109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 117 вдигат мерките за много кратко! Борис неслучайно играе този театър с разболяването си! А БГ от днес не ги дописки на територията си

108

Проф.Тазобедрев

преди 2 години

Браво Христова, така ли ти казаха/и платиха/ да кажеш?

107

Анонимен

преди 2 години

В Русия в декларацията за информирано съгласие се подписва, че си съгласен само с ефектите описани в документацията на продукта, ваксината. В България в декларацията подписваш, че си съгласен със всички ефекти и последствия от ваксината.

106

Анонимен

преди 2 години

В Англия след като ваксинираха почти всички случаите скочиха от 14 хиляди на ден, до 52 хиляди дневно през последното денонощие. Дори през най-острата фаза не е имало толкова много случаи дневно. И сега вдигат мерките, защото иначе излиза, че ваксините са били напразно!

105

Анонимен

преди 2 години

Балтов сдържаше Делта.Ако успееш да обясниш с думи прости, как точно Балтов в качеството си на травматолог, пък бил той и директор на Пирогов е сдържал Делата, може и някой да ти повярва.

104

Анонимен

преди 2 години

Декларацията подписваш, че си съгласен с приложението на ваксината и си запознат с нежеланите ефекти без да се изброяват самите те - може да са всякакви. Това автоматично освобождава държавата и фарма компаниите от отговорност.

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 95 !!! Я прочети новата статия в Днес бг ! Англия е отворена от 21.07, но по една случайност е в червения списък и няма да се допускат влизащи в България! !!!

102

Сократ

преди 2 години

До: номер 101 Мда. Тук явно дискусиите се водят на изключително високо интелектуално ниво! Аз съм чел всичките документи, и на английски и на български език.Първо от Европейската Агенция по Лекарствата, после от българските здравни власти. И не, не съм съгласен с това което прочетох! Например, не искам да ми "увисва част от лицето", описателно определение за инсулт.Да не говорим, че познавам вече много хора със здравословни проблеми след като се ваксинираха.

101

Нюрнберг

преди 2 години

само съд до дупка за вас, слуги на сатаната

100

Санди

преди 2 години

Скрий се, платена човекомразке!

99

Икономист

преди 2 години

Предлагам фирми с неваксиниран персонал да нямат право на помощи. На мен ми писна от затваряния и носене на маски заради антиваксърите.Ваксина се поставя само и единствен на здрави хора! За онези, които питат по-долу как така щели да ваксинират здравите

98

Анонимен

преди 2 години

2.уведомен съм, че при възникване на нежелани реакции след ваксинация следва да съобщя за появата им по всяко време на медицински специалисти или на Изпълнителната агенция по лекарствата чрез попълване на електронен формуляр за съобщаване на нежелани лекарствени реакции от немедицински лица, достъпен на следния линк:

97

Анонимен

преди 2 години

3.съм съгласен да ми бъде/да бъде (ненужното се зачертава) приложена ваксина срещу COVID-19 (вписва се търговското име на ваксината).

96

до 96

преди 2 години

И понеже ваксинираните не подскачат, си праснал такъв дълъг пост. И дуднете за някакви ограничения, все едно четете евангелието без да го разбирате. Просто ваксърски цитати. Едни и същи.

95

Анонимен

преди 2 години

Комунистите от служебното правителство са само като наблюдатели на вируса. Прекратиха ваксинацията, изхвърлиха хиляди ваксини и само ни съобщават как вируса ще дойде.

94

Асан

преди 2 години

Тази ли е новия бай Шиле с 10 бона заплата

93

До 91

преди 2 години

Абе автралопитек, ти видял ли си документа, който се подписва или пак говориш наизуст, щото не ти стига мозък да мислиш и действаш по опорки? Не освобождаваш от отговорност никого. Ама като имаш капацитет да четеш само кафяви фейкове, а не да мислиш, така е.

92

Народен съд

преди 2 години

Доцент Христова не знае ли че повреме на пандемия не се прави масова ваксинация защото по този начин се засилва мутацията на вируса? Кой ще понесе вината и отговорността за тези мутации ?!

91

Анонимен

преди 2 години

До Аватар -- "Никой от ваксинираните не ви скача, " - ами добре, ваксинирайте се на всеки 6 месеца с вашите ваксини, и оставете другите сами да решават дали да се ваксинират, и какво мнение да имат за ваксините.

90

Балтов

преди 2 години

Сдържаше Делта.