8

стига

преди 2 години

Вдовицата прекалява с обвиненията си. Пилота е с правото да си отмени дадени му заповеди за действия, когато прецени, че има опасност за живота му. Доколкото е ясно от поведението му, той не е видял такава. Чакат се и резултатите от ч.кутия, за да се изяснят максимално нещата. Не съм изобщо фен на фигуранта и военните, но тези на служба следва да се уважават, докато не е доказана вина на някого. Бил съм войник по соца и съм се карал няколко пъти с началници, когато съм бил прав, имах и арест.но

7

USA

преди 2 години

ОСТАНА ЛИ ЕДИН МИГ 29 ЗА МУЗЕЯ НА ПРОССТОТИЯТА НА ВВС ?

6

Анонимен

преди 2 години

Клепоухият заяц да излезе и да каже на опечалената жена, защо един безаналогов самальот се бутуряса като паянтова каруца!

5

Анонимен

преди 2 години

Оставка на главнокомандуващият редник клепоушко! Тази съпруга, чувала ли е, че комунист съвест няма!

4

адолф

преди 2 години

Тия в това правителство наистина са много некадърни щом измислиха като пречка за разчитането на кутията скъсан лентов кабел!Все пак живеем в 21 век а не в 18-ти.Както се казва "ако не беше толкова трагично щеше да е смешно".

3

бай Ламби

преди 2 години

Госпожо Попова, първо искам да ви изкажа искренни съболезнования относно загубата на вашия съпруг.Но също така искам да ви кажа, какви рапорти за оставки искате от това служебно правителство?!?!?Госпожо Попова, та тия "държавници" имат далеч по-важни работи.Те са заети с изчегъртване госпожо.Те не дават оставки, те уволняват!Уволняват наред кадърни хора само защото не са с тях а против тях, без значение че са доказани специалисти в областта си.А самите те са толкова некадърни.....

2

USA

преди 2 години

ШИ БАНОТО МИНИСТЕРСТВО Е КАТО МААЗНА БАНИЧАРНИЦА !......ТОЛКО ПРОССТАЦИ НА ЕДНО МЕСТО НЕМА И У БАНКЯ !.......ЖААЛКА БУЛГАРИЯ.......И ТЯ Е У НАТО ?

1

Я стига

преди 2 години

Защо като мишената се е спускала по бързо от планираното,ръководителя на полета НЕ Е ПРЕКРАТИЛ ОПЕРАЦИЯТА?Защо коментара не е негов,а на редактор от,,Криле",който разбира от пилотаж,колкото баба Гицка от дехибридно кръстосване?Защо се говорят небивалици как една мишена,която е на разстояние ще взриви самолет от такава величина?Самолетът е взривен във въздуха,това се вижда на всички екрани, специалисти,а не *** и пульо виждали такъв самолет на картинка да търсят причината.