154

Бг

преди 2 години

Мдаа аз лекар не съм ама като му гледам жълтите очички цероза има с сигурност,аааа и другото ,той комунист пари не дава а всамо взима

153

Анонимен

преди 2 години

не знам дали си лежал в болница,ама при бай СТАВРИ ще лежиш и то много

152

Ганди

преди 2 години

Тоя герой се състезава с Тошко злобарчето кой има по хубава прическа,срамота единият министър а другият кандидат министър

151

Анонимен

преди 2 години

Ха, един човек каза една истина и хиените скочиха. Трайте си бе. Сами се издавате.

150

Някой

преди 2 години

Стойчо пак лъже ,че диагнозата е цироза, докато лекуващия лекар показа, че е изследван за цироза, а в крайната диагноза такова нещо ...няма! Да настроиш лекарското съсловие срещу себе си, не е най-много!

149

Анонимен

преди 2 години

Той цироза няма, има чернодробна недотатъчност. Големия доктор не различава пътека, от окончателна диагноза и окончателна диагноза от работна диагноза.На всичко отгоре ако закона е нарушен, той съучастник, защото месеци наред е мълчал!Да не говорим, че не е етично, че закона е нарушен в негова полза и той сега уволнява Балтов, по политически причини.

148

Анонимен

преди 2 години

Нали затова става чекирането с личната карта, за да няма разминаване- подписал/неподписал, знаел/не знаел.Отишъл Стойчо за келепира, сега не го е срам да скимти пред цяла България.Стойчо, подавай оставка, че се излагаш постоянно.

147

анонимен

преди 2 години

Все повече и повече пада в очите ми този човечец-министърче.Много добре е знаел всичко и си е траел,за да извади после компромата в подходящия за него момент.И нищо,че там е замесен близък семеен приятел,какво е приятелството пред заръката на генералисимуса Радев да се чегърта до дупка.Това са д-о-л-н-и дребни душици,които за 3 сребреника ще продадат и майка си и Родината.

146

Анонимен

преди 2 години

Много сериозно обвинение за фалшификация на подпис. То се доказва в съд, чрез експертизи, а не чрез говорен пред медии.А това дали човек е здрав никой няма право сам да определя.

145

Ха-ха-ха

преди 2 години

Този съвсем се оплете! Защо не го бил извикал лекуващият лекар в срок от един месец? Ами че ти медицинско лице ли си бе Стойчо, че не можеш сам да се занесеш на контролен преглед, а чакаш някой да те вика? Преди пееше друга песен, че от Здравната каса дали сведения за уволнението, пък сега се правиш на мъж и вадиш други аргументи! Всички сте се вживяли като Фигурантът Радеф, че можете да правите безнаказано каквото си поискате! И Стойчо, бегай си плати скенера, щом е "незаконен"!

144

Анонимен

преди 2 години

Откога диагнозата Цироза е "стигма"?.Просто Стойчо си плаща за погрешния начин на живот.

143

Анонимен

преди 2 години

Какъв скенер му се полага по време на контролния "преглед"?, та да идем и ние.Преглед е, не е изследване, Стойчооо.А скенер след ковид пускат след третия месец.Тоя со,пол Стойчо яко се е омотал.А кой щеше да го знае, че има Цироза на черния дроб?И какво общо има с Ковида, също не е ясно.СТойчоо, намали ракиите, Стойчоо.

142

Анонимен

преди 2 години

Това пък "моли се да не стигнеш до нас" сто пъти са ми го казвали загрижени за пациентите си медици. Ами моля се, ама ми звучи като заплаха.

141

Анонимен

преди 2 години

Мда, тея в болниците беше крайно време някой да ги подпука.

140

ГЕРБ=МАФИЯ

преди 2 години

Кацаров ще си пати. Мафията отвръща на удара.

139

Анонимен

преди 2 години

Бе тоя човечец чак сега ли видя, че има фалшификация?? Работата нещо смърди...

138

Анонимен

преди 2 години

Чакане статия за всички тогава.

137

Жожо Звяра

преди 2 години

За това ли скачахте по площадите под вдигнатия на Фигуранта юмрук!

136

Коко Горилата

преди 2 години

Разбира се, че е за всички. Но това е статия за Кацаров.

135

Анонимен

преди 2 години

До Горилата: предлагам тоя призив да е за всички, дето крадоха.