110

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 117 вдигат мерките за много кратко! Борис неслучайно играе този театър с разболяването си! А БГ от днес не ги дописки на територията си

109

Проф.Тазобедрев

преди 11 месеца

Браво Христова, така ли ти казаха/и платиха/ да кажеш?

108

Анонимен

преди 11 месеца

В Русия в декларацията за информирано съгласие се подписва, че си съгласен само с ефектите описани в документацията на продукта, ваксината. В България в декларацията подписваш, че си съгласен със всички ефекти и последствия от ваксината.

107

Анонимен

преди 11 месеца

В Англия след като ваксинираха почти всички случаите скочиха от 14 хиляди на ден, до 52 хиляди дневно през последното денонощие. Дори през най-острата фаза не е имало толкова много случаи дневно. И сега вдигат мерките, защото иначе излиза, че ваксините са били напразно!

106

Анонимен

преди 11 месеца

Балтов сдържаше Делта.Ако успееш да обясниш с думи прости, как точно Балтов в качеството си на травматолог, пък бил той и директор на Пирогов е сдържал Делата, може и някой да ти повярва.

105

Анонимен

преди 11 месеца

Декларацията подписваш, че си съгласен с приложението на ваксината и си запознат с нежеланите ефекти без да се изброяват самите те - може да са всякакви. Това автоматично освобождава държавата и фарма компаниите от отговорност.

104

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 95 !!! Я прочети новата статия в Днес бг ! Англия е отворена от 21.07, но по една случайност е в червения списък и няма да се допускат влизащи в България! !!!

103

Сократ

преди 11 месеца

До: номер 101 Мда. Тук явно дискусиите се водят на изключително високо интелектуално ниво! Аз съм чел всичките документи, и на английски и на български език.Първо от Европейската Агенция по Лекарствата, после от българските здравни власти. И не, не съм съгласен с това което прочетох! Например, не искам да ми "увисва част от лицето", описателно определение за инсулт.Да не говорим, че познавам вече много хора със здравословни проблеми след като се ваксинираха.

102

Нюрнберг

преди 11 месеца

само съд до дупка за вас, слуги на сатаната

101

Санди

преди 11 месеца

Скрий се, платена човекомразке!

100

Икономист

преди 11 месеца

Предлагам фирми с неваксиниран персонал да нямат право на помощи. На мен ми писна от затваряния и носене на маски заради антиваксърите.Ваксина се поставя само и единствен на здрави хора! За онези, които питат по-долу как така щели да ваксинират здравите

99

Анонимен

преди 11 месеца

2.уведомен съм, че при възникване на нежелани реакции след ваксинация следва да съобщя за появата им по всяко време на медицински специалисти или на Изпълнителната агенция по лекарствата чрез попълване на електронен формуляр за съобщаване на нежелани лекарствени реакции от немедицински лица, достъпен на следния линк:

98

Анонимен

преди 11 месеца

3.съм съгласен да ми бъде/да бъде (ненужното се зачертава) приложена ваксина срещу COVID-19 (вписва се търговското име на ваксината).

97

до 96

преди 11 месеца

И понеже ваксинираните не подскачат, си праснал такъв дълъг пост. И дуднете за някакви ограничения, все едно четете евангелието без да го разбирате. Просто ваксърски цитати. Едни и същи.

96

Анонимен

преди 11 месеца

Комунистите от служебното правителство са само като наблюдатели на вируса. Прекратиха ваксинацията, изхвърлиха хиляди ваксини и само ни съобщават как вируса ще дойде.

95

Асан

преди 11 месеца

Тази ли е новия бай Шиле с 10 бона заплата

94

До 91

преди 11 месеца

Абе автралопитек, ти видял ли си документа, който се подписва или пак говориш наизуст, щото не ти стига мозък да мислиш и действаш по опорки? Не освобождаваш от отговорност никого. Ама като имаш капацитет да четеш само кафяви фейкове, а не да мислиш, така е.

93

Народен съд

преди 11 месеца

Доцент Христова не знае ли че повреме на пандемия не се прави масова ваксинация защото по този начин се засилва мутацията на вируса? Кой ще понесе вината и отговорността за тези мутации ?!

92

Анонимен

преди 11 месеца

До Аватар -- "Никой от ваксинираните не ви скача, " - ами добре, ваксинирайте се на всеки 6 месеца с вашите ваксини, и оставете другите сами да решават дали да се ваксинират, и какво мнение да имат за ваксините.

91

Балтов

преди 11 месеца

Сдържаше Делта.