94

Анонимен

преди 2 години

До 88"... надявам се доброволно." - доброволно нищо не става. Дано хората са умни да ги изрежат издъно и тях и под'логите им и да ги пратят на изолирано място, далеч до 9то коляно.ПП. Атлантическите антибългари Соломон Паси, Леа Коен и Александър Йорданов бламираха БЪЛГАРИНА Петър Дертлиев, който знаеше тази истина и по този начин предадоха България в ръцете на полуеврениа Луканов и БКП/ДС.

93

Анонимен

преди 2 години

Едва ли нормалните хора се интерсеуват какво ще прави Меркел. Нормалните хора биха си турили въжето отдавна от срам, ако бяха на нейното място.

92

Веселинъ 711236860

преди 2 години

Какво ще прави шкеназкста еврейка Меркел, ,ли? Ще стане равин,ще бъде предложена наврно за канцлер на Гестаповски Израел. Все пак тая фашистка дzyрла не направи малко за Синайската кауза,а именно да потопи в геноцид нашите държави. Едно е сигурно. Германия и сестричката й Русия ще бъдат заличени от картата на света. Достойните французи няма да простят това ново безчестно окупиране на Френски Страсбург от германските фашисти-шкеназките евреи и техните родственници турците и арабите.

91

Истината

преди 2 години

Как какво ще си гледа децата.

90

"Кардиналная ош

преди 2 години

Цитат от Путин, след като г-жа Меркел вкара 1 милион арабски мъже без никакъв контрол в европейска християнска Германия, и като нейни гости си живеят без да работят за сметка на обществото. А на нас ни събличат по *** на летищата ако носим парфюмче над 100мл. С това ще запомня г-жа Канцлерката, иначе и аз съм с немски паспорт и какво от това, не ми е подарък от нея?!?!

89

Асан

преди 2 години

Ше бяга при Реджеп също като Тиквата :)))

88

Благодарности!

преди 2 години

Благодарен съм на госпожа Меркел и на Германия. Германия ми даде безплатно инженерно образование, станах гражданин, купих си жилище в Щутагарт и ми дава добре платена работя. Всичко това благодарение на отворената политика на Меркел и Германия. С удоволствие плащам данъците си, защото човек не може само да взима, а трябва и да дава!

87

Анонимен

преди 2 години

Късно слиза. Трябваше да слезе още през 2015 г., когато без да пита никой друг в Европа каза - Елате, ще се справим! И в Европа влязоха над един милион инженери, лекари и тем подобни дето никога не са влизали в университет, а единствената книга, която са виждали в живота е една, за която се твърди, че е направена от един бедуин в Арабския полуостров през 7 век. И танте Меркел върна в Европа 7 век!

86

Анонимен

преди 2 години

Правилно! Всяко начало има и край. Само в България политиците и епидемиолозите не желаят да се пенсионират. И не само, че не се оттеглят с достойнство, но продължават да се изявяват по медиите с добре познатото сплашване, че след тях следва потоп.

85

Анонимен

преди 2 години

Леле, само да не дойдат левите в немско, че тогава ония от под дъгата направо ще пребоядисат Райхстага. А онова девойче лезби на зелените току виж забранило всичките коли и шатне цялата немска икономика.

84

Анонимен

преди 2 години

Долу хунтата Гроб, долу противната подла бабичка!

83

Анонимен

преди 2 години

Е това бабе, чрез криминална фондация, създаде и ни натресе разбойническа банда, под прикритието на политическа партия! Защо не си вземе шайката Гроб, та да управлява в Германия?

82

USA

преди 2 години

МЕРКЕЛ СВИДНА ЖЕРТВА НА ЛИБЕРАЛИТЕ !

81

Анонимен

преди 2 години

Меркел да си вземе сега един арабин и да си сложи едно феридже, време е да се задоми и този да е пребива от време на време след като му роди 8 деца. А може и безплатна къща да и дадат, и такси няма да плаща, давай Меркел с теб сме.

80

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

КОМУНИСТИТЕ ИЗПОЛЗВАТ МЕРКЕЛ ЗА АНТИАМЕРИКАНСКА ПРОПАГАНДА.

79

Payak

преди 2 години

Каква простотия пак се развихри тук? *** народ. Злобен завистлив. Това племе нашето за нищо не става.

78

Анонимен

преди 2 години

АНГЕЛА МЕРКЕЛ Е ВЕЛИК ДЪРЖАВНИК ИЗДИГНА ЕС НА СВЕТОВНО НИВО! ПИЯНДЕТАТА САМО ВИЯТ ПРОТИВ НЕЯ

77

Анонимен

преди 2 години

Ще гори в ада за вечни времена!

76

Анонимен

преди 2 години

ЩЕ СИ ЖИВЕЕ ДЪЛГО И ЩАСТЛИВО В БОГАТИЯ И ПРОСПЕРИРАЩ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ

75

Анонимен

преди 2 години

МЕРКЕЛ СЛИЗА, БОЙКО СЪЩО