74

Анонимен

преди 2 години

До Loyko _АКО, МИРИШЕ НА ЛАЙ_НО! ВЪПРОСЪТ Е КАКВО ЩЕ ПРАВИМ ЗАКУПЕНИТЕ ВАКСИНИ, А НЕ ПИЛЕТАТА ОТ ВАРЕНИТЕ ЯЙЦА.

73

До Златена

преди 2 години

Аз пък предлагам никакви мерки вече да няма от септември. Който се ваксинирал, ваксинирал, който е поел риска, че може да не се пази, никой не е длъжен да го пази.

72

Loyko

преди 2 години

Ако бяха послушали Нинова и БСП и бяхме закупили още ваксини от Китай и Русия, сега какво щеше да ги правим.Лесно е да се хвърля народна пара на вятъра,но трябва акъл и предвидимост. Като нямаше достатъчно ваксини,гракахме да се намерят,а сега когато има бол,ще ги изхвърляме и подаряваме.Знаем ли изобщо какво искаме???

71

Анонимен

преди 2 години

До Jordan Jordanov SARS __ВЪРНЕТЕ СЕ В РОДНАТА ВИ ПСИХИАТРИЯ В КАРЛУКОВО!

70

Анонимен

преди 2 години

НИЩО СТРАШНО. КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ?? ОСВЕН ТОВА НЕ ПОДПИСВАМ НИКАКЪВ ОТКАЗ ОТ ПРАВА!!!

69

Зъбчо

преди 2 години

Който търгува с Китай го чака лош край !

68

Jordan Jordanov SARS

преди 2 години

Да се свалят записи вкл видео звукови от болници където са убивани граждани по време на диверсията. включените ковид генератори се чуват перфектно. Вижте записи и от болниците в Плевен и Свищов ..В Ухан Китай се вижда перфектно как терористите облъчват само жертви легнали без медицинските лица.Подобно дигитално холограмно оръжие е засечено от мен 31 януари 2001 година .Включи се в бърза помощ срещу мен излязохме от там и нямаше проблеми.

67

Jordan Jordanov SARS

преди 2 години

експерти да направят веднага автоматизирани системи за разпознаване на атакувани с дигитално холограмни видео пресканиращи оръжия вкл с Block life suport systems .Вижте убииства в болници вкл в УХАн Китай в Русия в България и другаде..Включени смартфони като КОВИД генератори се чуват как увреждат жертви в обсег ..

66

JOrdan Jordanov SARS

преди 2 години

тази година попаднахме на поразени с обемно проникващо облъчваща техника развили остра бронхопневмония .Вкл лекари някой от тях дали положителни проби за КОВИД други нямаха положителни проби за КОВИД.Терористите поразяваха с ново оръжие с цел рекламни убиистваВсе още няма арестувани за НАГЛАТА ДИВЕРСИЯ рекламирана като КОВИД 19

65

Jordan Jordanov SARS

преди 2 години

warnings about terror with PCR tests..поразени са милиони от нагло престъпни тестове по време на *** диверсия с използване на дигитално холограмни оръжия COVID generators and activators..Експерти да докладват колко от далите положителни проби са били разболяни след това..През 2003 на Кранево засякохме терористи да атакуват със нови камери жертви с цел Остра пневмония.След къпане в морето или в минерални басейни нямаше болни.

64

Анонимен

преди 2 години

ТЕСТОВЕТЕ СА ИЗМАМА ! Пишат ги както си искат!

63

Анонимен

преди 2 години

Ваксините давали странични реакции. Ходенето на зъболекар пък е съпроводено с болка защото там ти бърникат в устата и с една машинка ти стържат зъба.

62

Анонимен

преди 2 години

Няма никакви световни конспирации. Възможно е лекари навсякъде да са писали фалшиви болни за да откраднат пари, но това е навсякъде. Много популярно е в САЩ лекарите да плашат богати хора за ранна фаза на рак и да правят безсмислени операции, НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ РАК като болест не съществува. Тези антиваксърски настроения ще изиграят много лоша шега есента или зимата, а тогава ще бъде невъзможна масова ваксинация в едно време. Вижте какво става в Русия сега.

61

не ве

преди 2 години

Просто лъжат малко по-умерено ;)

60

До 56

преди 2 години

Радвай се, че си го изкарал само за 20 дни, че един мой човек още го влачи от ноември 2020 и не може да се оправи.

59

Анонимен

преди 2 години

Стига с тези лъжи ! Срам нямате ли или поне душа ?

58

бунтар

преди 2 години

Няма да махнат нищо, чакат команда от СЗО нашите национални предатели...Смърт, Смърт, Смърт!!!

57

Анонимен

преди 2 години

Броят тестове само доказва ... че хората пътуват и им трябват тестове. 5000/ден сега това само някой болен мозък може да го измисли. Проблемът е, че вероятно в статистиката някой отчетен с 2 регистрирани теста като активен и след това е оздравял само 1 път, и 1 бройка остава и така грешката се натрупва до 5000 случая

56

Анонимен

преди 2 години

До 53 БГ статистика?! Кой ти каза, че в Бг се заразяват на ден само 70 човека, бе, акъл-море? От десет хиляди теста се установяват 70 заразени, но ако се направят 7 млн теста, заразените ще бъдат някъде 4-5 000 души на ден за цялата страна. Не ни досаждай с недомислиците си, че нищо не разбираш

55

Къде е СПИСЪКА?

преди 2 години

Не виждам да пускат вече ТРАДИЦИОННИЯ ПЕНСИОНЕРСКИ СПИСЪК със здрави, млади стари пенсионери здравеняци без придружаващи болести. Сигурно и 5-та починали са пенсионери на възраст над 90 години с високо кръвно налягане и са писани като ковид жертви, за да си оправдаят лекарите парите по ковид пътеките и отчитат дейност за още бонуси. Представете си тези 90 годишни са могли още много дълги години да са си поживели още само тоя вирус им е попречил брей ама ако били ваксинирани щяха да са 190 години