33

Анонимен

преди 6 месеца

Кутия има самолет нема значи е гръмнат :)))

32

Обективен

преди 6 месеца

А дали самолета не е свален от някой американски,който е участвал в учението? Иначе защо крият черната кутия и не я носят в Русия за разчитане? Един бивш военен пилот обясни още като намериха кутията,че за минути се сменя "прекъснатия" лентов кабел с такъв от друга,каквито имало много за резервни части от стари самолети. Има нещо гнило,което упорито се крие.

31

Анонимен

преди 6 месеца

Може пък и шофьора да е виновен

30

Баба Пена

преди 6 месеца

Да се изкаже пак баба ви Пена. Пилот да си, е рисковано. Ако работиш в офис най много някоя папка да ти падне на главата или да си прискрипеш пръста на чекмеджето. Обаче пилот, водолаз, пожарникар и куп други специалности си носят и риска със себе си. Затова трябва да са по добре платени и да имат застраховка живот.

29

Анонимен

преди 6 месеца

Знам ,че жената не говори празни приказки, с тези пенсионери в армията които гледат да смучат и пенсия и заплата и други работи смучат

28

казарма

преди 6 месеца

До 19Скатавка съм, то е ясно. Отделно имам и прител в граничното - такова лешерене няма в никоя друга професия. Само ми разправя как обядват на службата ракия с кисели краставици.

27

ПОР

преди 6 месеца

Да питам: пилота колко пъти го местиха в друг гарнизон? Лекият живот все с нещо се плаща ...

26

агент потапич

преди 6 месеца

Няма да разчетат кутията. Няма да я пратят.

25

Анонимен

преди 6 месеца

Добре де, не може ли просто да му е прилошало на човека. Поне аз не видях такава версия.

24

Бонго Бонго

преди 6 месеца

Руска ракета повали майор Терзиев по време на Учение!Неможе да е на САЩ, тъй като сме имали съвместно учение. Ти как виждаш Сащ да пратят ракета, докато има пилот в небето? Тъй.па нар. Такъв. Имало и сърби и всичко върви по Програма амса.ла.к. Виж изказването на Путин куха лей..ка

23

Анонимен

преди 6 месеца

До29.Вдовицата ще има военна вдовишка пенсия.

22

Уважавам мъката

преди 6 месеца

На тази жена и изказвам искрени съболезнования.Но започвам да мисля,че е толкова навътре с нещата,че тя е трябвало да пилотира самолета и всичко щеше да е наред.

21

Анонимен

преди 6 месеца

Следи от боеца няма. Духнал е с машината.

20

Анонимен

преди 6 месеца

Затвор за навигаторите и ръководителите на полета, които са допуснали слидането под 2000 м заради постигането на mъпи натовски цели.

19

Анонимен

преди 6 месеца

Първо слушахме от госпожата как самолета бил виновен. После мишената,сега началниците. Като всичко е било толкова зле мъжът и да е напуснал тогава и да ходи да бачка на някой строеж да види какво е работа. Сега ще иска и обещетение да и плащаме,за да си живее спокойно до края на живота.

18

Бонго Бонго

преди 6 месеца

Журналята ги е страх от Радев.

17

Бонго Бонго

преди 6 месеца

Борба за истината докрай!Ударен е от ракета и то руска ракета. Вижте изказването на Путин ден след това към НАТО!

16

Мнение

преди 6 месеца

Ами на война като на война..макар и измислена!То при истинска война ако всички почнат да си дават рапортите за уволнение ще останем съвсем без армия бе!Рисковете на професията!Не че не съжалявам но вместо пилот човека да беше станал аптекар за по безопасно и безрисково!

15

Аман

преди 6 месеца

Спри се. То бива нахалност, ама чак толкова. Другите били виновни, той невинен. Оклеветяването е грях! И много излагаш мъжа си, излиза, че е разказвал всичко за работата си на жена си. За това си толкова осведомена.Единственото, което постигаш е излагация!

14

Анонимен

преди 6 месеца

Съжалявам, но съпругите на военни трябва да са готови за най-лошото във всеки един момент повече от всички други жени. Такъв живот са си избрали просто... Самолети са падали и пак ще падат и то навсякъде по света.