64

ББ

преди 2 месеца

ще се справите ли или имаме нужда от Нов Световен Ред???...убиват ни безнаказано...децата ни убиват...и вие ни налагате рестрикции...отнемате Свободи...Кой и защо ни убива...Защо го позволихте???и сме милиарди...страха е до време...прочетете Историята на Човечеството ни...съучастници в престъпления сте...геноцид в 21 век...умряха милиони невинни в ...мирно време

63

баба мара

преди 2 месеца

не изгони ам бази от германия отстъпи на сащ за сев поток2 покани арабите вевропа като разби и техния живот и този на европеиците сега като напусне щелекува треперенето на ръцете и краката защото в този живот има възмездие м тачър ще е светлия пример

62

Рамзан Кадиров

преди 2 месеца

За другарката Меркел отдавна се е погрижил другарят Путин. Я в Газпром ще я навре, я ще си харчи рублите, които е скътала в големи количества... Родена в Хамбург, но израснала в ГДР - веднага ми се набиват в главата три букви - КГБ!

61

ББ

преди 2 месеца

Децата ми ме питат кой и защо ни убива през вируса...та кой и защо???Защо позволихте да убиват децата ни?...да ни отнемат Свободата???

60

По-големия Въпрос

преди 2 месеца

Какво ще работи ПEKAПЕ-то, когато и откажат да се върне в завода, където очевидно не прави нищо полезно, освен разбира се да душка масло. Макар че не знам и това как би било полезно някому - вероятно може да различи хубавото масло от лошото. Не разбирам, извинете.

59

ББ

преди 2 месеца

Бъдете здрава г-жо Меркел,Поздрави от България...прощаваме ви грешката борисов..ЕС е страхотна идея...не я разясниха на хората...не я развиваха...обрановци и борисовци крадяха...ЕС го приха като ...банкомат...е скоро ще "родим"Чудовището,ограбваха се...и закриваха училища...създаваха се ...чудовища...ок...ще им го дадем...Армагедон...или ще умирате в болки и мъки,ограбени и унизени...да си родим нов "Хитлер"...и да го храним с животите си...да се ограбваме бре...да играем!!!ако сте пичове

58

Г-н 420

преди 2 месеца

Честит рожден ден от мене.Ако не беше короната 19 можеше да се видиме по плажовете на караибите.Успех в живота.

57

Шеметна Кариера

преди 2 месеца

ПEкaпето каква шеметна кариера направи. От председател на НС до инженер в затвор, опа.. завод - да душка маслото. Ама то там май и е било мястото изначално. Къде се бута тая КОФА??

56

КАКВО ЩЕ ПРАВИ ЛИ?

преди 2 месеца

АМИ С ФАНДЪКОВА ДА САДЯТ КАРТОФИ В САМОКОВ

55

Помнещ

преди 2 месеца

На времето през студената война.Помнвцчр Хелмут Кол ,канцлера на ФРГ тогава.управлява Германия 16 г.Години по късно,се разбра,че бил корумпирана с милиони марки! Паричната единица в ФРГ тогава беше марката още! Как мислите? Тази след почти толкова управление,дали е читава?-:) Не ми отговаряйте!-:) Тази " личност" водеше Анти Европейска политика,през цялото си царуване! В полза на САЩ! Да я гръмнат пак ще и е малко!-:((

54

Анонимен

преди 2 месеца

Боко що не се вземе с Меркела? Направо са си лика прилика и може да обикалят с джипката, ще е романтично.

53

Ми кво да прави?

преди 2 месеца

Ще звъни на Боко да реват по телефона като стари приятелки и да си говорят за доброто старо време.

52

Оправдание ли?

преди 2 месеца

Аз не си търся оправдание 19 куршума да не влязат в 19 глави, аз търся начин да влязат!

51

Християнка

преди 2 месеца

Меркел e тoлкова лъчезaрна, зaщото нa гoлемите хриcтиянски прaзници сe пoдмива oтдолу cъс свeтена вoда зa пoлово дългoлетие и вaгинална свeжест в прoслава нa Гocпода Бoгa - Вceдържател.

50

Слушам сега:

преди 2 месеца

Някаква жена от Германия казва: Аз не мога да повярвам, че в Германия хора умират от наводнение!Абе и аз не мога да повярвам че в началото на 21 век Третия райх изтреби един милион българи ама е факт!

49

Анонимен

преди 2 месеца

Позора за Германия си тръгва.Това ще е голям БИР Фест ЗА цяла Германия.

48

Анонимен

преди 2 месеца

Евала! среща с 4ти хамерикански пр-ът, демонстрирайки постоянство, предвидливост,решителност и нерви! Браво на германците.

47

Анонимен

преди 2 месеца

Тя и Горбачов са най големите предатели на хилядолетието.И в АДА няма да отидат защото ще го погубят и него.

46

Вуйчо Ваньо

преди 2 месеца

Да се хваща немската рептилка за ръка с кралицата и дружно с шашавата Грета да преплуват Атлантика екологично... Пък ако стигнат Бразилия с куршум да ги поздравят.Всички ще ги аплодираме!!!

45

Анонимен

преди 2 месеца

Меркел е за концлагера Аушвиц.Там трябва да прекара последните години от живота си.