагат ги, защото болниците пак ще се препълнят, защото пак ще се наложи да ни затварят, а икономиката и пак ще пищите за помощи

71

Анонимен

преди 2 години

Колкото по-нискоинтелигентен е човек, толкова е по-мнителен , страхлив и вярва в конспирации. Та с тукашното население положението е такова - нямат мозък за пет стотинки, но коментират ваксините все едно са видни епидемиолози.

70

Анонимен

преди 2 години

Нали ваксинираните са зашитени? Защо налагат на другите да се ваксинират. Не бойте се, направете си ваксините които ви защитават, може на всеки 3 месеца да се ваксинирате, и другите неваксинирани вече не представляват никаква опасност за вас! Защо така скачате на тези които не искат да се ваксинират?