174

Анонимен

преди 2 години

Не искам да вземам страна в спора, но е факт че много хора коронавируса ги удари в главата. Мой добър приятел стана неузнаваем след преболедувянета, сприхав, нервен, обижда околните от 2 месеца вече не сме приятели.

173

До 178

преди 2 години

Ако въобще е постъпвал на лечение в болницата, Кацаров се е разхождал свободно по преценка на неговия лекуващ мнение и с мълчаливото съгласие на началника на съответната клиника и на директора на болницата. Важният въпрос е дали подписът на Кацаров наистина е фалшифициран. Ако отговорът е "не", последиците за него са ясни - като минимум, той няма повече да бъде нито министър, нито участник в политическия живот на страната. Какво следва, обаче, ако отговорът е "да"?

172

до 183

преди 2 години

Хей, не подвеждай общественото мнение, клиничните пътеки бяха въведени през 2001 година, преди 20 години, много добре си спомням този момент, беше въведен един австралийски модел на финансиране. Това ново въвеждане и разработване на работата с клинични пътеки, завърши през 2003 окончателно, до модела с който в момента наблюдавате.

171

скалъпени историий.

преди 2 години

Днес като сменят шефа на Пирогов от утре всико ще е изрядно, както беше преди. Извести професори лекари ги обгрижват в ВМА с телевизори и по две мед.сестри /като здравата Нинова/.

170

дядо Йоцо,

преди 2 години

ДЯДО ТИ ЙОЦО,Е БИЛ ЛЕКАР И ЗНАЕ,ТОВА ЛЕКЪРСКО СЪСЛОВИЕ!...АКО НЕ СЕ КРАДЕ,ЗАПЛАТИТЕ ПРИ ЛЕКАРИТЕ ЩЕ БЪДАТ ПОНЕ 3 000ЛВ.И ЛЕКАРИ НЯМА ДА БЯГАТ В СТРАНСТВО ! ...ТУК ПОЛИТИКА НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ?

169

3456

преди 2 години

До Анонимен По времето на Костов се въведоха клиничните пътеки и Здравна каса. Болниците станаха търговски дружества. Безумие!

168

Анонимен

преди 2 години

Бедния всичко си плаща, а богатия пак се измъкнал по терлици..

167

Анонимен

преди 2 години

Безплатен скенер при преглед? Къде това, Кацаров?Някой май не е много запознат съм Здравната каса и клиничните пътеки.

166

Анонимен

преди 2 години

Що ми давате минуси бе? Не искате истината? Искате да продължава по старому? Искате да избегнете наказанието? Смятате, че е законно да точите касата с фантоми години наред?

165

987

преди 2 години

До Анонимен Има камери, да ги прегледат.

164

Анонимен

преди 2 години

Значи излиза,че Кацаров се е разхождал свободно и е разнасял заразата докато е бил болен.Е,браво-няма що!Големи кадри има президента на БСП Радев!

163

3456

преди 2 години

До дядо Йоцо, Той не е лекар!

162

Анонимен

преди 2 години

Дано това правителство да успее да довърши това, което е почнало! Който е крал - в затвора и да връща краденото. Който е лъгал и фалшифицирал - също! Всички кир.ливи ризи на тезгяха! За пръв път правителство работи!

161

SS

преди 2 години

защо изобщо Кацаров им отговаря! Балтов компания трябва да върнат 1 МИЛИОН ЛЕВА, а не да обвиняват за какво ли не и да се опитват да изопачват нещата и да замазват наглата си КРАЖБА-ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, хитро "усвоявайки" НАШИ (Здр.Каса) ПАРИ !!!!!

160

до 172

преди 2 години

КОЙ се подиграва със здравето на някого, това са клинични белези, които се виждат от километри, това си е V.A.S.P (vide anamnesis et status praesentem), не ставайте толкова обидчиви, че вече ще поставяме само полит коректни диагнози, да не нараним чувствата на някой. Министъра е пълен ***, алкохолик, декортикирал се е и си е прецакал и черния дроб, настървен за политически дивиденти. За такива хора няма лимити, ще хвърли семеен член под колелата на тир,толкова е амбициран да стане нещо от него

159

объркан

преди 2 години

Е,този министър да каже кое е истина.Бил ли е болен,лежал ли е в Пирогов,само ли е ходил там?Макар,е само да е ходил докато е бил под карантина-значи е нарушавал карантината!Не може да се е разхождал навън докато е бил болен.

158

Анонимен

преди 2 години

Това е абсурд, не бил знаел, че го изследват- стига глупости! Оплитат се в лъжи само, да спрат да говорят.

157

ЕКСРЕЙ

преди 2 години

А не е ли, че месец след постъпването нямаш вече контролен преглед, трябва да бъдат в рамките на следващите 30 дни, правила на Касата, не си го измислям. А след месец вече трябва да те приемат по друга пътека, за да не заплащаш на касата, а след Ковид, контролен преглед след 15 дни, да ти правят пак скенер е безумие, няма да се види нищо, все още ще има матови стъкла, да го бяха светкали със скенера през 15 дни, щеше да е умрял от облъчване.

156

Анонимен

преди 2 години

До дядо Йоцо,ами амо искаш може и арменския поп да подкрепяш,там еврата растат по дърветата

155

Toзи е безумен

преди 2 години

как може да си лекар, да не правиш разлика между окончателна диагноза и заглавие на пътека, не е работил като лекар 20 години и е министър, той дори не познава клиничните пътеки, които така яростно защитава, в нито една контролна пътека, особено за Ковид не включва при контролен преглед, скенер от касата, нека се запознае.