104

DD

преди 2 месеца

Да иде да се обеси на първия стълб таа прокаженячка масонска гнусла

103

Кравар

преди 2 месеца

До Истината..............Тая деца няма....и слава богу

102

Мотописта

преди 2 месеца

Питате къде ще отиде разрушителката на съвременна Германия...Тантето ще отиде при онзи, дето през 1975 г. я отцепи в ММЦ "Приморско", когато бе като видна комсомолка изпратена на путьовка у нас. А неговото име е.....

101

Анонимен

преди 2 месеца

няма я Германската машина -има високи данъци.голяма бюрокрация и помощи само за араби и тарамбуки,които никога тяма да работят.мръсно е и всички се надлъгват един друг.за фирмена строит.услуга или ел.и дърводелец може да чакаш 6 месеца.

100

Анонимен

преди 2 месеца

До 88"... надявам се доброволно." - доброволно нищо не става. Дано хората са умни да ги изрежат издъно и тях и под'логите им и да ги пратят на изолирано място, далеч до 9то коляно.ПП. Атлантическите антибългари Соломон Паси, Леа Коен и Александър Йорданов бламираха БЪЛГАРИНА Петър Дертлиев, който знаеше тази истина и по този начин предадоха България в ръцете на полуеврениа Луканов и БКП/ДС.

99

Анонимен

преди 2 месеца

Едва ли нормалните хора се интерсеуват какво ще прави Меркел. Нормалните хора биха си турили въжето отдавна от срам, ако бяха на нейното място.

98

Флин

преди 2 месеца

Какво ще прави старата вещица след като я махнат ни интересува толкова,колкото и свалената от власт банкянска тиква.Повечето хора ще си спомнят за тях със злост и омерзение.

97

Веселинъ 711236860

преди 2 месеца

Какво ще прави шкеназкста еврейка Меркел, ,ли? Ще стане равин,ще бъде предложена наврно за канцлер на Гестаповски Израел. Все пак тая фашистка дzyрла не направи малко за Синайската кауза,а именно да потопи в геноцид нашите държави. Едно е сигурно. Германия и сестричката й Русия ще бъдат заличени от картата на света. Достойните французи няма да простят това ново безчестно окупиране на Френски Страсбург от германските фашисти-шкеназките евреи и техните родственници турците и арабите.

96

Истината

преди 2 месеца

Как какво ще си гледа децата.

95

"Кардиналная ош

преди 2 месеца

Цитат от Путин, след като г-жа Меркел вкара 1 милион арабски мъже без никакъв контрол в европейска християнска Германия, и като нейни гости си живеят без да работят за сметка на обществото. А на нас ни събличат по *** на летищата ако носим парфюмче над 100мл. С това ще запомня г-жа Канцлерката, иначе и аз съм с немски паспорт и какво от това, не ми е подарък от нея?!?!

94

Асан

преди 2 месеца

Ше бяга при Реджеп също като Тиквата :)))

93

Благодарности!

преди 2 месеца

Благодарен съм на госпожа Меркел и на Германия. Германия ми даде безплатно инженерно образование, станах гражданин, купих си жилище в Щутагарт и ми дава добре платена работя. Всичко това благодарение на отворената политика на Меркел и Германия. С удоволствие плащам данъците си, защото човек не може само да взима, а трябва и да дава!

92

Анонимен

преди 2 месеца

Късно слиза. Трябваше да слезе още през 2015 г., когато без да пита никой друг в Европа каза - Елате, ще се справим! И в Европа влязоха над един милион инженери, лекари и тем подобни дето никога не са влизали в университет, а единствената книга, която са виждали в живота е една, за която се твърди, че е направена от един бедуин в Арабския полуостров през 7 век. И танте Меркел върна в Европа 7 век!

91

Анонимен

преди 2 месеца

Правилно! Всяко начало има и край. Само в България политиците и епидемиолозите не желаят да се пенсионират. И не само, че не се оттеглят с достойнство, но продължават да се изявяват по медиите с добре познатото сплашване, че след тях следва потоп.

90

Анонимен

преди 2 месеца

Леле, само да не дойдат левите в немско, че тогава ония от под дъгата направо ще пребоядисат Райхстага. А онова девойче лезби на зелените току виж забранило всичките коли и шатне цялата немска икономика.

89

Анонимен

преди 2 месеца

Долу хунтата Гроб, долу противната подла бабичка!

88

Анонимен

преди 2 месеца

Е това бабе, чрез криминална фондация, създаде и ни натресе разбойническа банда, под прикритието на политическа партия! Защо не си вземе шайката Гроб, та да управлява в Германия?

87

Анонимен

преди 2 месеца

Не само Меркел, неолибералите-глобалисти ще слезнат от сцената... ...надявам се доброволно...

86

USA

преди 2 месеца

МЕРКЕЛ СВИДНА ЖЕРТВА НА ЛИБЕРАЛИТЕ !

85

Анонимен

преди 2 месеца

Меркел да си вземе сега един арабин и да си сложи едно феридже, време е да се задоми и този да е пребива от време на време след като му роди 8 деца. А може и безплатна къща да и дадат, и такси няма да плаща, давай Меркел с теб сме.