53

Аз

преди 3 месеца

Тая овца защо не обясни че пилота е работил около 30 часа на година за доста добри пари? Пилота е заменим, самолета е скъп. Умрял и толкоз. Ай сиктир

52

Анонимен

преди 6 месеца

rradev go ubil. kakav raport?

51

Бонго Бонго

преди 6 месеца

Насаждане на омраза.

50

Бонго Бонго

преди 6 месеца

В голям студио х са радевите майстори:а) ако кажат ударен от ракета на САЩ, ония ще пратят следователи, ще изкарат метала отдолу и ще намерят осколките и ще видят, че е руска.б) ако кажат руска ракета е: Руснаците ще кажат ние ви предупредихме, вие сте враг на Русия и ще кажат чао на Радев.в) мълчат, за да мине новината тихом мълком да стане плана на Радев, вън от ЕС и НАТО и към Евразия и ще вземе и пари и властта.г) Радев го очаква революцията, ще бъде осъден за държавна измяна и НАСАЖДАН

49

Анонимен

преди 6 месеца

На българина все някой трябва да му е виновен защото той самия е самата перфектност.

48

Дядо Соци

преди 6 месеца

До Анонимен 53 Руснаците няма да признаят, ака има техническа неизправност. Руските самолети за винаги изправни.А жената на Терзиев да не се изявява като авиационен специалист. Малко по скромно.

47

Анонимен

преди 6 месеца

самолета си е минал проверка, пилота що годе опитен но за дневни полети, ако му видите часовете нощем над море колко са ще изтръпнете,20 часа. Пилот всеки не става, трябва да си луда глава. Искал е да се докаже дам на себе си че може, такива са летците ,летенето и предизвикателствата да в кръвта им. Просто не е трябвало да се планира тази задача при липса на полети нощем.А на практика е точно дезориентация, море небе.

46

Анонимен

преди 6 месеца

ще върнат данните от кутията руснаците и ще се потвърди , пилотска грешка. Много ви се иска да е някаква екзотика а то си е просто, дори жена му го каза от 1400 м до водата са 3 секунди.Тя го каза има го записано в телевизиите. Какви взривове чужди ракети и пидобни.

45

Анонимен

преди 6 месеца

Защо споменават екипажа за причина на катастрофата пространствена дезориентация при изпълнение на нощни учения,което значи,че е имало и помощник пилот в същия самолет за екипаж,че още в неизвестност е служебно лице свързано с длъжност на щат при изпълнение на полети.

44

Анонимен

преди 6 месеца

Никой няма да каже какви точно учения са били това, имало ли е намесени други страни от нато, според мен да, и какви безумни задачи са изпълнявали. На тези задачи би се противопоставил всеки разумен български данъкоплатец.

43

?!?

преди 6 месеца

Истината Президенте, кажете истината, колега ви е бил! Засрамете се!

42

Анонимен

преди 6 месеца

що реве нали тя и мъжа и подкрепя мутрите връзкари и собстбвеноста им в републиката на чалгясалите ч0векоподобни. Аз не бих пазил имуществото на наглеците дерибеевски и тиквата а тоя го е правил да ходи да протестира пред къщата на дерибеевски и тиквата

41

Обективно

преди 6 месеца

То и за децата стана ясно, че самолетът е взривен още във въздуха поради останките му, разпръснати на повече от 1 кв. КМ!!! А нямаше да е така, ако се беше врязал във водата. Затова и откриха кутията толкова трудно. ВЗРИВЕН! А ПРИЧИНАТА........????

40

куню

преди 6 месеца

Кви рапорти , кви оставки? Кога 25г. яде пилотската заплата и всички благинки ВПД та , служебен тристаен в Пловдив не рева. А сега адвоката ти каза да ревеш та голяма пара да вземеш. Когато си се женила за боен пилот да си мислила. Такъв е живота. Взимай си 200те бона и стиганово рева . Щом има полети има и инциденти. Когато летяща само пилатусите нямаше жертви.

39

Анонимен

преди 6 месеца

Оставка на главнокомандващият *** Радев,ако е наредил да се поразява мишена на по ниска височина,за да се изфука пред Русия и покаже на НАТО възможностите на тоя тип самолети!

38

Анонимен

преди 6 месеца

колкото и невероятно да звучи, жената е обгрижена от мастити адвокати с цел финансова облага обезщетение от МО. В конкретната ситуация си е чиста пилотска грешка . Другото са локуми като всичко нена място в държавата. Като е знаела че има нередности да го е накарала да се маха отармията

37

До 41

преди 6 месеца

Той не е каруцар като тебе и жените им не са като твоята щом ти види гърба и айде у комшията.

36

До

преди 6 месеца

Мила ми Димитрина,знам,че ти е тежко без съпруг,но имаш деца който някой ден ще стигнат до истината.в момента ти си майка любящ баща силен, гордост за семейства Ви. Бъди силна, смела и обичана жена, майка

35

Анонимен

преди 6 месеца

Оставка на военната хунта ! Отломките на българската армия на дъното на Черно море, а "черната кутия" на генералите - в Москва !!!

34

13 секунди

преди 6 месеца

преди да яхне машината правен ли му е тест за алкохол и наркотици , какви са били отношенията със съпругата му , скандали нещо , изневери ? щото военните и съпругите им се славят със своята палавост . за справка вижте фигуранто .