22

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 6 месеца

ДИАЛОЗИ У ЗАЙЧАРНИКА ---НЕМА ДА ИМА!!!!!---ЗАЕМАЙТЕ ПАК МЕСТАТА СИ ПО ТРОТОАРИТЕ ...ХА,ХА,ХААААААА

21

ДИАЛОГ --ЗА КАКВО ..

преди 6 месеца

ВЕЧЕ Е ЯСНО , ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ИТН ЩЕ БЪДЕ ПОДКРЕПЕНО ОТ ДПС И ГЕРБ--БЕЗ ИЗОБЩО ДА ГИ ИНТЕРЕСУВА НЯКАКВА ПРОГРАМА----ЗАЩОТО ВЪТРЕ ВСИЧКО Е МЕНТЕ!ВЪПРОСА Е ----КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ ИЗДЪРЖИ ИТН НА НАПЪНА НА УПРАВЛЕНИЕТО....ПОНЕЖЕ ДРУГОТО СА САМО ...АЛАБАЛИСТИКИ!

20

Анонимен

преди 6 месеца

Аз съм за президентска република ,парламентарния модел на управление е провален всеки краде ,един друг се псуват по медиите прехвърлят един на друг вината за кражбите ,вечер си пият уискито , по добре един той да поема вината за всичко и народа да знае кой е,а то с тази парламентарна система е като *** игра тука има тука нема само будалкат народа.

19

Анонимен

преди 6 месеца

За рр всякакъв кабинет тип Франкенщайн е мечта. Първо, ще се опита да постигне президентска република. Второ, ако изборите са 2 в 1, всяка партия ще обяви президент, за да дърпа гласове и за парламент. Всички изказвания за диалог са фалшиви и водени само от личен интерес. А ИТН са зле, чалгата не е само музика, а мироглед и начин на мислене. Простотията сега започва, но ДБ ще хвърлят със сигурност кърпата и ще се ходи на есен на избори.

18

Анонимен

преди 6 месеца

късно е либе за китка видяхме му маскариите на Станиславчоу стана ни ясен

17

Гошо...Тъпото

преди 6 месеца

Ще има...диалог,между Славун Учиндолски и Тошко Африкански за да...решат,кога да пуснат балет Магаданс;преди...встъпителното слово на Мика в Парламента,или след...него,за да е...пълно шоуто..

16

Анонимен

преди 6 месеца

АБЕ КАКВО СТАНА С "НОВАТА СГРАДА НА ПАРЛАМЕНТА", ПАРТИЙНИЯ ДОМ ДЕТО БОЙКО ГО БЕШЕ РЕСТАВРИРАЛ И ПРИГОТВИЛ ЗА ПОЛЗВАНЕ? НИТО БОЙКО НИТО "НОВА" СГРАДА...

15

Караянчева Инженер

преди 6 месеца

Цвети ще е инженер, ами вие кво ще работите от другата седмица? Боко може да стане шИфьор на Славуца. Ами вие... другите гербалюги... кво ще работите? Имате ли нещо предвид?

14

АНТИ-ГЕРБ

преди 6 месеца

Интересно ми е какво ще стане с тоя негодник Стойчо, дето ни сочи средни пръсти на протеста, когато се беше напукал на бЕло. Какво ще работи тоя СЛЕД ГЕРБ?

13

Ще има ли диалог?

преди 6 месеца

С токсичното герб, НИКОЙ, НИКОГА повече НЯМА ДА ИСКА диалог. Защото са негодници. Изритахме ги от властта. Цвета, Бойко НИКОГА ПОВЕЧЕ няма да видят власт. Томислав Дончев може да се класира в някой треторазряден отбор, ако стане по-премерен. Но другите ГЕРБАЛЮГИ си заминават. КРАЯ НА ГЕРБ ДОЙДЕ!

12

Anonimen

преди 6 месеца

Твърде съмнителна работа!!

11

aa1830

преди 6 месеца

Хората от площада миналата година искаха да махнат Бойко и Гешев и нови избори но не искаха нищо друго - всички казваха "ще видим после..." . Бойко падна, избори имаше два пъти, Гешев е непоклатим (и като че ли всеки е забравил че искаха да го махат). И сегс се блещим пред фейсбук да чуем оня с черното яке и намръщения поглед кво ще ни се скара или оня рошльо с наполеонивия синдром, дето и дума против ДПС не казват.

10

ПЕНЮ

преди 6 месеца

До Анонимен от един дол дренки и избраници и избиратели каквото заедно си надробят такова заедно ще сърбат НАРОДЕ???

9

Анонимен

преди 6 месеца

За да не се оправя държавата 30 години, значи не искат

8

Анонимен

преди 6 месеца

Хората с право питаха онези от площада - какви решения предлагате? Отговорът - ГЕРБ да не е на власт. А след това? - След това ще видим. И ние гледаме, гледаме, гледаме. Докато се върне ГЕРБ все ще гледаме и нищо няма да се случва.

7

АнонимеН

преди 6 месеца

СЧИТАНО ОТ 21 ЮЛИ СЛУЖЕБНОТО ЩЕ МОЖЕ ДА АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА А ПАРЛАМЕНТА ДА НАСРОЧИ ИЗБОРИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ! С ДВЕ ДУМИ ВСИЧКИ КОИТО ПИШЕХА, ЧЕ ЩЕ НАСТЪПИ КРАЯ НА СВЕТА АКО НЯМА ИЗБРАНО ПРАВИТЕЛСТВО ИЗЛЪГАХА!!!!

6

АнонимеН

преди 6 месеца

ДИАЛОГА СВЪРШИ ! ИЛИ ПРИЕМАТ НА ИТН КАБИНЕТА ЕДНОЛИЧЕН ИЛИ НОВИ ИЗБОРИ ! НОВИТЕ ИЗБОРИ ДА СА 2 В 1 ТАКА ЩЕ ИЗЛЯЗАТ БЕЗ ПАРИ)

5

Анонимен

преди 6 месеца

Ще има монолог.

4

Анонимен

преди 6 месеца

Предупреждение! Следва изображение от ПИК:https://i.pik.bg/s/news/b/1006/5a448efe7de0f4316a62149732b90704.jpegНали нещо един коментатор преди мен спомена за шоу :)

3

Анонимен

преди 6 месеца

Поне шоу да направят като хората, може и бой да направят ще се прочуем.