134

Койчо

преди 2 години

Мафията в България доктори съдий прокурори полицай митничари министри депутати.Най болният и беден български народ.Нещо да кажат троловете на герб а.

133

Жалко!

преди 2 години

Това са прехвалените министри на Радев - Кацаров, Рашков, Минеков...Радев си ги избираше по злоба и кой повече хора ще уволни. Единствено министрите на образованието, икономиката и финансите ми се виждат читави. Всички други са пионки, чието най-висше желание е да се харесат на Радев, а не да оправят положението!!!

132

?!?

преди 2 години

Тоя " министър" обърна един тежък проблем във всички здравни заведения. В махленски спор със личностни нападки към Балтов. На този министър нивото му е елементарно.

131

Анонимен

преди 2 години

Кой може да вярва на човек с такава физиономия ? Хора които разбират , могат да ви кажат - това е лъжец, подлец и мижитурка . При това е гузен . Той е създател на съществуващата здравна система, вземал е мнооого пари за това. Сега а топи колегите си, а той на бял кон.

130

Анонимен

преди 2 години

ВСЪЩНОСТ СЛУЧАЯТ ПОКАЗВА, ЧЕ ИМА ПРОБЛЕМ С ПРОЦЕСА НА ДОКУМЕНТАЦИЯ, ПОРАДИ НЕКАДЪРНОСТ НА ПАРЛАМЕНТЪТ И ПРАВИТЕЛСТВО ДОМИНИРАНИ ОТ ГЕРБ. ЗА КАКВО ДРУГО ДА ГОВОРИМ? ЧЕ БЕШЕ ДОСАДНО ТЪПО ДА ГЛЕДАМЕ НЕСКОПОСАНИТЕ ДЪРЛЯНИЯ СРЕЩУ ФАКТИТЕ. АМИ ДЪРЛЯЙТЕ СЕ, НО НЕ ЗА НАША СМЕТКА. ВЗЕМЕТЕ ПО ДВА ПИЩОВА И НИ ОРГАНИЗИРАЙТЕ СЕИР ПО КАБЕЛАРКИТЕ С ДЕУЛЪТ НА ВЕКА.

129

Ant

преди 2 години

Не знам какво да мисля:Ходил в Пирогов, сега пък не лежал там, помагали му да плати по малко/чернодробна заболяване/ и подписа фалшив. Кажете ми Българи - кой може да ни "оправи" нас, кой може да е добър политик и да ни представи пред света и най-важното-кога ще можем да се ЛЕКУВАМЕ КАЧЕСТВЕНО на този пъстър фон?

128

Истината

преди 2 години

Нямам вяра не българите.

127

питанката

преди 2 години

Защо тоя мисли седем месеца и сега се сети, че не е правилно? Много лъжливо и явно поръчково действие. Оплете се в собствената глупост и лъжи.

126

Е, па...

преди 2 години

Брей, виж ти! И подписът фалшифициран! Нещо по този въпрос да кажат от Пирогов! Понеже за всичко имат оправдание, макар обясненията им да са нелепи и да противоречат на всички действащи закони, та нека да чуем и за подписа на Кацаров каква простотия ще измислят. Царе са в това. Оставам в очакване...

125

Анонимен

преди 2 години

Ясно, тоя е отишъл да си прави скенер, направили са му го, разписал се е. Трябвало е да плати 200лв., ама не е щял, шото е от голямото добрутро и затова вие като вдовица и уволнява.

124

Анонимен

преди 2 години

119 Българинът е свикнал, да си хвърля магарето в калта, заедно с шапката си.

123

Анонимен

преди 2 години

123 WAW! Имаш пиано, можеш ли, поне да свириш?

122

Петко

преди 2 години

До Анонимен 125 Е, след като твърди, че е цироза, нека да е цироза... Хубаво в случая е, че цирозата не прощава.

121

ще, ще...

преди 2 години

Кацо, нали знаеш, че " половин истина е пълна лъжа"..... Стига лъжи. Ясно е, че с връзки безплатно си диагностициран, включително със скенер, и лекуван в Пирогов. Пак с връзки си чекиран като лежащо болен, но не си преспивал в Пирогов. Няма нужда лекари, сестри и регистратура да фалшифицира точно твоя подпис, нито да сканира твоята личната карта, ако някой друг пациент е ползвал въпросните услуги. На регистратурата в Пирогов всички са равни: лична карта, подпис, печат...

120

Този

преди 2 години

още като го погледнеш разбираш че е патологичен продажник и ЛЪЖЕЦ.

119

анонимен

преди 2 години

Тоя всеки ден казва различно. Къде е истината? Безумия

118

Д-р М/енгеле/ангъров

преди 2 години

Ами ,мястото не е в Пиров, където са ти спасили живота от Ковид , а вече си за Карлуково.И това ми било министър на здравеопазването, от такива може да очакваме не промяна , а подмяна. Ти си срам за за здравеопазването , а най вече за народа

117

Аааз

преди 2 години

До анонимен 130: Не, по-добре щеше да е ако и тия 400 пациенти си бяха платили на частно!

116

Анонимен

преди 2 години

Абе кажи си, че изпълняваш поръчение и да приключва мърсотията.

115

Анонимен

преди 2 години

Ама тоя какво говори, в Пирогов да ти фалшифицират подписа??? Тоя нещо прекалява, не че не може да се фалшифицира подпос.